Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
volve - 08-01-2013, 08:12
Yoshiko napisał/a: | może to i lepiej bo ja dziś ledwo się do auta doskrobałam |
Ty to masz problemy Wychodzisz rano z misią, włączasz auto, nawiew na szybę, misia robi swoje, sprzątasz po niej, wracasz do auta i prawdopodobnie szyba już odszroniona
Yoshiko - 08-01-2013, 08:18
volve napisał/a: | Wychodzisz rano z misią | nie wychodzę
volve napisał/a: | misia robi swoje, sprzątasz po niej, | yhyyyyy
volve napisał/a: | prawdopodobnie szyba już odszroniona | kiedy to nie szron a półcentymetrowa warstwa garbatego lodu - wszędzie dobrze że w ogóle go otworzyłam
volve - 08-01-2013, 08:22
Yoshiko napisał/a: | nie wychodzę |
No to możesz zacząć
Yoshiko napisał/a: | kiedy to nie szron a półcentymetrowa warstwa garbatego lodu - wszędzie |
Zrobisz dłuższy "spacer" i w końcu odpadnie
Yoshiko - 08-01-2013, 08:35
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
No to możesz zacząć | no jasne już lecę Cytat: | Zrobisz dłuższy "spacer" i w końcu odpadnie | nie odpadnie zresztą szkoda nafty
szuwar - 08-01-2013, 08:53
Witam,
u nas też niezły cyrk z marznącym opadem, ale po co skrobać, jest też odmrażacz .... dla oponentów, bo zapewne tacy się znajdą , super środek i nie zamarza za 30 sek nie zostawia brudnej szyby ....
Krystian99 - 08-01-2013, 09:16
Dzień dobry a u nas imitacja śniegu pada
mlodam - 08-01-2013, 09:39
volve czyli tez dzialania
wlasnie wrocilam i zobaczymy co wyjdzie oprocz rozrzadu kazalam sobie obejrzec dokladnie autko
no i to zlacze elastyczne co mi sie nagminnie "zsuwa" ...nie wiem czemu ale cos nie tak musi byc bo az takiego talentu to ja nie mam ze co poprawia to mi po kilku dniach znow sie psuje...chyba ze ma taki talent ale o nim jeszcze nie wiem
poza tym pozwolilam sobie aby i filtr powietrza z łaski swojej sprawdzil a niechaj sprawdza bo jak dobrze zrobi to moze na konserwe na wiosne do niego uderze ale to w swoim czasie pomyslimy
Yoshiko - 08-01-2013, 09:49
szuwar napisał/a: | po co skrobać, jest też odmrażacz | mam takowy - średnio dawał sobie radę - skrobać i tak trzeba było
volve - 08-01-2013, 10:36
mlodam napisał/a: | volve czyli tez dzialania |
Noo....wczoraj wstawiłem do kumpla auto, wyciągneli oni skrzynię a ja sobie grzańca u nich piłem
mloda a gdzie dałaś auto ? A filtr powietrza to zawsze możesz sama wymienić
Ja odebrałem właśnie uszczelniacz do przegubu, możliwe, że nawet uda mi się dzisiaj załatwić poduszkę silnika
mlodam - 08-01-2013, 10:45
volve napisał/a: | mlodam napisał/a: | volve czyli tez dzialania |
Noo....wczoraj wstawiłem do kumpla auto, wyciągneli oni skrzynię a ja sobie grzańca u nich piłem
mloda a gdzie dałaś auto ? A filtr powietrza to zawsze możesz sama wymienić
Ja odebrałem właśnie uszczelniacz do przegubu, możliwe, że nawet uda mi się dzisiaj załatwić poduszkę silnika |
Jednak do Pikar najtaniej krzyknal ( przez to ze nosem krecilam cene obnizyl ;p ) czesci orginalne beda wiec gitara
a filtr powietrza to ma mi tylko sprawdzic przy okazji ;p sama mialam to zrobic dzis rano ale zimno i klapy nie chcialo mi sie otwierac wiec wykorzystam pana
ooo grzaniec by sie przydal :)ale dzis miskiem bede wracac
btw ABC na Madalinskiego wyliczylam z czesciami i 5% rabatem na 427 pln a tu zamkne sie w 300 pln
jAZZMAN - 08-01-2013, 10:45
Yoshiko napisał/a: | szuwar napisał/a: | po co skrobać, jest też odmrażacz | mam takowy - średnio dawał sobie radę - skrobać i tak trzeba było |
A ja się upieram przy mojej ekstra skrobaczce
mlodam - 08-01-2013, 10:51
jAZZMAN napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | szuwar napisał/a: | po co skrobać, jest też odmrażacz | mam takowy - średnio dawał sobie radę - skrobać i tak trzeba było |
A ja się upieram przy mojej ekstra skrobaczce |
hmmm...a ja nie skrobalam...tylko mokre szyby byly wiec wlaczylam wycieraczki
jAZZMAN - 08-01-2013, 10:55
mlodam, Ja mam taki fetysz, że jak mam ruszyć rano i mam mokre szyby to wyciągam z Miśka ściągaczkę do wody i wszystkie boczne szyby tą ściągaczką... hihi
mlodam - 08-01-2013, 11:02
jAZZMAN napisał/a: | mlodam, Ja mam taki fetysz, że jak mam ruszyć rano i mam mokre szyby to wyciągam z Miśka ściągaczkę do wody i wszystkie boczne szyby tą ściągaczką... hihi |
no dobra jak do fetyszu sie przyznales to ja ci powiem ze ja recznik papierowy taki kuchenny woze i na sucho wycieram szyby czasami ;p ale dzis tylko przez rondo musialam przejechac wiec mi sie dzis nie chcialo ale zle sie z tym teraz czuje ...
szuwar - 08-01-2013, 11:02
jAZZMAN napisał/a: | A ja się upieram przy mojej ekstra skrobaczce |
ale nie zawsze trzeba i można psiknąć i jechać a nie machać
Raz to raz to, nie a idealnego rozwiązania w różnych temperaturach, chyba, ze na równiku ani to ani to nie będzie potrzebne
używam i na prawdę godny polecenia
|
|
|