To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT X

Bizi78 - 18-12-2014, 19:54

Bry wieczór :D .
grzesiopol - 18-12-2014, 20:00

Dobry wieczór i dobranoc.
Ale szybki post spłodziłem. :mrgreen:

Jestem ciekaw kto patrycjuszkowi ten RVR składał :wink: :mrgreen: . Pewnie od razu bym zgadł jakbym próbował zgadywać. :mrgreen: Sławek - Tomciu mam rację. Słyszałem, że Sławek na wygnianiu pracuje, prawda to? Ostatnio przejeżdżałem koło jego domu ale nie widziałem aby cos sie tam działo i pusto przed domem więc nawet nie wychodziłem z wozu.
A tak przy okazji to juz go (patrycjuszka) dawno nie było ani na spotach ani na OT lubelskim, hmm tak samo jak Mario, jakoś sie migają.

[ Dodano: 18-12-2014, 20:06 ]
Wracając do RVR sam ostatnio myślałem nad takim ustrojstwem, nawet znalazłem w zjednoczonym królestwie egzemplarz z 2000r. w manualu za 1380 funciaków. Tylko co ja bym z nim zrobił, może zrobił jako RVR z VINem europejskim - ale to by nie było to, a może graty wrzucił do mojego SB, jestem ciekaw ile zachodu by było z przeróbkami. Jestem ciekaw czy mozna wrzucić do mojego plug&play silnik i resztę z OT1 turbo.

Andrew - 18-12-2014, 20:42

grzesiopol napisał/a:
Słyszałem, że Sławek na wygnianiu pracuje, prawda to?

Coś w tym jest :wink:

inq - 18-12-2014, 20:58

Nie napisze Dzień Dobry bo taki nie był. Przed pracą zajechalem do Biedronki i po wyjściu czekał na mnie mały prezent świąteczny: wgniecenie na lewym przednim błotniku i porysowany zderzak. Święty Mikołaj nie zaczekal na mnie. :x
Jaro1974 - 18-12-2014, 21:02

Dobry wieczór ;-)
inq napisał/a:
wgniecenie na lewym przednim błotniku i porysowany zderzak. Święty Mikołaj nie zaczekal na mnie. :x

A to zgred jeden no :evil:

tomasek - 18-12-2014, 21:08

to nie mikołaj,on już dawno uciekł do siebie :wink:
radek79 - 18-12-2014, 21:18

Jaro1974 napisał/a:
Dobry wieczór ;-)
inq napisał/a:
wgniecenie na lewym przednim błotniku i porysowany zderzak. Święty Mikołaj nie zaczekal na mnie. :x

A to zgred jeden no :evil:

nie ma pod biedronką monitoringu żeby sprawdzić parking

W@sio - 18-12-2014, 21:25

Grześ, wrzucić pewnie by można graty z O1T, ale myślę, że z problemami, raczej nie będzie p&p. Pamiętaj, że w EVO 10 siedzi 4B11T - nie tylko elektronika, ale blok i skrzynia to trochę co innego niż 4G63T. Ręki uciąć nie dam, podejrzewam, że Sławek wypowiedział by się w tym temacie bardziej rzeczowo, ale jeśli nawet między EVO7-9 a O1T są znaczące różnice w budowie komory silnika, mimo, że w obu siedzi 4G63T, to w samochodach o generację różnych tych różnic będzie jeszcze więcej :)
tomasek - 18-12-2014, 21:30

a Sławek faktycznie w stolycy dorabia sobie,a w warsztacie został Moritz :wink:
Seichan - 18-12-2014, 21:39

I Darek nieźle sobie radzi w tym garażu ;)
Obecnie ftulec jest na kanale :mrgreen:

inq - 18-12-2014, 21:49

radek79, pod Biedronka kamera nie obejmuje, ale jest miejska i zgłosiłem na policje. Jutro trzeba tylko dawne znajomości ruszyć żeby nie olali.
Dyktator - 18-12-2014, 22:08

Cześć,

człowiek z naszego regionu zaraz zostanie prezydentem :P , wzrośnie nam poziom życia i wypadałoby zmienić Carismę nad Galanta, albo - jeszcze lepiej - założyć małe stado czyli zostawić Carismę i nabyć Galanta :wink:

Ja tam wiem, że o Galantach sporo było wałkowane, ale zapytuje też z innym celem - żeby po prostu 'rozbujać' się w towarzystwie. Jeśli kupowalibyście Galanta 'rekina' to jakiego? Albo jakiego chcielibyście widywać na drogach i wspólnych zlotach (najlepiej z argumentem) :wink:

Dla przykładu podam swój ideał: Po lifcie ze względu na lepsze hamulce i tiptronic, bo podobno mniej awaryjny od manualnej skrzyni. Sedan. Oczywiście ten 2.5 v6 z młodym gazem, albo bez niego i samodzielne założenie. Co do środka, oczywiście jakby była skóra to fajnie, ale to da się zrobić, więc nie jest wymogiem. Klimatronik, preferowałbym chyba w drewnie, ale plastik też można odpicować :)

Tyle wywodu na wieczór :)

Jaro1974 - 18-12-2014, 22:16

Przedlifta też można uzbroić w lepsze zaciski i będzie to samo co polifcie. Jak tiptronic to zdecydowanie już po 2002 roku. W środku skóra ma swoje plusy i minusy :wink: klimatronic to raczej standard chyba już w poliftowych, a za drewnem to ja osobiście nie przepadam. Zawsze można na plastik wrzucić folię karbon :twisted: :wink: Ja też swego czasu celowałem w gala i już prawie był ale mój moderator (czyt. żona :twisted: ) zadecydował inaczej i jest outek w skórze :wink:
bastek - 18-12-2014, 22:23

bry
tak się tylko zastanawiałem (z patrycjuszkiem) jak miał prawie-autobus, a teraz teki małe coś, to jak się mieści?

tomasek - 18-12-2014, 22:44

Sebastian,RVR to wcale nie jest takie małe cóś,to jest Space Runner inaczej tylko z troszkę mocniejszym silnikiem i pędzonym na 4 buty :mrgreen:

[ Dodano: 18-12-2014, 22:46 ]
Seichan napisał/a:
I Darek nieźle sobie radzi w tym garażu ;)
W końcu miał dobrego nauczyciela :mrgreen:

[ Dodano: 18-12-2014, 22:51 ]
Dyktator,jak dla mnie może to być rekin w sedanie VR4 z mocniejszymi heblami po lifcie,nie muszą być skóry,najlepiej czarny,perłowy lub biały :twisted: