To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - TU SIE WITAMY

tomwasz - 03-04-2014, 21:33

Już kiedyś się tu witałem ale witam jeszcze raz z drugim autem, oprócz EA2W trafił się ładny Space Star w dobrej cenie i identycznym kolorze co Galant - drugie Mitsu w rodzince. Pozdro!
Kktus - 24-07-2014, 07:53
Temat postu: Parę spraw na początek :)
Witam Was wszystkich swoim pierwszym tutaj postem i zarazem swoją pierwszą przygodą z Miśkiem, którą rozpocząłem ledwie przedwczoraj, więc można śmiało powiedzieć, że mój stan wiedzy o tym genialnym samochodzie jest na razie wątły niczym rosół z torebki rozpuszczony w galonie wrzątku.
Pierwszą sprawą pozakupową, którą chciałbym się zająć, jest nadszarpnięta zębem czasu uszczelka w drzwiach kierowcy, która w górnej krawędzi nieco odchodzi.
Moje pytanie i prośba o pomoc jednocześnie, to gdzie taką uszczelkę mogę znaleźć?
Mechanizm elektryki tylnych szyb również nie działa idealnie. Słychać, że silniczek walczy i mamrocze, ale szyby ani drgną. Czy w tym temacie również mogę liczyć na Waszą pomoc?
Jednym słowem czy polecacie jakiś serwis w Szczecinie, który otoczy fachową opieką moją Mambę i przy okazji nie zedrze fortuny niczym myśliwy skóry ze zwierza.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zakręconych na punkcie Miśków, dzięki którym nasze szare drogi dostają nietuzinkowego blasku :)

xylen - 24-07-2014, 08:48

Kktus..ładnie napisane:) Witaj w klubie...
Jest tutaj z kilku speców od GAL więc zapewne dostaniesz odp.
Zapraszamy dzisiaj na SPOT....

Kktus - 24-07-2014, 08:54

Dziękuję xylen :)

Wybacz mi pytanie, ale dzisiejszy SPOT to jest...?

Yoshiko - 24-07-2014, 09:42

Kktus napisał/a:
dzisiejszy SPOT to jest...?

https://www.facebook.com/events/1538128336414933/

witaj w klubie :)

Kktus - 24-07-2014, 09:49

Łasztownia, i oto chodzi :)

Postaram się przybyć i zaliczyć debiut, żeby pochwalić się Miśkiem, choć przyznaję, iż godzina dziś dla mnie nieco niefortunna...

[ Dodano: 24-07-2014, 17:58 ]
Niestety dziś nie mogłem się na Łasztowni stawić, ale jeszcze raz rzuciłem okiem na zdjęcie na FB i na pierwszym planie jest mój nowy Misiek - Czarna Mamba :)
Pewnie znacie ten samochód, zatem skorzystam z okazji i się zapytam:
dobrze trafiłem? ;)

Dem_one - 29-07-2014, 01:26

Witam . Lancer 2.0 '03r kombi. Czerwony , orginalne kólka i cala reszta . Weekendowo można zobaczyć mnie też w Space runnerze 1.8 '96 ,jak brat da pojeździć . Pozdrawiam.
Maciek - 29-07-2014, 15:10

Witamy Dem_one,
mlodam - 03-08-2014, 19:47

Kktus napisał/a:
Łasztownia, i oto chodzi :)

Postaram się przybyć i zaliczyć debiut, żeby pochwalić się Miśkiem, choć przyznaję, iż godzina dziś dla mnie nieco niefortunna...

[ Dodano: 24-07-2014, 17:58 ]
Niestety dziś nie mogłem się na Łasztowni stawić, ale jeszcze raz rzuciłem okiem na zdjęcie na FB i na pierwszym planie jest mój nowy Misiek - Czarna Mamba :)
Pewnie znacie ten samochód, zatem skorzystam z okazji i się zapytam:
dobrze trafiłem? ;)

na spoty zapraszamy ...nie gryziemy :mrgreen:

[ Dodano: 03-08-2014, 19:49 ]
Dem_one napisał/a:
Witam . Lancer 2.0 '03r kombi. Czerwony , orginalne kólka i cala reszta . Weekendowo można zobaczyć mnie też w Space runnerze 1.8 '96 ,jak brat da pojeździć . Pozdrawiam.

i to samo:
na spocisze nasze wpadac :biggrin:

Kktus - 03-08-2014, 20:19

Na następnym na pewno się pojawię :)
Czy znany już może jest termin?

mlodam - 04-08-2014, 17:53

Kktus napisał/a:
Na następnym na pewno się pojawię :)
Czy znany już może jest termin?

jeszcze nieznany ;p ale powiadomimy :D

ja to i tak dopiero jakos po 15 bede mogla chyba ze wczesniej cos sie da rade bo kurczak podmienia narzady teraz takze po czesci operacyjny jest ale jak cosik czasu miedzy rehabilitacja bedzie to sie zorganizuje :D

Kktus - 04-08-2014, 18:02

Czekam zatem na wieści i życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla kurczaka ;)
Mój Misiek już podstawowe sprawy ma wyleczone, teraz została "tylko" kwestia paskudnej rudej mendy tu i ówdzie ;)
Pan Slawek z Gruszkowej jednak kolejnych pacjentów może przyjąć dopiero na przełomie października i listopada :/ A do tego tani nie jest ;)

mlodam - 04-08-2014, 18:12

Kktus napisał/a:
Czekam zatem na wieści i życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla kurczaka ;)
Mój Misiek już podstawowe sprawy ma wyleczone, teraz została "tylko" kwestia paskudnej rudej mendy tu i ówdzie ;)
Pan Slawek z Gruszkowej jednak kolejnych pacjentów może przyjąć dopiero na przełomie października i listopada :/ A do tego tani nie jest ;)

nie no on zdrowy ale podmienia czesci tylko stare na nowe ;p

Kktus - 04-08-2014, 18:15

A to grzeczny Kurczak ;)
Zdrowy kurczak, to dobry Kurczak ;)

Musi się cieszyć, że nowe organy dostaje ;)

skrool - 27-08-2014, 20:57

Chciałem się przywitać. Jestem Sławek, nowy. Mam dopiero w planach zakup Grandisa 2,4 w automacie. Ufam, że się ziści. Do tej pory jeździłem oplami, ostatnio Zafirą A.

[ Dodano: 08-09-2014, 14:13 ]
No i słowo ciałem się stało. Zakupiłem grandisa z 2006 r 2,4 automat + lpg, 6-cio miejscowy. Ma służyć jako rodzinne i do wyjazdów wakacyjnych z przyczepą.