Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
martuśka - 22-03-2012, 19:58
Skoro o integracji...kiedy do nas wpadniecie?
galantfanradom - 22-03-2012, 20:12
Myślę, że koliber124 ma sporo racji. Poznajmy się lepiej między sobą, stwórzmy zgraną ekipę, tym bardziej, że na każdym kolejnym zlocie pojawiają się nowe osoby. Potem, jak nasz skład się wyklaruje, przyjdzie czas na spotkania w szerszym gronie z zaprzyjaźnionymi fun klubami. Co wy na to?
Metoda3 - 22-03-2012, 20:14
koliber124 napisał/a: | Metoda3 napisał/a: | źródełka królewskie myślę, że to rewelacja super miejsce. I zaprosiłbym kolegę z klubu honda radom on jest kucharzem zawodowo więc grilla by nam zapodał miodzio. |
A to sami nie damy rady usmażyć kiełbas??? hehe
Myślę, że powinniśmy się integrować My Mitsumaniacy wspólnie, przecież taką grupe tworzymy. Tym bardziej, że grupa nam się powiększa a jeszcze nie zdążyliśmy się my wszyscy dobrze poznać. Po to też pojawiły się wizytówki aby zaprosić do nas do naszej wspaniałej grupy kolejnych Mitsumaniaków.
...moc jest w grupie |
Myślę, że damy radę sami. Chciałem tylko kumpla zabrać ze sobą. Nie wiedziałem że mamy być zamknięci na fanów innych marek. Spoko ty stoisz za grillem
koliber124 - 22-03-2012, 21:51
Metoda3 napisał/a: | Nie wiedziałem że mamy być zamknięci na fanów innych marek. |
To nie tak, nie rozum tego źle. Wyobraź sobie że większość z nas weźmie ze sobą swojego kolegę na spot Mitsumaniaków. Ja kolegę od volvo, Ty od hondy, galantfanradom od suzuki, endrju od saaba itd i powstanie w wyniku końcowym spot....miłośników kilku marek a nam nie o to chodzi. Jak już się dobrze zgramy możemy wtedy oficjalnie zaprosić np miłośników hondy poprzez ich forum. Naszych kolegów już długo znamy a my się dopiero poznajemy
mastach - 22-03-2012, 21:56
Ja myślę, że każdy może zabrać kogo chce, nawet miłośnika najbardziej przez Mitsumaniaków nielubianej marki
Grunt, żeby auta na zlocie należały do MMC
Niech konkurencja zobaczy jak to się robi Mitsu Style
Metoda3 - 22-03-2012, 22:55
mastach napisał/a: | nawet miłośnika najbardziej przez Mitsumaniaków nielubianej marki |
Czyli jakiej?? heh
[ Dodano: 22-03-2012, 22:58 ]
koliber124 napisał/a: | To nie tak, nie rozum tego źle. Wyobraź sobie że większość z nas weźmie ze sobą swojego kolegę na spot Mitsumaniaków. Ja kolegę od volvo, Ty od hondy, galantfanradom od suzuki, endrju od saaba itd i powstanie w wyniku końcowym spot....miłośników kilku marek a nam nie o to chodzi. Jak już się dobrze zgramy możemy wtedy oficjalnie zaprosić np miłośników hondy poprzez ich forum. Naszych kolegów już długo znamy a my się dopiero poznajemy |
Spoczko już rozumiem o co biega.
Wozisz ze sobą aparat po mieście czy tel ci takie ładne foteczki cpyka kolibrze?? Bo niezła ci wyszła foteczka mojego gala pod blokiem.
m6riano - 22-03-2012, 23:47
martuśka napisał/a: | Skoro o integracji...kiedy do nas wpadniecie? |
no właśnie...?;-)
mastach - 23-03-2012, 08:51
Metoda3 napisał/a: | mastach napisał/a: | nawet miłośnika najbardziej przez Mitsumaniaków nielubianej marki |
Czyli jakiej?? heh |
a jak kto woli, np. mnie irytuje cała grupa VW
nie znoszę ich
galantfanradom - 23-03-2012, 21:36
Jeśli chodzi o inne marki to każdy ma swojego bzika ;P
koliber124 - 24-03-2012, 09:50
mastach napisał/a: | Metoda3 napisał/a: | mastach napisał/a: | nawet miłośnika najbardziej przez Mitsumaniaków nielubianej marki |
Czyli jakiej?? heh |
a jak kto woli, np. mnie irytuje cała grupa VW
nie znoszę ich |
mastach załóż nowy temat w tej kwestii, myślę że będzie o czym pogadać , chodzi mi oczywiście o "nielubiane marki" - temat dobry do dyskusji
[ Dodano: 24-03-2012, 09:53 ]
...wracając do spotu kwietniowego ( bo w tym temacie gadamy o spotach) propozycje terminowe: 14, 21 i 28.
Metoda3 - 24-03-2012, 09:57
ja bym odrzucił 14tego bo pewnie urodzinki synka będę robił w tą właśnie sobotę. Więc jestem za 21 albo 28.
galantfanradom - 24-03-2012, 11:19
Jeśli chodzi o mnie to chyba właśnie 14 najbardziej by mi odpowiadał
gawron - 25-03-2012, 18:16
Ja narazie sie nie wypowiadam bo na dniach mi się dzidzia wykluje także raczej mnie nie bedzie:(
motke - 25-03-2012, 19:47
mi na razie żadna data nie pasuje. Oddaje autko do blacharza, później do lakiernika. Planowany termin to tydzień przed świętami. A jak wiadomo robić spece będą go najkrócej tydzień
galantfanradom - 25-03-2012, 20:26
motke napisał/a: | mi na razie żadna data nie pasuje. Oddaje autko do blacharza, później do lakiernika. Planowany termin to tydzień przed świętami. A jak wiadomo robić spece będą go najkrócej tydzień | To do końca kwietnia Ci nie oddadzą samochodu?
|
|
|