To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

sieegurd - 07-05-2012, 06:56

...że skończył się długi weekend :( Jak ja się mam odnaleźć w tych papierach?? :P
Marcin-Krak - 07-05-2012, 08:19

sieegurd napisał/a:
...że skończył się długi weekend :( Jak ja się mam odnaleźć w tych papierach?? :P

Podrzucę Ci moje, też nie będziesz się mógł odnaleźć, a ja przynajmniej będę miał porządek, spokój i w ogóle.
Dziś powinno sie pracować tylko pół dnia jeśli miało się długi weekend :P

mjsystem - 07-05-2012, 08:42

vince_81 napisał/a:
Że coś dawno kolegi fergul11 nie było... Zaczynam się martwić, że jednak teściowa go załatwiła jakąś trutką z opóźnionym zapłonem...

Kolega fergul11 gdzieś ponoć wybył, bo napisał ostatnio:
fergul11 napisał/a:
...kurcze jak ja nie lubię latać

Fergul wracaj!!!! :director:

sieegurd - 07-05-2012, 11:19

Marcin-Krak napisał/a:
Podrzucę Ci moje, też nie będziesz się mógł odnaleźć, a ja przynajmniej będę miał porządek, spokój i w ogóle.

Trochę się ogarnąłem :)

Cytat:
Dziś powinno sie pracować tylko pół dnia jeśli miało się długi weekend

AMEN. Święte słowa :)

Bartek - 07-05-2012, 13:00

Uff przebiłem się przez zaległości forumowe narobione od 28.04 - tylko 10 stron ;)
wojtas - 07-05-2012, 20:14

...że weekend Majowy choć już za nami pozostawił miłe wspomnienia: https://picasaweb.google.com/101452476475471906822/SpocikMITSUBISHISIGMASmolszewiceMaE280412#
gigant87 - 07-05-2012, 20:35

zdjęcia nie działają...

A ja ogarnąłem się już po prawie tygodniowym weselu...

Zaczęło się delikatnie w poniedziałek, a od wtorku już palnik szedł całą mocą... wczoraj mnie kobita przywiozła do Wrocławia, a dziś... jak nowonarodzony! :D

Chyba potrzeba mi było solidnego picia! :)

Choć, by nie narażać organizmu na szok związany z nagłym niedoborem alkoholu otworzyłem już sobie piwko. :)

Najlepszy kumpel ze studiów się żenił... przy okazji mogłem się przejechać Nissanem 350z :D , niestety jako pasażer.

Krzyzak - 07-05-2012, 22:10

że pewien człowiek jest jednak znacznie większym prostakiem i chamem niż do tej pory myślałem...
wojtas - 07-05-2012, 23:24

gigant87 napisał/a:
zdjęcia nie działają...

sorki, już poprawiłem

Krzyzak napisał/a:
że pewien człowiek jest jednak znacznie większym prostakiem i chamem niż do tej pory myślałem...

czasem spotykamy takich ludzi na swojej drodze i niestety nic na nich nie poradzimy...

pamar - 08-05-2012, 12:24

... wczoraj ruszyła licytacja koszulek StecMotorsport z autografem M Steca!
Wylicytowana kwota w całości przeznaczona będzie dla dzieciaków będących pod opieką MM Dzieciom :)
Zapraszam :)

fergul11 - 08-05-2012, 15:32

mjsystem napisał/a:
Fergul wracaj!!!! :director:
:mrgreen: no i kolejny raz się udało :mrgreen: , ale w lipcu znów :evil: ....
Tym razem wezmę luźniejsze kąpielówki ,znajomi myśleli że mam tarczycę :shock: wewnętrzną :mrgreen:
Ale najfajniejsze jest to że wysiadam w Irlandii ,a tu lato ,pada cieplejszy deszcz :mrgreen:

mjsystem - 08-05-2012, 19:41

fergul11 napisał/a:
mjsystem napisał/a:
Fergul wracaj!!!!
no i kolejny raz się udało , ale w lipcu znów ....
Tym razem wezmę luźniejsze kąpielówki ,znajomi myśleli że mam tarczycę wewnętrzną
Ale najfajniejsze jest to że wysiadam w Irlandii ,a tu lato ,pada cieplejszy deszcz

Bo jak jesteś z nami to rażniej :mrgreen:

vince_81 - 08-05-2012, 20:51

fergul11, jesteś chopie :mrgreen: już się martwiłem, że Cię teściowa zaczarowała... :P
fergul11 napisał/a:
Tym razem wezmę luźniejsze kąpielówki ,znajomi myśleli że mam tarczycę wewnętrzną

Oj tam, trzeba było powiedzieć, że byłeś na tak intensywnej diecie, że się skończyło opuchlizną głodową... :mrgreen: :P

fergul11 - 09-05-2012, 00:50

vince_81 napisał/a:
że się skończyło opuchlizną głodową...

...dajcie się rozpakować :mrgreen:
to się chyba nazywa puchlina głodowa,żony ciocia jest zakonnicą na misji w Rwandzie i trochę tych zdjęć głodnych dzieci mam :?
Teściowa , spoko kobita :mrgreen: szybciej dałaby pierś possać niż pozwolić zięciowi z głodu zejść , tak więc złego słowa na mamusię ,(no bez euforii) na teściową powiedzieć nie pozwolę .
Spieszę wyjaśnić że (sarkazm i to złośliwy) w Irlandii są dwie pory roku , zima i lato , a odróżnić je można po tym że latem pada cieplejszy deszcz .

Papierosy potaniały o 0.30€ :mrgreen:

vince_81 - 09-05-2012, 10:44

No dobra, trochę przegiąłem z tą puchliną, czy jak to tam... nic do śmiacia :oops:
Teściowej, przepraszam, mamusi też przestanę się czepiać. Swojej nie mam od 6 lat, więc pastwię się nad innymi :P Sorry :wink:
fergul11 napisał/a:
Papierosy potaniały o 0.30€

To sporo :shock: A u nas wręcz odwrotnie... :roll: