Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
fergul11 - 17-02-2014, 14:34
Marcin-Krak napisał/a: | nie ten co zatrzymał Anglię, | to Janek .
mjsystem - 17-02-2014, 15:11
Marcin-Krak napisał/a: | był Tomaszewski Bohdan, |
fergul11 napisał/a: |
Marcin-Krak napisał/a:
nie ten co zatrzymał Anglię,
to Janek . |
w Polszy nazwisko się liczy
[ Dodano: 17-02-2014, 15:12 ]
A tak w ogóle to własnie wróciliśmy z ogródka. Wiosna pełną gębą
Tomek - 17-02-2014, 15:20
mjsystem napisał/a: |
A tak w ogóle to własnie wróciliśmy z ogródka. |
posiałeś marchewkę?
mjsystem - 17-02-2014, 15:45
tomek84 napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
A tak w ogóle to własnie wróciliśmy z ogródka.
posiałeś marchewkę? |
No nieee, ale obsikałem sosnę
fergul11 - 17-02-2014, 18:07
mjsystem napisał/a: | obsikałem sosnę | ....znaczy teren zaznaczony
mjsystem napisał/a: | w Polszy nazwisko się liczy |
znam go ,bo był najpierw w radzie osiedla gdzie chadzałem na zebrania ,właśnie żeby go posłuchać ,bo czasami( pieprzył czarnym pieprzem)opowiadał takie historie...
mjsystem napisał/a: | wróciliśmy z ogródka. Wiosna pełną gębą |
a my z plaży ,wzięliśmy też kotkę , ale wielkość kuwety ją przeraziła ...a zapomniałbym dodać że się przerwa w szkole zaczęła i pogoda wypadom sprzyja więc....:iroc:
[ Dodano: 17-02-2014, 22:12 ]
no bylo w tym skoku cygaro bez obloku . Po tej olimpiadzie facet powinien tez jakas ngrode dostac , chociazby od widzow . On jest lepszy od Ciszewskiego .
sveno - 18-02-2014, 12:34
...że dzisiaj wycieli mi ósemkę, masakryczne doświadczenie
Pani doktor powiedziała, że dzisiaj jeszcze będzie ok, ale nocka i jutro to będę "biedny" i raczej żadne środki przeciwbólowe mi nie pomogą Mam rozwalone pół szczęki, ząb mądrości miał 3 gigantyczne korzenie, zabieg trwał 1h45min i teraz mam 5 szwów na dziąśle. Masakra.
Tomek - 18-02-2014, 12:36
sveno napisał/a: | ...że dzisiaj wycieli mi ósemkę, masakryczne doświadczenie
Pani doktor powiedziała, że dzisiaj jeszcze będzie ok, ale nocka i jutro to będę "biedny" i raczej żadne środki przeciwbólowe mi nie pomogą Mam rozwalone pół szczęki, ząb mądrości miał 3 gigantyczne korzenie, zabieg trwał 1h45min i teraz mam 5 szwów na dziąśle. Masakra. |
różnie bywa
ja usunąłem dotychczas 1 sztukę
trwało to maks 15 minut i nic mnie potem za bardzo nie bolało
chętnie usunąłbym pozostałe 3 sztuki, ale nigdy nie ma czasu
fergul11 - 18-02-2014, 12:48
tomek84 napisał/a: | ja usunąłem dotychczas 1 sztukę | Witam w klubie "31"
Dentystka w wojsku spaprała mi 4kę i późnie nie było co ratować ,tylko extrakcja. sveno napisał/a: | ząb mądrości miał 3 gigantyczne korzenie |
Takie są i moje , znieczulenie 5krotne nic nie dało jedyne co mi zesztywniało to język ,ale w tamtym momencie się nie przydał
Więc rwanie na spaniu Tak to ja mogę sobie dać wszystkie powyrywać (w rozsądnej cenie)
mkm - 18-02-2014, 13:38
sveno, zmień dentystę.
Miałem to samo - jedna rwana u "mojej" stomatolog i wyglądałem jak po 12 rundach z Taysonem, szwy, jakieś ustrojstwa w dziurze po 8-mce, podtrzymywanie znieczulenia itp. itd
Pozostałe trzy u gościa specjalizującego się w rwaniu (poleconego przez "moją" dentystkę - któa też się zmęczyła) i trwało to moment, z czego 2 chlasnął "na raz"
sveno - 18-02-2014, 13:45
mkm napisał/a: | sveno, zmień dentystę. | za nic na świecie, dr. Dziób jest super, problem w tym, że teraz byłem u chirurga stomatologa, w sumie to nie bolało prawie wcale, teraz też ledwo odczuwam ten krater w szczęce, ale najgorsze ma przyjść.
mkm napisał/a: | i trwało to moment, | i u mnie pewnie by tak było, gdyby nie to, że ząb rósł totalnie poziomo i miał duże korzenie.
mkm - 18-02-2014, 14:00
zaraz się zdjęciami rtg zaczniemy wymieniać
Ale, żeby nie było, że moja ósemka była jakaś cherlawa to napiszę Ci tylko, że korzeń był daleko pod siódemką
Przebij
wojzi - 18-02-2014, 17:25
JCH napisał/a: | "Rozbujajmy wszystkie dzwony w kraju! Niech proboszczowie biją w dzwony nie tylko na Anioł Pański.
I za tymi dzwonami niech rozbrzmiewa wiadomość, że Justyna Kowalczyk na pierwszym miejscu.
Jesteś zagadką, jesteś szaradą, ale pamiętaj, człowiek szczęśliwy szczęściem powinien dzielić się z innymi, więc my ci z tego kombinezonu, z tego biegu, z tych twoich tytanowych rąk i nóg zabieramy troszkę szczęścia.
Jest cudowna, jest tulipanem, pobiegła dziś w czerwonym kombinezonie, a tulipan bez słońca to tak jakby makowiec bez maku, a dziś Justyna pokazała, że i makowiec był z makiem, a i ten tulipan miał dużo żaru i promieniu słonecznych, miał dużo ognia w sercu naszej królowej śniegu." |
fergul11 napisał/a: | no bylo w tym skoku cygaro bez obloku . |
Ja nie mogę zwierasze mi puściły, a płuca wyplułem
Dajcie mi kontakt do jego dealera
Morfi - 18-02-2014, 19:22
http://www.topgear.com.pl...ishi,filmy,3536 colt do GSMP
Efa! - 18-02-2014, 19:23
Ja nie mam się czym martwić, bo mi się nie wykształciły, że tak powiem - genetycznie, 3 ósemki .
Ostatnio podkreśliłam to kolorem włosów, żeby nie było wątpliwości co do mojej mądrości ;-P
Bizi78 - 18-02-2014, 19:27
Widzę, że utworzył się jakiś kącik stomatologiczny .
|
|
|