To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA

fergul11 - 17-02-2014, 14:34

Marcin-Krak napisał/a:
nie ten co zatrzymał Anglię,
to Janek .
mjsystem - 17-02-2014, 15:11

Marcin-Krak napisał/a:
był Tomaszewski Bohdan,

fergul11 napisał/a:

Marcin-Krak napisał/a:
nie ten co zatrzymał Anglię,
to Janek .

w Polszy nazwisko się liczy :)

[ Dodano: 17-02-2014, 15:12 ]
A tak w ogóle to własnie wróciliśmy z ogródka. Wiosna pełną gębą :biggrin:

Tomek - 17-02-2014, 15:20

mjsystem napisał/a:

A tak w ogóle to własnie wróciliśmy z ogródka.

posiałeś marchewkę?

mjsystem - 17-02-2014, 15:45

tomek84 napisał/a:

mjsystem napisał/a:

A tak w ogóle to własnie wróciliśmy z ogródka.

posiałeś marchewkę?

No nieee, ale obsikałem sosnę :lol: :lol: :lol:

fergul11 - 17-02-2014, 18:07

mjsystem napisał/a:
obsikałem sosnę
....znaczy teren zaznaczony :mrgreen:

mjsystem napisał/a:
w Polszy nazwisko się liczy

znam go ,bo był najpierw w radzie osiedla gdzie chadzałem na zebrania ,właśnie żeby go posłuchać ,bo czasami( pieprzył czarnym pieprzem)opowiadał takie historie... :roll:
mjsystem napisał/a:
wróciliśmy z ogródka. Wiosna pełną gębą

a my z plaży ,wzięliśmy też kotkę , ale wielkość kuwety ją przeraziła :mrgreen: ...a zapomniałbym dodać że się przerwa w szkole zaczęła i pogoda wypadom sprzyja więc....:iroc:

[ Dodano: 17-02-2014, 22:12 ]
no bylo w tym skoku cygaro bez obloku . Po tej olimpiadzie facet powinien tez jakas ngrode dostac , chociazby od widzow . On jest lepszy od Ciszewskiego .

sveno - 18-02-2014, 12:34

...że dzisiaj wycieli mi ósemkę, masakryczne doświadczenie :roll:
Pani doktor powiedziała, że dzisiaj jeszcze będzie ok, ale nocka i jutro to będę "biedny" i raczej żadne środki przeciwbólowe mi nie pomogą :( Mam rozwalone pół szczęki, ząb mądrości miał 3 gigantyczne korzenie, zabieg trwał 1h45min i teraz mam 5 szwów na dziąśle. Masakra.

Tomek - 18-02-2014, 12:36

sveno napisał/a:
...że dzisiaj wycieli mi ósemkę, masakryczne doświadczenie :roll:
Pani doktor powiedziała, że dzisiaj jeszcze będzie ok, ale nocka i jutro to będę "biedny" i raczej żadne środki przeciwbólowe mi nie pomogą :( Mam rozwalone pół szczęki, ząb mądrości miał 3 gigantyczne korzenie, zabieg trwał 1h45min i teraz mam 5 szwów na dziąśle. Masakra.

różnie bywa

ja usunąłem dotychczas 1 sztukę
trwało to maks 15 minut i nic mnie potem za bardzo nie bolało

chętnie usunąłbym pozostałe 3 sztuki, ale nigdy nie ma czasu

fergul11 - 18-02-2014, 12:48

tomek84 napisał/a:
ja usunąłem dotychczas 1 sztukę
Witam w klubie "31" :mrgreen:
Dentystka w wojsku spaprała mi 4kę i późnie nie było co ratować ,tylko extrakcja.
sveno napisał/a:
ząb mądrości miał 3 gigantyczne korzenie

Takie są i moje , znieczulenie 5krotne nic nie dało jedyne co mi zesztywniało to język ,ale w tamtym momencie się nie przydał :p
Więc rwanie na spaniu :mrgreen: Tak to ja mogę sobie dać wszystkie powyrywać (w rozsądnej cenie)

mkm - 18-02-2014, 13:38

sveno, zmień dentystę.
Miałem to samo - jedna rwana u "mojej" stomatolog i wyglądałem jak po 12 rundach z Taysonem, szwy, jakieś ustrojstwa w dziurze po 8-mce, podtrzymywanie znieczulenia itp. itd :roll:
Pozostałe trzy u gościa specjalizującego się w rwaniu (poleconego przez "moją" dentystkę - któa też się zmęczyła) i trwało to moment, z czego 2 chlasnął "na raz" :D

sveno - 18-02-2014, 13:45

mkm napisał/a:
sveno, zmień dentystę.
za nic na świecie, dr. Dziób jest super, problem w tym, że teraz byłem u chirurga stomatologa, w sumie to nie bolało prawie wcale, teraz też ledwo odczuwam ten krater w szczęce, ale najgorsze ma przyjść.
mkm napisał/a:
i trwało to moment,
i u mnie pewnie by tak było, gdyby nie to, że ząb rósł totalnie poziomo i miał duże korzenie.
mkm - 18-02-2014, 14:00

:mrgreen: zaraz się zdjęciami rtg zaczniemy wymieniać :mrgreen:
Ale, żeby nie było, że moja ósemka była jakaś cherlawa to napiszę Ci tylko, że korzeń był daleko pod siódemką 8)
Przebij :twisted:

wojzi - 18-02-2014, 17:25

JCH napisał/a:
"Rozbujajmy wszystkie dzwony w kraju! Niech proboszczowie biją w dzwony nie tylko na Anioł Pański.
I za tymi dzwonami niech rozbrzmiewa wiadomość, że Justyna Kowalczyk na pierwszym miejscu.

Jesteś zagadką, jesteś szaradą, ale pamiętaj, człowiek szczęśliwy szczęściem powinien dzielić się z innymi, więc my ci z tego kombinezonu, z tego biegu, z tych twoich tytanowych rąk i nóg zabieramy troszkę szczęścia.
Jest cudowna, jest tulipanem, pobiegła dziś w czerwonym kombinezonie, a tulipan bez słońca to tak jakby makowiec bez maku, a dziś Justyna pokazała, że i makowiec był z makiem, a i ten tulipan miał dużo żaru i promieniu słonecznych, miał dużo ognia w sercu naszej królowej śniegu."

fergul11 napisał/a:
no bylo w tym skoku cygaro bez obloku .

Ja nie mogę zwierasze mi puściły, a płuca wyplułem :P

Dajcie mi kontakt do jego dealera :)

Morfi - 18-02-2014, 19:22

http://www.topgear.com.pl...ishi,filmy,3536 colt do GSMP
Efa! - 18-02-2014, 19:23

Ja nie mam się czym martwić, bo mi się nie wykształciły, że tak powiem - genetycznie, 3 ósemki :-) .
Ostatnio podkreśliłam to kolorem włosów, żeby nie było wątpliwości co do mojej mądrości ;-P

Bizi78 - 18-02-2014, 19:27

Widzę, że utworzył się jakiś kącik stomatologiczny :mrgreen: .