Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
mlodam - 11-01-2013, 11:36
Dzien dober dzis jest skrober ;p
Biore w rece ma zmioteczke i mykam odsniezac swego misia-laleczke ;p
A tak poza tym to nie ma co trzeba za odsniezanie sie wziasc solidnie
A Galancior94 nie martw sie z tablicami rejestracyjnymi ,ze ci odpadly.Kolezanka wczoraj przy samym parkowaniu zgubila takze lepiej gubic pod wplywem szybkosci a nie w stanie postojowym
jAZZMAN - 11-01-2013, 12:01
Dzień dobry......
Zostawiłem Misia brunatnego przed domem wczoraj wieczorem...
Wychodzę rano aby odstawić Maleństwo do szkoły a tu poranny Miś polarny....
Yoshiko - 11-01-2013, 12:36
jAZZMAN napisał/a: | a tu poranny Miś polarny | taaa na szybie pod tą warstwą śniegu jest wczorajszy deszcz do zeskrobania
zwiesił mi się komp, dopijam kawę, pakuje manele i ide se na weekend
jAZZMAN - 11-01-2013, 12:45
Yoshiko, nie było skrobanka, zajechałem do domu jak już nie padało
Śnieg z szyby i samochodu ściągnąłem ściągaczką do wody (mam taką fajną szeroką).
Skrobałem wczoraj po pracy, po 19tej.
Yoshiko - 11-01-2013, 12:51
jAZZMAN napisał/a: | ściągnąłem ściągaczką | skrobaczki ściągaczki masz cały arsenał ??????
mykam spokojnego weekendu
jAZZMAN - 11-01-2013, 12:55
Yoshiko napisał/a: | skrobaczki ściągaczki masz cały arsenał ?????? |
i odmrażacz w płynie
A do tego papier do i "psik psik" antypara do okien
Cytat: | mykam spokojnego weekendu |
u mnie będzie bardzo pracowity, ale dziękuję
Galancior94 - 11-01-2013, 15:14
Dzień dobry
mlodam, już zamontowana Gdyby mama mi nie marudziła, że tablice trzeba mieć to bym jej chyba nie założył
jAZZMAN - 11-01-2013, 17:37
Galancior94, Policjant by Ci przypomniał. Jeszcze by coś w promocji znalazł aby mieć wynik.
[ Dodano: 11-01-2013, 19:15 ]
Dodam, że drogi w centrum Szczecina (także te główne) pokryte są wyślizganym śniegiem. Auto sunie jak po lodowisku. Jest tak ślisko, że można zapomnieć o nadaniu rotacji przy ślizgu na ręcznym.
Prawie na każdym rogu stłuczka.
Yoshiko - 11-01-2013, 19:51
w Stargardzie też ślizgawka
no i do tego zrobiło się na prawdę zimno
jAZZMAN - 11-01-2013, 19:55
no to jadę jutro na kulig do Trzebieży - Ktoś odważny też jedzie?
Yoshiko - 11-01-2013, 19:59
jAZZMAN napisał/a: | Ktoś odważny też jedzie? | my jutro oczekujemy wizyty czarnego janioła
volve - 11-01-2013, 20:07
Cytat: | my jutro oczekujemy wizyty czarnego janioła |
U mnie wczoraj czarnuch się zakamuflował i przebrał się na biało...przemknął mi przed maską jak wjeżdżałem do garażu, prawie dodałem gazu, jednak z nim razem szedł ministrant Później chyba nawet pukał do drzwi, ale nie chciało mi się wstawać, aby go odprawić z kwitkiem
[ Dodano: 11-01-2013, 20:09 ]
A co do dróg, to dzisiaj jechałem ponad 1:30 h z pracy do domu :/
Yoshiko - 11-01-2013, 20:09
volve napisał/a: | Później chyba nawet pukał do drzwi, ale nie chciało mi się wstawać, aby go odprawić z kwitkiem | a ty niedobry nie dałeś zarobić
[ Dodano: 11-01-2013, 20:10 ]
volve napisał/a: | A co do dróg, to dzisiaj jechałem ponad 1:30 h z pracy do domu :/ | wyczytałam na gs24 że autobusy u was w poprzek drogi jeździły
Galancior94 - 11-01-2013, 20:22
jAZZMAN napisał/a: | Galancior94, Policjant by Ci przypomniał. Jeszcze by coś w promocji znalazł aby mieć wynik. |
E tam, ugadałoby sie, bo za szybą leżała i najwyżej upomnienie (chyba)
No u mnie dzisiaj wpadł batman z dwoma bałwanami, zgarnął kase i wypadł. Dobrze że długo nie siedział
No i dzwonił do mnie mechanik, że aby odkręcić pompe wody trzeba zdjąć rozrząd i cena za usługe wzrosła prawie 3 krotnie -.- Teraz już mam nauczke, że jak zmieniać rozrząd to od razu pompe wody
volve - 11-01-2013, 20:42
Yoshiko napisał/a: | a ty niedobry nie dałeś zarobić |
Powiem Ci, że widzę postęp w moim bloku...z moich obserwacji wynika, że księdza przyjęło jakieś 35% osób z mojego bloku
Yoshiko napisał/a: | wyczytałam na gs24 że autobusy u was w poprzek drogi jeździły |
Ehh...po prostu jak ktoś nie czuje się na siłach, to nie powinien wyjeżdżać w taką pogodę. Stojąc w jedną stronę w korku patrzyłem, jak to ludzie "piłują" aby ruszyć. A wystarczy spokojnie wrzucić dwójkę i większych problemów nie ma.
Oczywiście drogowcy też zaspali, choć z drugiej strony ciężko aby jeździli, gdy całe miasto stoi w korku :/
|
|
|