Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
sieegurd - 10-03-2011, 08:25
Yoshiko napisał/a: | dzień chłopaka - 10 marca
dzień mężczyzny - 30 września | Czego to jeszcze nie wymyślą
Yoshiko napisał/a: | no to chłopaki wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta | Fenkju
Yoshiko napisał/a: | ... i aby Wasze miłostki nie sprawiały wam problemów technicznych | Czy myślimy o tym samym?
...że strasznie łeb mnie boli Kawa średnio pomaga Aż mi się robić nie chce
mabda - 10-03-2011, 09:20
sieegurd napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
dzień chłopaka - 10 marca
dzień mężczyzny - 30 września
Czego to jeszcze nie wymyślą |
no wlasnie, czego? jedno wolec panowie. my nie mamy dnia dziewczyny
sieegurd napisał/a: | ...że strasznie łeb mnie boli |
trzeba bylo tyle nie pic
sieegurd napisał/a: | Aż mi się robić nie chce |
a to cos nowego
Yoshiko - 10-03-2011, 09:38
sieegurd napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
... i aby Wasze miłostki nie sprawiały wam problemów technicznych
Czy myślimy o tym samym? |
jestem pewna na 100 %, że my tu wszyscy myślimy o tym samym
sieegurd - 10-03-2011, 11:21
mabda napisał/a: | sieegurd napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
dzień chłopaka - 10 marca
dzień mężczyzny - 30 września
Czego to jeszcze nie wymyślą |
no wlasnie, czego? jedno wolec panowie. my nie mamy dnia dziewczyny | Ale macie np. dzień spódnicy, dzień bez stanika - a my nie Cały czas chodzimy bez
mabda napisał/a: | sieegurd napisał/a: | ...że strasznie łeb mnie boli |
trzeba bylo tyle nie pic | Oj już dawno nie Ciśnienie dało się we znaki - cała kawa pomogła
mabda napisał/a: | sieegurd napisał/a: | Aż mi się robić nie chce |
a to cos nowego | Taaaaaaaak
Yoshiko napisał/a: | sieegurd napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
... i aby Wasze miłostki nie sprawiały wam problemów technicznych
Czy myślimy o tym samym? |
jestem pewna na 100 %, że my tu wszyscy myślimy o tym samym | Haha Bez komentarza
pamar - 10-03-2011, 11:48
...że wczorajsza wycieczka ok 70km bez ogrzewania, to nie był dobry pomysł
mabda - 10-03-2011, 11:58
sieegurd napisał/a: | Ale macie np. dzień spódnicy, dzień bez stanika - a my nie Cały czas chodzimy bez |
zastanowmy sie dla kogo jest ten dzien spodnicy, kto ma z niego wieksze korzysci? hmm... nie wmowisz mi, ze nie lubisz widoku kobiety w kiecce
odnosnie stanika - chetnie oddam ci na rok biust i zobaczymy, czy tak fajnie bedzie ci sie chodzilo bez stanika. i w staniku zreszta tez
Cytat: | ...że wczorajsza wycieczka ok 70km bez ogrzewania, to nie był dobry pomysł |
no to herbatka z malinkami i pod kolderke
sieegurd - 10-03-2011, 12:03
mabda napisał/a: | sieegurd napisał/a: | Ale macie np. dzień spódnicy, dzień bez stanika - a my nie Cały czas chodzimy bez |
zastanowmy sie dla kogo jest ten dzien spodnicy, kto ma z niego wieksze korzysci? hmm... nie wmowisz mi, ze nie lubisz widoku kobiety w kiecce | Ze względu na swoje bezpieczeństwo i nauczony doświadczeniem, o pewnych tematach nie będę pisał
mabda napisał/a: | sieegurd napisał/a: | odnosnie stanika - chetnie oddam ci na rok biust i zobaczymy, czy tak fajnie bedzie ci sie chodzilo bez stanika. i w staniku zreszta tez |
| Nie dzięki
pamar napisał/a: | ...że wczorajsza wycieczka ok 70km bez ogrzewania, to nie był dobry pomysł | Setka, jak masz siły i ochotę to dwie, gorący prysznic i pod kołdrę się wypocić
cns80 - 10-03-2011, 12:04
mabda napisał/a: | odnosnie stanika - chetnie oddam ci na rok biust i zobaczymy, czy tak fajnie bedzie ci sie chodzilo bez stanika. i w staniku zreszta tez | Uważaj z takimi deklaracjami, bo się jeszcze sieegurd skusi
sieegurd - 10-03-2011, 12:06
cns80 napisał/a: | mabda napisał/a: | odnosnie stanika - chetnie oddam ci na rok biust i zobaczymy, czy tak fajnie bedzie ci sie chodzilo bez stanika. i w staniku zreszta tez | Uważaj z takimi deklaracjami, bo się jeszcze sieegurd skusi | Jak już pisałem wyżej, nie dziękuję
Cezar - 10-03-2011, 12:07
... i nie odda
mabda - 10-03-2011, 12:13
Cezar napisał/a: | ... i nie odda |
w parze z biustem idzie caly cykl hormonalny, wiec mysle, ze po miesiacu mialby dosc i blagalby na kolanach, zebym sobie je spowrotem wziela
Cezar - 10-03-2011, 13:09
mabda napisał/a: | po miesiacu mialby dosc i blagalby na kolanach, zebym sobie je spowrotem wziela |
moze tak, moze nie
czas na zimne piwo - zdrowko
Efa! - 10-03-2011, 13:36
Wszystkiego najlespzego wszystkim chłopakom. Oba Wam Wasze kobiety dzisiaj piwko przed TV przyniosły
Aga - 10-03-2011, 14:11
pamar napisał/a: | ...że wczorajsza wycieczka ok 70km bez ogrzewania, to nie był dobry pomysł |
polecam groprinosin
rewelacyjny na wirusy
a znacznie tańszy od tamiflu!
Wszyc - 10-03-2011, 15:06
tak wnerwiony że dziś mało miśka nie sprzedałem za 2tyś zł....
tak jak mi ten swap gra na nerwach to szkoda gadać ręka rozwalona do zszywania będzie... a skrzynie biegów będę musiał zrzucać chyba jeszcze raz i wyjmować silnik... mam dość
|
|
|