To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

sieegurd - 10-03-2011, 08:25

Yoshiko napisał/a:
dzień chłopaka - 10 marca
dzień mężczyzny - 30 września
Czego to jeszcze nie wymyślą :D

Yoshiko napisał/a:
no to chłopaki wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta :D
Fenkju :D

Yoshiko napisał/a:
... i aby Wasze miłostki nie sprawiały wam problemów technicznych :D :partyman: :partyman: :partyman:
Czy myślimy o tym samym? :P

...że strasznie łeb mnie boli :( Kawa średnio pomaga :( Aż mi się robić nie chce :P

mabda - 10-03-2011, 09:20

sieegurd napisał/a:
Yoshiko napisał/a:

no wlasnie, czego? jedno wolec panowie. my nie mamy dnia dziewczyny :P

sieegurd napisał/a:
...że strasznie łeb mnie boli :(

trzeba bylo tyle nie pic :D
sieegurd napisał/a:
Aż mi się robić nie chce :P

a to cos nowego :D

Yoshiko - 10-03-2011, 09:38

sieegurd napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
... i aby Wasze miłostki nie sprawiały wam problemów technicznych :D :partyman: :partyman: :partyman:

jestem pewna na 100 %, że my tu wszyscy myślimy o tym samym :wink: :wink: :wink:

sieegurd - 10-03-2011, 11:21

mabda napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Yoshiko napisał/a:

no wlasnie, czego? jedno wolec panowie. my nie mamy dnia dziewczyny :P
Ale macie np. dzień spódnicy, dzień bez stanika - a my nie :P Cały czas chodzimy bez :D

mabda napisał/a:
sieegurd napisał/a:
...że strasznie łeb mnie boli :(

trzeba bylo tyle nie pic :D
Oj już dawno nie :( Ciśnienie dało się we znaki - cała kawa pomogła :)

mabda napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Aż mi się robić nie chce :P

a to cos nowego :D
Taaaaaaaak :D

Yoshiko napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Yoshiko napisał/a:

jestem pewna na 100 %, że my tu wszyscy myślimy o tym samym :wink: :wink: :wink:
Haha :) Bez komentarza :D
pamar - 10-03-2011, 11:48

...że wczorajsza wycieczka ok 70km bez ogrzewania, to nie był dobry pomysł :( :sad4:
mabda - 10-03-2011, 11:58

sieegurd napisał/a:
Ale macie np. dzień spódnicy, dzień bez stanika - a my nie :P Cały czas chodzimy bez :D

zastanowmy sie dla kogo jest ten dzien spodnicy, kto ma z niego wieksze korzysci? hmm... nie wmowisz mi, ze nie lubisz widoku kobiety w kiecce :P
odnosnie stanika - chetnie oddam ci na rok biust i zobaczymy, czy tak fajnie bedzie ci sie chodzilo bez stanika. i w staniku zreszta tez :P

Cytat:
...że wczorajsza wycieczka ok 70km bez ogrzewania, to nie był dobry pomysł :( :sad4:

no to herbatka z malinkami i pod kolderke :D

sieegurd - 10-03-2011, 12:03

mabda napisał/a:
sieegurd napisał/a:

zastanowmy sie dla kogo jest ten dzien spodnicy, kto ma z niego wieksze korzysci? hmm... nie wmowisz mi, ze nie lubisz widoku kobiety w kiecce :P
Ze względu na swoje bezpieczeństwo i nauczony doświadczeniem, o pewnych tematach nie będę pisał :D :D :D

mabda napisał/a:
sieegurd napisał/a:
odnosnie stanika - chetnie oddam ci na rok biust i zobaczymy, czy tak fajnie bedzie ci sie chodzilo bez stanika. i w staniku zreszta tez :P
Nie dzięki :)

pamar napisał/a:
Setka, jak masz siły i ochotę to dwie, gorący prysznic i pod kołdrę się wypocić :)
cns80 - 10-03-2011, 12:04

mabda napisał/a:
Uważaj z takimi deklaracjami, bo się jeszcze sieegurd skusi :mrgreen:
sieegurd - 10-03-2011, 12:06

cns80 napisał/a:
mabda napisał/a:
Uważaj z takimi deklaracjami, bo się jeszcze sieegurd skusi :mrgreen:
Jak już pisałem wyżej, nie dziękuję :P
Cezar - 10-03-2011, 12:07

... i nie odda :P
mabda - 10-03-2011, 12:13

Cezar napisał/a:
... i nie odda :P

w parze z biustem idzie caly cykl hormonalny, wiec mysle, ze po miesiacu mialby dosc i blagalby na kolanach, zebym sobie je spowrotem wziela :P

Cezar - 10-03-2011, 13:09

mabda napisał/a:
po miesiacu mialby dosc i blagalby na kolanach, zebym sobie je spowrotem wziela :P

moze tak, moze nie :wink:

czas na zimne piwo - zdrowko :D

Efa! - 10-03-2011, 13:36

Wszystkiego najlespzego wszystkim chłopakom. Oba Wam Wasze kobiety dzisiaj piwko przed TV przyniosły ;-)
Aga - 10-03-2011, 14:11

pamar napisał/a:

polecam groprinosin
rewelacyjny na wirusy
a znacznie tańszy od tamiflu!

Wszyc - 10-03-2011, 15:06

tak wnerwiony że dziś mało miśka nie sprzedałem za 2tyś zł....

tak jak mi ten swap gra na nerwach to szkoda gadać ręka rozwalona do zszywania będzie... a skrzynie biegów będę musiał zrzucać chyba jeszcze raz i wyjmować silnik... mam dość