To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

Yoshiko - 11-01-2013, 22:17

stary alfer napisał/a:
Jutro po 9 muszę jechać do centrum więc zdam relację :)

w nocy temp na - w dzień ma być 0
nie widzę optymizmu na jutro

Galancior94 - 11-01-2013, 22:17

Mam nadzieje że do poniedziałku ogarną ten Szczecin bo będę wiózł kolesia na egzamin.
szuwar - 11-01-2013, 22:26

stary alfer napisał/a:
szuwar, nie wiem jak w Koszalinie, ale w Szczecinie istny Armagedon :)

u nas tak samo, tylko z doświadczenia wiem :) , że u Was nigdy śniegu nie było na przełomie kilku ładnych lat, a jak był to znikał w dzień lub dwa - nie licząc paru wyjątków .... moze nie wszyscy są przyzwyczajeni do takiego stanu rzeczy.

Do tego muszę dodać, że im większe miasto to problem rośnie wykładniczo, dla nas metr to problem na wiosce, w Szczecinie tragedia w Warszawie koniec świata :)

np w trójmieście spadnie ok 5-10 cm zamykają obwodnicę a u nas czekamy na więcej bo szkoda piaskarek wysyłać :)

Galancior94 - 11-01-2013, 22:35

W Stargardzie nie było takiej tragedii. Z głównych ulic to Broniewskiego i Szczecińska szklanka, a reszta posypana w dobrym stanie ;)
jerzyk1 - 11-01-2013, 23:07

tak troche z innej beczki, mam dostep do tanich proszków do prania marki ariel, niemieckich
za paczke 10,4kg do koloru lub do bialego 100zl albo za paczke 8,8kg 90zl, mysle ze cena okazyjna ja bede kupowac ze jak by ktos chcial to pisac PW :D
Dla adminow nie jest to reklama tylko informacja kulturalna :D

wojtas - 12-01-2013, 08:23

Dzień Dobry :wink:
A co tu tak pusto w dzień wolny od pracy :?: Wstawać nygusy :P :

Ps Szczecin bardzo sławny w mediach ostatnio :wink: Czyżby zima znów zaskoczyła drogowców :wink:

jAZZMAN - 12-01-2013, 08:42

Dzień dobry....

U mnie za oknem odśnieżona tylko ścieżka do śmietnika.
Skąd oni wiedzą gdzie jest chodnik pod tą warstwą śniegu? :lol:

P.S. A przy "Paśniku" pan menel zgniata (naprawdę delikatnie i cicho) puszki.... Królu, daj im wolne weekend...

TYM CZASEM W AUSTRALII pożary

Cytat:
W poniedziałek słupek rtęci w południowej części Australii sięgał 48 st. C. Było o blisko 10 st. cieplej, niż wynosi tam średnia dla stycznia (który na antypodach jest, przypomnijmy, środkiem lata). Fala upałów ogarnęła aż 70 proc. kontynentu. Średnia temperatura wyniosła w poniedziałek w całej Australii rekordowe 40,33 st. C.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,7547...l#ixzz2HkF2vy00

mlodam - 12-01-2013, 10:24

wojtas021180 napisał/a:
Dzień Dobry :wink:
A co tu tak pusto w dzień wolny od pracy :?: Wstawać nygusy :P

kto ma wolne ten sie niechaj cieszy :-X
ja tam do pracy smigac musze :evil:

Dzien dobry misiaki :mrgreen:

szuwar - 12-01-2013, 11:07

wojtas021180 napisał/a:
Szczecin bardzo sławny w mediach ostatnio :wink: Czyżby zima znów zaskoczyła drogowców :wink:

jak nie widzą często zimy nie wiedzą jak się do niej zabrać jak nadejdzie, wykłady teoretycznie nie pomogły, :twisted:

Cytat:
kto ma wolne ten sie niechaj cieszy :-X
ja tam do pracy smigac musze :evil:

sugerowałbym zmianę pracy na taką która daje wolne weekendy :)

Pozdrawiam Miski :)

piterus_123 - 12-01-2013, 11:14

Dzień dobry i miłego dnia.
Współczuje, miałem pojechać na zakupy ale widzę że dalej sypie i aż mi się nie chce :roll: . Colcik ładnie przykryty pierzynką śpi, chyba nie będę go budził. :lol:

ten filmik świetny :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=nFk-OBcbiHQ

robert78 - 12-01-2013, 13:45

witam apropo wczorajszego dnia wyjechalem z polic o 15 a w stargardzie bylem o 21 tak ze milo sie jechalo a jak niektorzy jezdza w zime to masakra polowa ludzi wogole nie umi jezdzic na sniegu przez to te korki co modrzejszy kierowca ciezarowki stanol i czekal na plogi niestety przez niektorych gamoni miasto sie zablokowalo a szczegolnie przez bezmyslnych kierowcow przegobowych autobusow hehe to dopiero talenci
jAZZMAN - 12-01-2013, 14:04

No i po kuligu :)

Małe sprawozdanie:

Dziewczynom się podobało.

Podobało się bardziej myślałem.

Jazda była spokojna i bezpieczna.

Odcinek specjalny - wspinaczka.

Cała zabawa odbyła się w miejscu nieuczęszczanym.

Bizi78 - 12-01-2013, 16:47

jAZZMAN, masz szczęście, że żaden misiek w niebieskim uniformie nie wyskoczył z lasu :mrgreen: .

A tak ogólnie to bry :D .

jAZZMAN - 12-01-2013, 17:43

To bardzo bezpieczna droga, nie minęliśmy żadnego samochodu :)
Galancior94 - 12-01-2013, 19:24

Dzień dobry ;)

jAZZMAN, jak dobrze pamiętam to jeszcze nie dawno miałeś pomarańczowe kierunkowskazy :D W białych mu lepiej ;) Jak chcesz boczne białe, to m6riano ma cleary ;)
No i oczywiście do zdjęcia zalałeś Gala na fula widze :mrgreen:

xylen, Wszystkiego najlepszego ! :wav: :occasion4: