Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
Maciek - 12-01-2013, 20:51
Może jednak czarne?
Galancior94 - 12-01-2013, 21:13
Zawsze można przyciemnić
Yoshiko - 12-01-2013, 23:32
Galancior94 napisał/a: | xylen, Wszystkiego najlepszego ! |
Piotrek gdziekolwiek jesteś: spełnienia marzeń, zdrowia i wiele wiele radości uśmiechu i pogody duszy
szuwar - 13-01-2013, 10:59
Witam,
może i swietny, ale pokazuje nieudolność służb komunalnych, śniegu nie za dużo - patrzę na swoją wioseczkę, tylko temperatura na pograniczu 0 i opady coś takiego mogły spowodować + brak posypania i odśnieżenia w czasie.
Cytat: | Cała zabawa odbyła się w miejscu nieuczęszczanym. |
jAZZMAN napisał/a: | To bardzo bezpieczna droga, nie minęliśmy żadnego samochodu |
mimo wszystko zakazane i jakby nie patrzeć z jakiegoś powodu niebezpieczne .... ale nie mówię, że nie praktykowałem jak robione z głową i bez zbytniej fantazji nie powinno nic się stać
Galancior94 - 13-01-2013, 13:15
Dzień dobry
http://www.facebook.com/p...&type=1&theater
No kto zgadnie która strona to Polska ?
jAZZMAN - 13-01-2013, 13:57
szuwar, Zakazane jest wiele rzeczy.....
Jeśli słyszy się, że w kuligu zginęło dziecko bo sanki wpadły pod autobus to szczyt głupoty. Sam bym takiego kierowcę.... Ale dlaczego karać całe społeczeństwo za głupotę jednego odsetka?
Niestety żyjemy w państwie co raz mniej demokratycznym i co raz bardziej policyjnym
Uważam że większym zagrożeniem, od kuligu zrobionego na nieuczęszczanej drodze (mam takie miejsce 30km od Szczecina) jest zezwolenie jazdy skuterem bez uprawnień (nawet osobom pełnoletnim). Tak samo jak jestem zwolennikiem kart rowerowych.
Zaraz się posypią gromy na mnie
Galancior94, to nie jest granica kraju tylko granica miasta Szczecin Już poza miastem mają ogrzewanie podłogowe
Galancior94 - 13-01-2013, 14:08
jAZZMAN napisał/a: |
Galancior94, to nie jest granica kraju tylko granica miasta Szczecin Już poza miastem mają ogrzewanie podłogowe |
A tego to ja nie wiedziałem
Uważam że większym zagrożeniem, od kuligu zrobionego na nieuczęszczanej drodze (mam takie miejsce 30km od Szczecina) jest zezwolenie jazdy skuterem bez uprawnień (nawet osobom pełnoletnim). Tak samo jak jestem zwolennikiem kart rowerowych. |
Właśnie teraz o tym pomyśleli i wprowadzili prawo jazdy kategorii AM, czyli na motorower. Już nie będzie można jeździć na dowód osobisty, czy karte motorowerową. I taki kurs na AM kosztował będzie tyle, co za A1, A2 czy A, czyli 1100zł - 1300zł
Jak dobrze że mam to już za sobą
jAZZMAN - 13-01-2013, 14:45
Galancior94 napisał/a: | Właśnie teraz o tym pomyśleli i wprowadzili prawo jazdy kategorii AM, czyli na motorower. Już nie będzie można jeździć na dowód osobisty, czy karte motorowerową. |
Chwała im!!!
Galancior94 napisał/a: | I taki kurs na AM kosztował będzie (...) 1100zł - 1300zł |
To już przegięcie.
Polska popada w skrajności.
A swoją drogą niezły patent - jeździjcie bez uprawniań i kupujcie skutery a jak już nakupujecie skuterów to albo zróbcie prawko za 1200 albo wstawcie skuter do piwnicy.
Na każdym kroku robią nas w trąbę!
volve - 13-01-2013, 15:25
jAZZMAN napisał/a: | Na każdym kroku robią nas w trąbę! |
To utwór dla Ciebie:
http://www.youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
jAZZMAN - 13-01-2013, 15:27
volve, taka prawda
Galancior94 - 13-01-2013, 16:16
Galancior94 napisał/a: | I taki kurs na AM kosztował będzie (...) 1100zł - 1300zł |
To już przegięcie.
Polska popada w skrajności.
A swoją drogą niezły patent - jeździjcie bez uprawniań i kupujcie skutery a jak już nakupujecie skuterów to albo zróbcie prawko za 1200 albo wstawcie skuter do piwnicy.
Na każdym kroku robią nas w trąbę! |
Dlatego nie chcę mieszkać w Polsce Wolałbym już w Niemczech przy granicy z Polską
Yoshiko - 13-01-2013, 21:28
wszystko wszystkim ale najgorsze to to, że
właśnie kończy się weekend
auto odśnieżone ale skrobanie zostawiłam na jutro
Galancior94 - 13-01-2013, 21:49
Yoshiko napisał/a: | auto odśnieżone ale skrobanie zostawiłam na jutro |
A w nocy jak na złość nasypie 20cm śniegu
Yoshiko - 14-01-2013, 07:45
Galancior94 napisał/a: | A w nocy jak na złość nasypie 20cm śniegu | ani jeden płatek nie spadł
wkurza mnie central - wciąż przymarza drzwi od kierowcy
no ale gimnastyka z rana wskazana
dzień dobry Misiaczki
no to zaczynamy - całe 5 dni pracy przed nami
Seichan - 14-01-2013, 08:15
Dzień dobry
Słyszałam, że u Was można pośmigać na łyżwach bez dodatkowych opłat za korzystanie z lodowiska
|
|
|