Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
gigant87 - 13-07-2010, 14:05
Chodzi Ci o te ślady na masce czarnego Volvo?
Morfi - 13-07-2010, 14:10
.. że się reaktywuje i wracam na Politechnike
pamar - 13-07-2010, 14:34
| gigant87 napisał/a: | | Chodzi Ci o te ślady na masce czarnego Volvo? |
Dokładnie zaczęło się od przeprosin a skończyło na NRDowskiej pływaczce
(jacyś tacy weselsi byliście... )
| Morfi napisał/a: | | .. że się reaktywuje i wracam na Politechnike |
A co masz za pełną lodówkę, czy brak krwi a alkoholu?
Morfi - 13-07-2010, 14:51
pamar, Będe aktywnie spędzac weekendy na uczelni
gigant87 - 13-07-2010, 15:01
| Cytat: | | (jacyś tacy weselsi byliście... ) |
Mnie tam nie było
Morfi, gratulacje!
A co będziesz studiował?
pamar - 13-07-2010, 15:26
| Cytat: | | - studenci to jednak wielcy ludzie są, jak był ostatnio pochód juwenaliowy to kilku ziomków zrobiło sobie tratwę z palet i pływało po rzece i gdy złapała ich rzeczna policja to kilka tysięcy osób zaczęło krzyczeć do tych policjantów - zostawcie titanica ! |
Morfi - 13-07-2010, 16:27
gigant87, Zarządzanie i inzynieria Produkcji. Zaczynam od 3 roku. Niestety mój kierunek zamkneli i musiałem inny.
gigant87 - 13-07-2010, 17:15
Jestem na tym kierunku.
Trochę rysowania w 3D (Inventor, Catia, etc), głównie sterowanie, planowanie i organizacja produkcji, montażu i innych procesów.
Tam gdzie pracuję, szukają ludzi tylko po ZiIP'ie, bo najlepiej przygotowani pod kątem optymalizacji produkcji.
Na początku myślałem, że to coś typowo jak Zarządzanie i Marketing, ale po przejrzeniu programu studiów i rozmowie z kolegą z tego kierunku, wyszło, że jednak bardziej inżynierski, choć nie aż tak jak Mechanika i Budowa Maszyn.
Efa! - 13-07-2010, 17:57
| Marcin-Krak napisał/a: | Efa!, no dawno Koleżanki nie widziałem na Forum Jak tam się macie
|
No fantastycznie. niestety kończymy urlopik i znowu szara rzeczywistość . A ja już bardziej się toczę, niż chodzę. Jak prawdziwy balon
| Marcin-Krak napisał/a: | Teraz piwko i do spania - 5:33 pobudka |
Uojojku, ale zazdroszczę (ale tylko piwka ;P)
Koszmarek, gratuluję czwórki!
Morfi - 13-07-2010, 18:54
gigant87, Wiem ale nawet ten kierunek ma UŚ i pare prywatnych, a mnie interesuje tylko i wyłącznie politechnika.
Na szczęście to nie jest marketing i zarządzanie tylko wiecej technicznych spraw. U nas jest NX, Inventor i Auto Cad
gigant87 - 13-07-2010, 19:16
Kolega skończył to na PWr i nie miał problemów ze znalezieniem dobrej (nawet bardzo) pracy.
Koleżanka skończyła to na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wro (wtedy jeszcze Akademia Ekonomiczna) i szukała pracy całe 2 miesiące ;]
Krzyzak - 13-07-2010, 19:24
pokropiło... NARESZCIE!!!
powietrze zaczęło mieć zapach...
sieegurd - 13-07-2010, 20:01
| Morfi napisał/a: | .. że się reaktywuje i wracam na Politechnike |
...że też się nad tym zastanawiam
Anonymous - 13-07-2010, 20:30
Od tego roku moja żona wraca po kilku latach przerwy na studia... Szkoda, że od początku..., ale też na Politechnikę Śląską.
Marcin-Krak - 13-07-2010, 21:18
| Efa! napisał/a: | | No fantastycznie |
To fantastycznie
| gigant87 napisał/a: | | Koleżanka skończyła to na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wro (wtedy jeszcze Akademia Ekonomiczna) i szukała pracy całe 2 miesiące ;] |
I że to niby długo? W Krakowie norma to ok roku - mi się udało wyłamać o całe 2 miesiące zanim znalazłem fajną pracę i w miarę związaną ze studiami Dużo osób szuka dalej, albo pracuje np w sklepach
|
|
|