To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

gigant87 - 13-07-2010, 14:05

Chodzi Ci o te ślady na masce czarnego Volvo? :D
Morfi - 13-07-2010, 14:10

.. że się reaktywuje i wracam na Politechnike :)
pamar - 13-07-2010, 14:34

gigant87 napisał/a:
Chodzi Ci o te ślady na masce czarnego Volvo?

Dokładnie ;) zaczęło się od przeprosin a skończyło na NRDowskiej pływaczce :lol:
(jacyś tacy weselsi byliście... )
Morfi napisał/a:
.. że się reaktywuje i wracam na Politechnike

A co masz za pełną lodówkę, czy brak krwi a alkoholu? :D

Morfi - 13-07-2010, 14:51

pamar, Będe aktywnie spędzac weekendy na uczelni :D
gigant87 - 13-07-2010, 15:01

Cytat:
(jacyś tacy weselsi byliście... )

Mnie tam nie było :P

Morfi, gratulacje! :D
A co będziesz studiował?

pamar - 13-07-2010, 15:26

Cytat:
- studenci to jednak wielcy ludzie są, jak był ostatnio pochód juwenaliowy to kilku ziomków zrobiło sobie tratwę z palet i pływało po rzece i gdy złapała ich rzeczna policja to kilka tysięcy osób zaczęło krzyczeć do tych policjantów - zostawcie titanica !

Morfi - 13-07-2010, 16:27

gigant87, Zarządzanie i inzynieria Produkcji. Zaczynam od 3 roku. Niestety mój kierunek zamkneli i musiałem inny.
gigant87 - 13-07-2010, 17:15

Jestem na tym kierunku.
Trochę rysowania w 3D (Inventor, Catia, etc), głównie sterowanie, planowanie i organizacja produkcji, montażu i innych procesów.
Tam gdzie pracuję, szukają ludzi tylko po ZiIP'ie, bo najlepiej przygotowani pod kątem optymalizacji produkcji.

Na początku myślałem, że to coś typowo jak Zarządzanie i Marketing, ale po przejrzeniu programu studiów i rozmowie z kolegą z tego kierunku, wyszło, że jednak bardziej inżynierski, choć nie aż tak jak Mechanika i Budowa Maszyn.

Efa! - 13-07-2010, 17:57

Marcin-Krak napisał/a:
Efa!, no dawno Koleżanki nie widziałem na Forum :wink: Jak tam się macie :?:

No fantastycznie. niestety kończymy urlopik i znowu szara rzeczywistość :-) . A ja już bardziej się toczę, niż chodzę. Jak prawdziwy balon :D
Marcin-Krak napisał/a:
Teraz piwko i do spania - 5:33 pobudka :evil:

Uojojku, ale zazdroszczę (ale tylko piwka ;P)

Koszmarek, gratuluję czwórki!

Morfi - 13-07-2010, 18:54

gigant87, Wiem ale nawet ten kierunek ma UŚ i pare prywatnych, a mnie interesuje tylko i wyłącznie politechnika.
Na szczęście to nie jest marketing i zarządzanie tylko wiecej technicznych spraw. U nas jest NX, Inventor i Auto Cad :)

gigant87 - 13-07-2010, 19:16

Kolega skończył to na PWr i nie miał problemów ze znalezieniem dobrej (nawet bardzo) pracy.
Koleżanka skończyła to na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wro (wtedy jeszcze Akademia Ekonomiczna) i szukała pracy całe 2 miesiące ;]

Krzyzak - 13-07-2010, 19:24

pokropiło... NARESZCIE!!!
powietrze zaczęło mieć zapach...

sieegurd - 13-07-2010, 20:01

Morfi napisał/a:
.. że się reaktywuje i wracam na Politechnike :)

...że też się nad tym zastanawiam :)

Anonymous - 13-07-2010, 20:30

Od tego roku moja żona wraca po kilku latach przerwy na studia... Szkoda, że od początku..., ale też na Politechnikę Śląską. ;)
Marcin-Krak - 13-07-2010, 21:18

Efa! napisał/a:
No fantastycznie

To fantastycznie :D

gigant87 napisał/a:
Koleżanka skończyła to na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wro (wtedy jeszcze Akademia Ekonomiczna) i szukała pracy całe 2 miesiące ;]

I że to niby długo? W Krakowie norma to ok roku - mi się udało wyłamać o całe 2 miesiące :P zanim znalazłem fajną pracę i w miarę związaną ze studiami :P Dużo osób szuka dalej, albo pracuje np w sklepach :roll: