Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
maxwell61 - 17-12-2007, 18:29
detlef, akurat to nie wina ścian tylko kleju który bardzo ściągnął płytki...mimo że dobry klej i elastyczny to rozpierniczył mi dobry humor i zabrał najbliższe dni na wymiane
inferno - 17-12-2007, 18:29
detlef napisał/a: | maxwell61 napisał/a: | jestem mega wq... mam 7 płytek do wymiany w łazience...szmaty popękały!!!!! |
maxwell61ale i tak mieliśmy spory remont (który właściwie ciągnie się aż do dziś i ciągnąć się będzie przez lata pewnie) |
No i właśnie dlatego nie wpadam, bo jeszcze zaprzęgniecie mnie do roboty. Czekam aż skończycie
Anonymous - 17-12-2007, 18:35
maxwell61 napisał/a: | detlef, akurat to nie wina ścian tylko kleju który bardzo ściągnął płytki...mimo że dobry klej i elastyczny to rozpierniczył mi dobry humor i zabrał najbliższe dni na wymiane |
e, parę płytek to wyrobisz się w 1 dzień.. Inferno przyjedzie i Ci pomoże skoro mi nie chce pomóc
inferno napisał/a: |
No i właśnie dlatego nie wpadam, bo jeszcze zaprzęgniecie mnie do roboty. Czekam aż skończycie |
hehe.. remont już prawie skończony.. w tydzien sie wyrobimy mysle..
inferno - 17-12-2007, 18:43
detlef napisał/a: |
e, parę płytek to wyrobisz się w 1 dzień.. Inferno przyjedzie i Ci pomoże skoro mi nie chce pomóc |
No pewnie, że tak. Tylko wtedy położy je krzywo - jak zwykle
detlef napisał/a: |
hehe.. remont już prawie skończony.. w tydzien sie wyrobimy mysle.. |
Ooo, no widzisz. To wtedy przyjadę. Akurat pora roku tak, że będziemy mogli posiedzieć przy świątecznym baranku.
eee...choince znaczy. Do Nowego Roku się zejdzie
Anonymous - 17-12-2007, 18:47
inferno napisał/a: | przy świątecznym baranku. |
hahahah.. może przy świątecznym jajku..?
Anonymous - 17-12-2007, 19:35
Detlef nie chce nic mówić bo zapewne sam wiesz ale to że Ci ściana popękała to tylko wia Inferno że nie przylazł i nie opił i co .............się ściany zeschły i popękały
Anonymous - 17-12-2007, 20:11
ha, dokładnie dm17, to samo powiedziała mi cyganka jak ją zaprosiłem i zapytałem dlaczego ściany popękały..(a wiadomo, że cyganka to dobry fachowiec;) ) zaczęła coś mówić o biednym chłopcu co miał szwedzkie auto..zapytała: nie przyszedł opić mieszkania? mówię: nie przyszedł. To za karę będzie jeździł niemieckim autem.
Hm, jak powiedziała tak się stało..
cała wizyta kosztowała jedynie 500zł.. tylko kurcze, odkąd wyszła szukam biżuterii i jakoś nie mogę znaleźć..
inferno - 17-12-2007, 20:16
No kutwa, Panowie...Jak babcie w kapcie nie rozumiem dlaczego te ściany się wzięły "zeschły i popękały". Przecież olałem sprawę
Przy okazji...Detlef, chcesz kupić trochę biżuterii po okazyjnej cenie?
A tak na marginesie: ta cyganka jednak się nie zna. Bo nadal nie jeżdżę niemieckim samochodem (nawet nie pytaj). Też za karę?
Anonymous - 17-12-2007, 20:25
eh inferno, sprzedawca naopowiadał Ci bajek, że Audi to japońskie auto i uwierzyłeś w to. Poza tym.. 18-letni samochód z 15.000 przebiegu..? I za 19.000 PLN? Nie no, nie był to najlepszy wybór..
Ps. A tak serio to nie kupiłes tej audicy od kumpla?
BUBU - 17-12-2007, 20:35
maxwell61 napisał/a: | jestem mega wq... mam 7 płytek do wymiany w łazience...szmaty popękały!!!!! |
A musiałeś je testować
inferno - 17-12-2007, 20:56
detlef napisał/a: | A tak serio to nie kupiłes tej audicy od kumpla? |
No jak to nie? Kupiłem. Tyle, że już drugi miesiąc mija, a jej jeszcze na oczy nie widziałem od czasu kiedy zostałem jej prawnym właścicielem. Po tym doświadczeniu od Ciebie też juz nie kupię Hondy
maxwell61 - 17-12-2007, 21:10
BUBU napisał/a: | A musiałeś je testować | podejrzewam że klej elastyczny za bardzo je ściągnął i pekły...problem w tym że ciężko jest fuge wyskrobać aby kolejnych nie uszkodzić
BUBU - 17-12-2007, 21:57
maxwell61 napisał/a: | podejrzewam że klej elastyczny za bardzo je ściągnął i pekły...problem w tym że ciężko jest fuge wyskrobać aby kolejnych nie uszkodzić |
Szlifierka kątowa + tarcza 1,2 mm do stali powinna problem rozwiązać
Anonymous - 17-12-2007, 22:10
inferno napisał/a: | Przy okazji...Detlef, chcesz kupić trochę biżuterii po okazyjnej cenie? | Detlef uważaj bo Inferno upija laski, rozbiera a potem w nocy jak śpią zabiera im biżuterię i w nogi
Deltef napisał/a: | Poza tym.. 18-letni samochód z 15.000 przebiegu..? I za 19.000 PLN? |
Zapomniałeś jeszcze dodać że stary dziadek nią jeździł TYLKO do sklepu
inferno - 17-12-2007, 22:54
dm17, mylisz się. Laski zostawiają mi swoją biżuterię w podziękowaniu
A kolega mówiłe, że nie dziadek tylko lekarz i nie do sklepu tylko do kościoła
A tak poważnie - samochód znam, tylko (jak się okazuje) kolegę nie do końca jednak...
|
|
|