To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

maxwell61 - 17-12-2007, 18:29

detlef, akurat to nie wina ścian tylko kleju który bardzo ściągnął płytki...mimo że dobry klej i elastyczny to rozpierniczył mi dobry humor i zabrał najbliższe dni na wymiane :x
inferno - 17-12-2007, 18:29

detlef napisał/a:
maxwell61 napisał/a:
jestem mega wq... mam 7 płytek do wymiany w łazience...szmaty popękały!!!!! :twisted:

maxwell61ale i tak mieliśmy spory remont (który właściwie ciągnie się aż do dziś i ciągnąć się będzie przez lata pewnie)

No i właśnie dlatego nie wpadam, bo jeszcze zaprzęgniecie mnie do roboty. Czekam aż skończycie :P

Anonymous - 17-12-2007, 18:35

maxwell61 napisał/a:
detlef, akurat to nie wina ścian tylko kleju który bardzo ściągnął płytki...mimo że dobry klej i elastyczny to rozpierniczył mi dobry humor i zabrał najbliższe dni na wymiane :x

e, parę płytek to wyrobisz się w 1 dzień.. Inferno przyjedzie i Ci pomoże skoro mi nie chce pomóc :mrgreen:

inferno napisał/a:

No i właśnie dlatego nie wpadam, bo jeszcze zaprzęgniecie mnie do roboty. Czekam aż skończycie

hehe.. remont już prawie skończony.. w tydzien sie wyrobimy mysle.. :badgrin: :badgrin:

inferno - 17-12-2007, 18:43

detlef napisał/a:

e, parę płytek to wyrobisz się w 1 dzień.. Inferno przyjedzie i Ci pomoże skoro mi nie chce pomóc :mrgreen:

No pewnie, że tak. Tylko wtedy położy je krzywo - jak zwykle :P

detlef napisał/a:

hehe.. remont już prawie skończony.. w tydzien sie wyrobimy mysle.. :badgrin: :badgrin:

Ooo, no widzisz. To wtedy przyjadę. Akurat pora roku tak, że będziemy mogli posiedzieć przy świątecznym baranku.

eee...choince znaczy. Do Nowego Roku się zejdzie ;)

Anonymous - 17-12-2007, 18:47

inferno napisał/a:
przy świątecznym baranku.

hahahah.. może przy świątecznym jajku..? :)

Anonymous - 17-12-2007, 19:35

Detlef nie chce nic mówić bo zapewne sam wiesz ale to że Ci ściana popękała to tylko wia Inferno że nie przylazł i nie opił i co :?: :?: :?: .............się ściany zeschły i popękały :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 17-12-2007, 20:11

ha, dokładnie dm17, to samo powiedziała mi cyganka jak ją zaprosiłem i zapytałem dlaczego ściany popękały..(a wiadomo, że cyganka to dobry fachowiec;) ) zaczęła coś mówić o biednym chłopcu co miał szwedzkie auto..zapytała: nie przyszedł opić mieszkania? mówię: nie przyszedł. To za karę będzie jeździł niemieckim autem.
Hm, jak powiedziała tak się stało..
cała wizyta kosztowała jedynie 500zł.. tylko kurcze, odkąd wyszła szukam biżuterii i jakoś nie mogę znaleźć.. ;)

inferno - 17-12-2007, 20:16

No kutwa, Panowie...Jak babcie w kapcie nie rozumiem dlaczego te ściany się wzięły "zeschły i popękały". Przecież olałem sprawę :P

Przy okazji...Detlef, chcesz kupić trochę biżuterii po okazyjnej cenie? :mrgreen:

A tak na marginesie: ta cyganka jednak się nie zna. Bo nadal nie jeżdżę niemieckim samochodem (nawet nie pytaj). Też za karę? :P

Anonymous - 17-12-2007, 20:25

eh inferno, sprzedawca naopowiadał Ci bajek, że Audi to japońskie auto i uwierzyłeś w to. Poza tym.. 18-letni samochód z 15.000 przebiegu..? I za 19.000 PLN? Nie no, nie był to najlepszy wybór.. :D

Ps. A tak serio to nie kupiłes tej audicy od kumpla?

BUBU - 17-12-2007, 20:35

maxwell61 napisał/a:
jestem mega wq... mam 7 płytek do wymiany w łazience...szmaty popękały!!!!! :twisted:

A musiałeś je testować :banghead:
:D :D :D

inferno - 17-12-2007, 20:56

detlef napisał/a:
A tak serio to nie kupiłes tej audicy od kumpla?

No jak to nie? Kupiłem. Tyle, że już drugi miesiąc mija, a jej jeszcze na oczy nie widziałem od czasu kiedy zostałem jej prawnym właścicielem. Po tym doświadczeniu od Ciebie też juz nie kupię Hondy :P

maxwell61 - 17-12-2007, 21:10

BUBU napisał/a:
A musiałeś je testować
podejrzewam że klej elastyczny za bardzo je ściągnął i pekły...problem w tym że ciężko jest fuge wyskrobać aby kolejnych nie uszkodzić :roll:
BUBU - 17-12-2007, 21:57

maxwell61 napisał/a:
podejrzewam że klej elastyczny za bardzo je ściągnął i pekły...problem w tym że ciężko jest fuge wyskrobać aby kolejnych nie uszkodzić :roll:

Szlifierka kątowa + tarcza 1,2 mm do stali powinna problem rozwiązać :)

Anonymous - 17-12-2007, 22:10

inferno napisał/a:
Przy okazji...Detlef, chcesz kupić trochę biżuterii po okazyjnej cenie? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Detlef uważaj bo Inferno upija laski, rozbiera a potem w nocy jak śpią zabiera im biżuterię i w nogi :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Deltef napisał/a:
Poza tym.. 18-letni samochód z 15.000 przebiegu..? I za 19.000 PLN?

Zapomniałeś jeszcze dodać że stary dziadek nią jeździł TYLKO do sklepu :lol: :lol: :lol:

inferno - 17-12-2007, 22:54

dm17, mylisz się. Laski zostawiają mi swoją biżuterię w podziękowaniu :P

A kolega mówiłe, że nie dziadek tylko lekarz i nie do sklepu tylko do kościoła :P

A tak poważnie - samochód znam, tylko (jak się okazuje) kolegę nie do końca jednak...