Małopolskie - pozdrowienia mitsu
mystek - 25-11-2010, 20:55
Haha, no to pewnie ten sam widziałem go 2 razy skubańca i 2 razy złamał przepisy, no ale nie mnie to już osądzać . Pewnie na LPGu śmiga, to może sobie pozwolić na większe spalanie przy piłowaniu
wolo - 26-11-2010, 20:32
pozdrawiam widzianego dzisiaj bordowego lancera na parkingu makro (obok ikeii) ok. godz. 11.40..
prawdopodbnie może być to ktoś z MM..
gulgulq - 27-11-2010, 07:03
jutro wizytuje Kraków wiec na "zaś" pozdrawiam wszystkich spotkanych krakusów
mystek - 27-11-2010, 20:49
Pozdrawiam kierownika białego 3000GT stojącego na ul. Smoczej dzisiaj około godziny 17.
Pozdrawiam kierownika czerwonego Eclipse'a 2g z nalepkami MEKP i jakimiś torowymi numerami skręcającego z ul. Bora-Komorowskiego w os. Oświecenia około godziny 19.
Pozdrawiam kierowcę granatowej CJtki, takiej, jak moja na rejestracji KWA z wielkim napisem na tylnej klapie "MITSUBISHI" jadącego Aleją Adama Mickiewicza dzisiaj około godziny 19:20, za którym podążałem kilkaset metrów. Tego Colcika już kiedyś widziałem.
pyjte - 15-12-2010, 18:19
Pozdro dla Browara widziany jego wóz pod pracą, chciałem wpaść ale mnie czas gonił
mystek - 16-12-2010, 07:07
Pozdrawiam ciemno-szarego Eclipse'a 3G widzianego na 29- listopada wyjeżdżającego ze stacji BP przy salonie Suzuki.
Pozdrawiam ciemnozielonego Colta CJ z którym jechałem od ronda przy M1 do ronda Grzegórzeckiego.
Mr V - 22-12-2010, 12:36
Ja i moja dziewczyna serdecznie pozdrawiamy Maciora, który stoi, na Mojej ulicy, na Moim osiedlu, przy Moim krawężniku, koło Mojego bloku i klatki, na MOIM miejscu parkingowym! Dzięki Maciej, nie miałem gdzie zaparkować Mam nadzieję, że Ci tam ciepło i wygodnie.
Ps. Oklej samochód, leniu!
macior - 24-12-2010, 07:18
OK okleję jak umyję (może mi RMF umyje na przeglądzie)
gorzkie te pozdrowienia, ale mimo to dziękuję
zresztą to było wyjątkowe, niemal awaryjne lądowanie, bo 2godz. później niż zwykle zajechałem i wziąłem co było...
fargo - 24-12-2010, 14:46
Pozdrawiam widzianego przedwczoraj na rondzie mogilskim MichalReja
Mr V - 26-12-2010, 12:13
macior napisał/a: |
gorzkie te pozdrowienia, ale mimo to dziękuję
|
Aj tam, wiesz, że żartuje Aktów własności ulicy i bloku nie mam
Pozdrowienia dla pięknego czarnego Evo wczoraj o 18 na barei
MichalRej - 02-01-2011, 23:36
fargo napisał/a: | Pozdrawiam widzianego przedwczoraj na rondzie mogilskim MichalReja |
Dzięki fargo
jakimś cudem nie spostrzegłem Cię wtedy,
ale to była jeszcze gorączka świątecznych zakupów...
Tomek - 03-01-2011, 09:28
A ja pozdrawiam 2 Galanty, a raczej ich właścicieli, którzy parkują w KPB
jeden biały kombi, zdaje sie prelift, drugi sport czarny kombi, chyba po lifcie
a także właściciela Lancera, który parkuje w KBP i ma naklejke MM
[ Dodano: 04-01-2011, 23:03 ]
i pozdrawiam kolejnego wlasciciela Galanta z KBP
tym razem poliftowy kombi w kolorze srebrnym
mial naklejke pod tablica od p. Leszka, wiec moze tez i ktos z forum
a numery opolskie
mystek - 07-01-2011, 14:18
Pozdrawiam białego Eclipsa 2g(? przód jak Eclipse, a tył taki nie do końca) mega zglebionego z wiszącym wielkim intercoolerem na blachach RDE stojącego przy Onecie, tam gdzie KarolGT parkował swojego Colta.
Pozdrawiam srebrne Mitsubishi Pajero DI-D na krakowskich blachach jadącego za mną alejami około godziny 11:30.
I taki mały rarytas. Widok rzadszy niż zorza polarna! ... Otóż pozdrawiam starszego, siwiutkiego pana w... czarnym Lancerze EVO VIII skręcającego w prawo z Królewskiej w Kazimierza Wielkiego przy Akademii Pedagogicznej. Mega zdziwiony byłem tym widokiem .
[ Dodano: 11-01-2011, 11:42 ]
Pozdrawiam niebieskiego Dodge Stealth (? odpowiednik Mitsu 3000gt) stojącego na ul. Pocieszka, rejestracja KWI
Marcin-Krak - 13-01-2011, 23:32
Biorąc pod uwagę frekwencje ostatnich spotów - to dziś odbył się mega spot
2 Mitsumaniaków spotkało się
Innymi słowy - Adam spotkany.... w pracy
Adaho_krak - 15-01-2011, 17:36
Marcin-Krak napisał/a: | Biorąc pod uwagę frekwencje ostatnich spotów - to dziś odbył się mega spot
2 Mitsumaniaków spotkało się
Innymi słowy - Adam spotkany.... w pracy |
Pozdrawiam również, generalnie spot w tym miesiącu zaliczony. Marcin zapraszam w lutym
|
|
|