To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

rosomak1983 - 17-08-2010, 20:44

mitsu_pl napisał/a:
znaczy to był galant MadMax'a, to co mu takiego dolegało ?

tak to były Madmaxa i troche mam tutaj zal do kolegi bo nieco przemilczał pare faktów...
1.Gasniecie na zimnym to było najbardziej wkurzajace
2.Luzy na maglownicy usuniete przez podkrecenie srubki przez co kierownica nie obijała
3.Uciekał płyn wspomagania
4.pare piedrdół no i blacha nie za bogata :roll:
Gdyby nie gasniecie i maglownica to bym nim jezdził do teraz pewnie... Maglownica niedostepna trzebaby regenerowac niewiadomo co z tym gasnieciem oraz potem zaczał obrotomierz padac...
Sprzedawajac nie ukrywałem tych wad (zapytajcie Maci bo był zainteresowany kupnem)
przyjachał taki gosc ja mu gadam co i jak a on machnał reka i kupił praktycznie bez sprawdzania :shock:

Wszyc - 17-08-2010, 21:43

szpala85 napisał/a:
rosomak1983, - u a ta skóra w tym E5x :mrgreen: to jak to jest ... skąd ona się wzięła w tym E5x :mrgreen: i ja ją można zdobyć :mrgreen:

kurde teraz patrze że to Sedan ...... :| a ja mam HB i tylne fotele by nie weszły ( chyba )

Mistrzu normalna sprawa jak kto chciał to sobie E5xA kupował ze skórą
Fabryczne wyposażenie dodatkowe jeszcze byłe elektryczne i podgrzewane fotele, regulowane zawieszenie elektrycznie opcje ex-high które działa do 60km/h, high, sport i auto które reguluje wysokość zawieszenia zależni od prędkości :P , skóry, tempomat, TCL, 4WS, trochę tego było :P wszystko jako opcja w normalnych galantach czyli wszystkich E5 i E88A tylko jeden model gala miał wszystko w standardzie a było to flagowe VR4 czyli 240 konne E84A :) oferowane w 5 biegowym manualu lub 4 biegowym automacie

szpala85 - 17-08-2010, 21:57

Wszyc napisał/a:
było to flagowe VR4 czyli 240 konne E84A :) oferowane w 5 biegowym manualu lub 4 biegowym automacie

które u nas wogóle nie występują :| ... a szkoda :| ..... chciał bym się takim przejechać :mrgreen:

Wszyc - 17-08-2010, 22:01

szpala85 napisał/a:
które u nas wogóle nie występują :| ... a szkoda :| ..... chciał bym się takim przejechać :mrgreen:

Jak by jakiś był to by zaraz pogoniono właścicieli E88A z działu Galant VR4 :D ale puki co mogą sobie tam urzędować :D :D :D :D ( ale się narażam haha :D )

BTW. był E84A na allegro ale nikt go nie chciał

szpala85 - 18-08-2010, 05:59

Wszyc napisał/a:
BTW. był E84A na allegro ale nikt go nie chciał

bo to był anglik :mrgreen: ... i nie wiadomo co tam się z nim działo ...... ale nie ukrywam że też miałem na niego ochotę :twisted: .. iaj patrzyłem na ten silnik to po prostu ... :twisted: Wszyc, chyba mnie rozumiesz :mrgreen:

Wszyc - 18-08-2010, 11:09

jak bym miał wtedy kasę to bym go wziął bez względu co z nim jest :D na dawce bo hatchbacki mi się nie widzą niestety
areksz121 - 18-08-2010, 19:07

rosomak1983 A czy czasem obrotomierz nie padał przez moduł zapłonowy?Ja zawsze w czas się wypowiadam :D :D Bo w 6A12 jak i 4G63 poprzednim obrotomierz czerpie siłę z modułu zapłonowego :) Sam się przekonałem, że jak obrotomierz szaleje to można rwać moduł :D
rosomak1983 - 18-08-2010, 20:07

areksz121 napisał/a:
rosomak1983 A czy czasem obrotomierz nie padał przez moduł zapłonowy?Ja zawsze w czas się wypowiadam :D :D Bo w 6A12 jak i 4G63 poprzednim obrotomierz czerpie siłę z modułu zapłonowego :) Sam się przekonałem, że jak obrotomierz szaleje to można rwać moduł :D

mozliwe ale nie to było najgorsze...
W lancerze tez obrotka jest podłaczona do modułu w aparacie i nawet miałem przygode z tym zwiazana...

szpala85 - 18-08-2010, 20:09

Wszyc napisał/a:
bo hatchbacki mi się nie widzą niestety

e tam nie znasz się :mrgreen: zawsze mniej rudej do wyeliminowania :mrgreen:

rosomak1983 - 18-08-2010, 20:21

szpala85 napisał/a:
zawsze mniej rudej do wyeliminowania :mrgreen:

bo ???

Wszyc - 18-08-2010, 22:01

szpala85 napisał/a:

e tam nie znasz się :mrgreen: zawsze mniej rudej do wyeliminowania :mrgreen:

Wcale nie mniej :P po za tym limuzyna w hatchbacku pff :D :D
No Twój jest fajny bo jest czarny ale jak by był inny to nie :P

rosomak1983 - 18-08-2010, 22:02

Wszyc napisał/a:
No Twój jest fajny bo jest czarny ale jak by był inny to nie :P

przeciez mój jest biały
hahahaa :D :D :D Ale dzieki :P :P :P

Wszyc - 18-08-2010, 22:04

rosomak1983 napisał/a:
przeciez mój jest biały
hahahaa :D :D :D Ale dzieki :P :P :P

Mówię o Szpali Galancie :P

Wszyc - 19-08-2010, 09:43

Misiek zaczął przeraźliwie skrzeczeć przy skręcaniu kierownicy jak stara sprężyna zawieszenia z Cadilaca który stał 30lat w szopie :? zagłusza radio i się zastanawiam co to :P

chyba sworzeń :P ogólnie misiek się rozlatuje przed zlotem coś :P

Wszyc - 19-08-2010, 11:48

Dobra zdiagnozowałem skrzypienie sworzeń banana lewego przedniego :P

Ale przy okazji jazdy wylał mi się za tylne siedzenie na podłogę olej to automatycznej skrzyni biegów :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ale się wściekłem :-X :-X :-X ale dał się w miarę łatwo zebrać ale średno ładnie pachnie w aucie trzeba będzie sobie fundnąć jakiegoś wunderbaum :D