Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
komarsnk - 28-02-2013, 09:07
sveno, jak dla mnie może być bez weny bo i tak jest wypas
Morda mi się śmiała jak Reksiowi do boczku
Wojciech Bogacz - 28-02-2013, 11:33
komarsnk napisał/a: | sveno, jak dla mnie może być bez weny bo i tak jest wypas
Morda mi się śmiała jak Reksiowi do boczku |
Miałem te same objawy Wojzi na pewno się ucieszy - przepięknie go wyeksponowałeś hehe - sugerowałbym jednak po momencie degustacji z kociołka wrzucić fotkę z tymi zamyślonymi minami wokół Bongo
Jackall - 28-02-2013, 14:28
sveno, filmik świetny ale następnym razem trzeba zadbać o lepsze światło
Bizi78 - 28-02-2013, 19:17
Jackall napisał/a: | następnym razem trzeba zadbać o lepsze światło |
i lepszą kamerę .
Cloe - 28-02-2013, 20:17
!!!!!!!! sanki najlepsze!
m6riano - 01-03-2013, 02:33
mjsystem napisał/a: | Mitsu polanego czerwonym barszczem lub barwnikiem spożywczym |
wystarczy czerwony szprej..;-)
barszcz zostaw na rannego kaca..;-)
Wojciech Bogacz - 01-03-2013, 10:07
m6riano napisał/a: | barszcz zostaw na rannego kaca..;-) |
W Wierchomli jeszcze nikt chyba nie miał kaca więc barszczyk może się zmarnować
rene74 - 01-03-2013, 12:34
Wczoraj o mało nie splułam monitora jak mojego Mena zobaczyłam
Normalnie smiałam się do komputera jak głupi do sera
Wojciech Bogacz - 01-03-2013, 13:43
rene74 napisał/a: | Wczoraj o mało nie splułam monitora jak mojego Mena zobaczyłam
Normalnie smiałam się do komputera jak głupi do sera |
Haha - czyli filmik się udał - to czekamy aż będzie w całości
Rozumiem, że naszego Harlem Shake'a też tam Sveno domontujesz ?
mjsystem - 01-03-2013, 17:00
A ja z innej beczki. Jeszcze raz wielkie dzieki za długie Polaków rozmowy. Szczególnie dzieki Wojzi za edukację muzyczną, która trwa do dziś
wojzi - 01-03-2013, 17:54
mjsystem napisał/a: | Szczególnie dzieki Wojzi za edukację muzyczną, która trwa do dziś |
Zajrzyj na forum małopolskie do działu muzyka wrzuciłem tam coś specjalnie dla Ciebie i Wojtka Bogacza.
mjsystem - 02-03-2013, 18:02
wojzi napisał/a: | Zajrzyj na forum małopolskie do działu muzyka wrzuciłem tam coś specjalnie dla Ciebie i Wojtka Bogacza. |
Super wielkie dzięki
bongo_22 - 02-03-2013, 19:26
Wojciech Bogacz napisał/a: |
...Rozumiem, że naszego Harlem Shake'a też tam Sveno domontujesz ? |
A propos harlem shake, wejdźcie na youtube, wpiszcie w wyszukiwarkę "do the Harlem Shake" i chwilę poczekajcie
Bizi78 - 02-03-2013, 19:35
Wypasione Harlem Shake proponuję zrobić na Zlocie 2012 (podczas zdjęcia grupowego), chyba że to już nie będzie cool .
Wojciech Bogacz - 02-03-2013, 20:02
wojzi napisał/a: | do działu muzyka wrzuciłem tam coś specjalnie dla Ciebie i Wojtka Bogacza. |
Dzięki ogromne
OOOO ! Dzięki Zaraz sobie sprawdzę - mogę jednak powiedzieć, że słuchając Was dwóch - odniosłem wrażenie, że mając taką wiedzę jak Wy (mówię tutaj głównie o Wojtku B. ))) możliwe byłoby przeprowadzenie analizy statystycznej twórczości co niektóych kapel heavy metalowych
Bardzo jednak przyjemnie było posłuchać Was obu rozprawiających z takim zacięciem i pasją muzyce heavy metalowej. Aż zaczęło mi się udzielać
Bizi78 napisał/a: | Wypasione Harlem Shake proponuję zrobić na Zlocie 2012 (podczas zdjęcia grupowego), chyba że to już nie będzie cool . |
Też tak myslę. Jedyne czego mogę oczekiwać to kompletna histeria i uporządkowany nieład
Zgłaszam się też na ohotnika do rozpoczącie nagrania - będę trząsł się całej siły i postaram się być mega-spontaniczny.
|
|
|