To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

Serek - 11-07-2008, 12:28

Ustalone. Spot przy ul.Mickiewicza
Jeżeli aura nie dopisze, tzn. w chwili Waszego wyjazdu będzie padać proszę niezwłocznie udać się w kierunku mostu Milenijnego.

tucci - 11-07-2008, 21:40

a fordem... :cry: moge misiek zostal za woda :(
Anonymous - 12-07-2008, 12:21

Niestety nie dam rady przyjechać. Rodzinka przyjechała i myślałem, że się na chwilę wyrwę, ale niestety nie dam rady ;( Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się przyjechać.
Pozdrawiam

tucci - 12-07-2008, 19:56

I bylem na moim 1szym spocie mitsu....panowie dajecie rade...mozna swobodnie pogadac, wymienic poglady i zasiegnac porady...a co najwaniejsze nitk sie nie prezy ,jak na spotach innych marek

Ps. dziekuwa za mile przyjecie :lol:

deejay - 12-07-2008, 21:15

Więc zapraszamy ponownie :wink:
KucharZ - 13-07-2008, 10:01

No i jedno ze zdjęć obecnych samochodów na spocie. Niestety to nie wszystkie jakie tam były...

Wybrałem najlepsze z tych co zrobiłem :)

Juiceman - 13-07-2008, 10:22

No było ich Trochę ;) ) Spot bardzo fajny lajtowy ;)
To może Spocik w skrócie:] :

Autek w sumie odwiedziło nas 7+ford. Miło nam było powitać kierowcę Zielonego L200 ( super bryka), zapraszamy na następne spoty i do Grudziądza :) oraz tucci'ego! !

1 Stary Colcik wpadł tylko na 2 min - zapytać co się dzieje z obrotami i pojechał :roll:

No i Reszta to Stała Ekipa MitsuManiak'ów :) , tym razem Soldi zrobił furorę Ksenonami na spocie ( Shark musisz jak najszybciej się pojawić :wink: ) W sumie spot zaczął się o chwilę po 14, a skończył przed 17. Można było podziwiać także autko Serka, jego piękny Galant wersja E39A 4WD 4WS (sedanik).

Dzięki za przybycie i mam nadzieje, że na następnym Spocie (przed Grudziądzem) pojawimy się jeszcze w większym składzie!

darkanian - 13-07-2008, 11:19

Spocik bł bardzo fajny :) Dzięki mojemu brat mam cos znacznie lepszego niż zdjęcia :lol:
Oto krótki filmik z naszego spotkanka.

http://pl.youtube.com/watch?v=u91HGsvfJZ4

Przez najbliższe 2 tyg. jestem poza wrockiem (nad morzem).

Do zobaczenia.

Serek - 13-07-2008, 17:26

Dzięki za film. Chyba trzeba będzie zaopatrzyć się w kamerę jak tylko finanse pozwolą.
Szczególnie ujęły mnie sceny z ... E33A i E39A. :D w roli głównej.
Zaznaczę, że z każdym kolejnym spotem jest nas coraz więcej, pojawiają się także kolejne modele Mitsubishi.
Dziękuję Wam za przybycie i spędzony czas. Zapraszamy na kolejne.

Januszl200 - 14-07-2008, 09:59

Dzięki za miłe przyjęcie. Miło mi było z Wami pogadać. Wozy macie wypieszczone - widać, że to Wasza pasja. :arrow: A xenony super.
Do następnego :D

Anonymous - 16-07-2008, 07:21

Niestety już na spot nie przyjadę:((((

Moja Carisma zakończyła żywot 25 czerwca na ulicy Żernickiej we Wrocławiu.
Pijak zepchnął nas z drogi i pierwsze skosiłem betonowy słupek a potem latarnię.
Nam na szczęście nic wielkiego się nie stało. Carisma to naprawdę bezpieczne autko.

Fotki macie na Polskiej Jeździe:
http://polskajazda.pl/Sam...i/Carisma/17168

Teraz ma dylemat czy sprzedawać ją tak jak stoi czy rozbierać i na części.
Pozdro

Juiceman - 23-07-2008, 21:56
Temat postu: SPOT DOLNOŚLĄZAKÓW 26.07.2008
Jako moderator przedstawię pomysł Głównodowodzącego Organizatora Spotu Soldiego. ;]

Mianowicie w sobotę między godz. 14-15 odbędzie się spot na parkingu hali orbita.
Wszystkich MitsuManiaków, a także posiadaczy Mitsubishi serdecznie zapraszamy!

Serek - 23-07-2008, 22:11

Wiecie co? Jak czytam ten post to mam minę jak ten gość z avatarka Soldiego :wink:
deejay - 23-07-2008, 22:16

W Sobotę wyjeżdzam więc nie dam rady sie pojawić , ale do Grudziądza jadę na 95 % :wink:
Juiceman - 23-07-2008, 22:22

Spoko przed Grudziądzem obowiązkowo spot organizacyjny; )