Lubelskie - Lubelskie OT XII
tomasek - 16-01-2016, 20:36
Jarek zawsze możesz odstawić miśka do garażu na zimę i zaoszczędzisz na tankowaniu
Jaro1974 - 16-01-2016, 20:38
No dokładnie. Ale może w przyszłości
[ Dodano: 16-01-2016, 20:38 ]
Tomek jak ja odstawię miśka do garażu na całą zimę to chyba cud się zdarzy
inq - 16-01-2016, 20:44
Dzień dobry
Studenci na szczęście wyjechali na weekend Dziś spokojny sen mnie czeka
Ja to nie daje im rano spać - dziewczyny na hulajnodze po terakocie śmigają. Ogólnie za jeden wieczór głośny - daję im 2 poranki przed szkołą/pracą. Najgorsze, że głąby nie robią imprez jakichś (już nie), ale ich sposób bycia jest nieznośny. grzesiopol, chyba masz rację - trzeba będzie dzielnicowego odwiedzić. Do skarbówki pójdę jak policja nic nie wskóra. grzesiopol napisał/a: | zamontuj sobie kamerę na klatce w kierunku swoich drzwi i masz spokój widać k5to ci dokucza. |
Właśnie myślałem o wizjerze takim z kamerką, ale moje drzwi są na dłuższej ścianie korytarza i pomysł padł. Nad kamerką pomyślę robertdg napisał/a: | Remont mieszkania w okresie sesji |
Najgorsze jest to, że nie sądzę, że oni będą jakoś specjalnie się do niej przygotowywać, a poza tym ja też jestem student
grzesiopol napisał/a: | to nawet skrzyżowanie przejechałem |
A ja zapobiegawczo w czwartek zmieniłem opony na zimówki - miałem nosa
mrcng napisał/a: | inq, zglos sprawę do spółdzielni. |
Byliśmy w spółdzielni - mają nieaktualny numer do właściciela.
mrcng napisał/a: | Albo zaczaić się trzeba jak będą szli i im przetlumaczyc |
Sam próbowałem po dobroci kilka razy - nie dało rady. Jeśli masz na myśli inne tłumaczenie to mrcng napisał/a: | może to ci co okupują pobliski monopolowy slynny. |
z tymi "mordeczkami" chodziłem do technikum i myślałem żeby ich poprosić
mrcng napisał/a: | dlatego ich policja nie rusza.. |
Nie rusza? Czasami im dokucza mocno - szczególnie w lecie.
Ehh rozpisałem się, a wszedłem tylko poszukać przyczyny parowania szyb w Colcie bo jakaś masakra się zrobiła
tomasek - 16-01-2016, 20:45
Ale cuda się zdarzają Jareczku
Ja wiem że Ciebie to nie dotyczy
Jaro1974 - 16-01-2016, 20:48
Się zobaczy. Na razie to mi wystarczy choć takie duże spokoju mi nie daje
[ Dodano: 16-01-2016, 21:02 ]
Tak, u mnie cuda się nie zdarzają, u mnie to normalność
winnipool - 16-01-2016, 21:33
Dobry wieczór. Dzisiaj kolejna nocka w dsk na patologii niemowląt.
tomasek - 16-01-2016, 21:34
A ty nie jesteś za duży na ten oddział
Jaro1974 - 16-01-2016, 21:41
Zawstydziłeś winniego i uciekł
[ Dodano: 16-01-2016, 22:56 ]
No nic, idę sobie poleżeć. Dostępny jestem w razie potrzeby pod GG przez jakieś pół godziny. Dobranoc
winnipool - 17-01-2016, 03:04
tomasek napisał/a: | A ty nie jesteś za duży na ten oddział |
No może troszeczkę Dlatego mam miejscówkę w "bardzo wygodnym" fotelu lub w wielkiej konspiracji na podłodze. Tyle, że jak wybieram podłogę to muszę do 6-tej usunąć wszelkie dowody mogące świadczyć o tym niecnym występku.
mrcng - 17-01-2016, 07:37
inq, dokucza ale do paki nie wsadza a oni dalej swoje robią..
Dzień dobry
[ Dodano: 17-01-2016, 07:38 ]
A szyba w colcie paruje bo pewnie śnieg zatkal kratkę na podszbiu..
Soner - 17-01-2016, 08:00
Cześć z rana, winnipool, wiem co przechodzisz, 2x odiwedziłem ten odddział niestety, tyle że ja na noworodkach - tam chociaz masz wygodne fotele do siedzenia (nawet bujane). A te fotele na korytarzu choć niewygodne to służą za leżankę dla wielu rodziców, czasem nawet miejsca brak. A w porach 7 - 9 rano i wieczór odwieczna kolejka do pomieszczenia z WC i łazienką (w jednym) dostępnym w ilości sztuk 1 dla rodziców małych pacjentów z 3-ech oddziałów. Powodzenia!
P.S. po drugiej dobie jest już lżej.
inq - 17-01-2016, 08:08
Dzień dobry
Za oknem nie dość, że zimno to jeszcze jakaś mgła przeogromna
Od 10.30 trzymajcie kciuku - przedostatni egz. w tej sesji
mrcng, do paki nie ma za co. Kwitów pisać też im nie bardzo mogą bo są bez pracy, bez praw do zasiłku, nic na siebie nie mają. Szyby za to parowały już przy deszczach także to nie śnieg. Teraz po prostu się nasiliło.
Bizi78 - 17-01-2016, 08:21
Dobry .
mrcng - 17-01-2016, 08:48
inq, sesje hehe wieki temu to było to juz człowiek zapomniał o tym. Na pocieszenie powiem ze prawdziwa sesja to jest ta poprawkowa.
Wyciągnij filtr kabinowy i pojeździć bez niego. Zobacz czy pomoglo. Jak nie to pewnie suche liście zablokowaly jakiś kanal.
A ja widziałem jak te mordeczki spod sklepu zaatakwaly funkcjonariuszy. Bylo to właśnie w lecie. Zostali obezwladnieni rzuceni na glebę z rękami do tylu i co...i nic..polezeli troche posiedzili w muce...takim większym radiowozie i zostali wypusCzeni żeby wieczorem ponownie w tym samym miejscu spożywać produkty wyskokowe hehe
bastek - 17-01-2016, 09:19
Grzesiek, o której bedzie wyjeżdzał do olimpu? dam Ci znać smsem czy dojadę... jeśli to na 5 min,
|
|
|