To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - Mis dostal strzala w tyleczek :(

Anonymous - 07-04-2007, 10:40

dajcie mi prosze jakis namiar na japanezze
wichura1 - 07-04-2007, 10:48

Japaneze tel.: 602 22 45 84
Krzyzak - 07-04-2007, 10:53

czarnuch23, a wiesz, ze na nowych hamulcach (szczegolnie tarczach) nie hamuje sie do 0? ja docieram 5 razy hamujac z 100 do 50 i rozpedzam sie i hamuje i tak w kolko - troche hamulce smierdza, ale przynajmniej nie zniszcze nowych tarcz
klocki tak samo - pozniej zrobia sie twardsze, bo zarowno z nich, jak i z tarcz zejdzie wierzchnia warstwa zabezpieczajaca (zeby nie rdzewialy na skladzie)

czarnuch23 - 07-04-2007, 11:54

Mieszkam na niezlym odludziu tak wiec zanim wyjechalem na trase hamowalem kilkakrotnie lekko(bez obciazania zbytecznego klockow i tarcz) na dotarcie (nie uwzglednialem tego w swoim wywodzie bo musial bym opisac 1,5 godziny zabawy w samochodzie:) )
Mam nadzieje ze to wystaczy. hamulce ladnie sie trzymaja niezle hamuja jedynie to co mnie dziwi to ten twardy pedal (chodz w sumie lepiej niz jakby bylmieciutki (zdejmowalem wszytko i pozniej odpowietrzalem ).
Chodz powiem ze zrobilem to bardzie instynktownie niz z powodu iwedzy posiadanej (a moze poprostu jeszcze nie moglem zaufac nowym hamulcom) dopiero po jakims czasie testowalem je na ostro. Mam nadzieje ze nie zrobilem im jakiegos kuku...