To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 20 ZLOT MITSUMANIAKÓW - GRUDZIĄDZ 19-21.08.2022 DYSKUSJA

MKarpiu - 21-08-2022, 13:12

Syn zostawił sobotnim wieczorem czapkę z daszkiem (czarną Mitsumaniakową) na stojakach na buty przed salą zabaw w restauracji obok sceny. Niestety zniknęła. Gdyby ktoś odnalazł czapkę proszę o kontakt.
Ruda22 - 21-08-2022, 15:12

MKarpiu napisał/a:
Syn zostawił sobotnim wieczorem czapkę z daszkiem (czarną Mitsumaniakową) na stojakach na buty przed salą zabaw w restauracji obok sceny. Niestety zniknęła. Gdyby ktoś odnalazł czapkę proszę o kontakt.

może nie konkretnie w sprawie czapki, ale twój podpis nie umkął mojej uwadze :D pozdrawiam również ;)

pamar - 21-08-2022, 19:02

Ruda22, i do całej młodej reszty, ten podpis który widzicie w stopce (w tym przypadku MKarpiu) to jest taki specjalny kod który powoduje, że każdy czytający ten wpis widzi swój login.
Ja w tym momencie widzę -> pamar - ja Cię pozdrawiać

Ruda22 - 21-08-2022, 19:21

pamar napisał/a:
Ruda22, i do całej młodej reszty, ten podpis który widzicie w stopce (w tym przypadku MKarpiu) to jest taki specjalny kod który powoduje, że każdy czytający ten wpis widzi swój login.
Ja w tym momencie widzę -> pamar - ja Cię pozdrawiać

dzięki za info, nie mniej jednak miło widzieć taki podpis i nikomu nic się nie stanie jeżeli się odpisze na pozdrowienie ;)

Firebee - 22-08-2022, 11:55

MKarpiu napisał/a:

podaj na priv adres do wysyłki. podeślę nowiutką!

Lotnik1414 - 28-08-2022, 20:20

Mam sprawe do osob ktore wylicytowaly loty szybowcem o podeslanie kilku fotek z lotu i wrazen. dzieki z gory (i z dolu tez)
Firebee - 29-08-2022, 08:47

Lotnik1414 napisał/a:
Mam sprawe do osob ktore wylicytowaly loty szobowcem o podeslanie kilku fotek z lotu i wrazen. dzieki z gory (i z dolu tez)

z dołu też dostaniesz. jak będą rzucali w mój dom plackami :D
Dziękuję Tobie również za przekazanie voucherów na licytację!

Lotnik1414 - 29-08-2022, 12:29

Dzięki. Cieszę się ze mogłem komuś tym pomóc.