To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Ślub

Anonymous - 03-06-2007, 16:07

Moja kuzynka 7.07 bedzie mówiła TAK swojemu facetowi, więc mnie nie będzie niestety. Planowali to od dawna, ale teraz dostałem zaproszenie i wiem kiedy to będzie dokładnie. Mimo to życze udanej zabawy! ;)
Efa! - 03-06-2007, 19:16

Wlod62 napisał/a:
Efa! napisał/a:
Że niby tłuc, czy opróżniać? ;)

Twój ślub wzbudził nasze zainteresowanie - trochę sama je wywowałaś :)
Myślę, że traktowałaś to jako zawiadomienie.
Ale - tak myślę - powinnaś się zadeklarować - czy chcesz mieć Mitsumaniaków w trakcie ślubu.
Wydaję mi się to fajne. Oczywiście nie będziemy się wpraszali na imprezę weselną, ale sam ślub, jak to ktoś wcześniej napisał - w szpalerze Mitsubishi...?
Chociaż - czytając cały wątek - nie do końca jestem tego pewny. Jeśli chcesz mieć ślub kameralny, to Twoje święte prawo.
Napisz, jak to widzisz, OK?

Jejku, Chłopaki, ja będę wielce uradowana, jeżeli ktokolwiek z Was pojawi się na moim ślubie!!!
A jeżeli zdarzy się nawet i jakiś mały szpaler Misiów, to już w ogóle będę wniebowzięta!!!
Oczywiście będę zaszczycona, jeśli ktoś z Was znajdzie czas i zjawi się w kościele :)

Anonymous - 03-06-2007, 21:06

Efa"nie ma takich słów-w słowach treść uboga; nie ma takich słów, które chciałabym Wam podarować..."Gorących dni i nocy -życzy Molcia 8)
Anonymous - 03-06-2007, 23:47

Efa! napisał/a:
Jejku, Chłopaki, ja będę wielce uradowana, jeżeli ktokolwiek z Was pojawi się na moim ślubie!!!
A jeżeli zdarzy się nawet i jakiś mały szpaler Misiów, to już w ogóle będę wniebowzięta!!!
Oczywiście będę zaszczycona, jeśli ktoś z Was znajdzie czas i zjawi się w kościele :)

I wszystko jasne :!: :p

Efa! - 05-06-2007, 22:53

Molcia napisał/a:
Efa"nie ma takich słów-w słowach treść uboga; nie ma takich słów, które chciałabym Wam podarować..."Gorących dni i nocy -życzy Molcia 8)

Ale to miłe :-)
Dziękujemy, Molcia

tomusn - 04-07-2007, 10:59
Temat postu: Re: Ślub
Efa! napisał/a:
Cześć Kochani,
Nadchodzi dla mnie wielka chwila.
07.07.2007 o 17.00 we wsi Wenecja k/Biskupina (właściwie to prawie Żnin :-) ), w maleńkim, ślicznym kościółku powiem mojemu Tomkowi TAK.
Jeśli ktokolwiek z Was miałby ochotę uczestniczyć we mszy św., to bardzo się ucieszę :-)
to już za parę dni...
Matejko - 04-07-2007, 11:48

grhhrhrhnierobtegoapsik - a cos mnie meczy w plucach :D
akbi - 07-07-2007, 19:27

yyyyy... no to chyba to właśnie dzisiaj, co :badgrin: :D :D
Efa ... jeszcze raz największe gratulacje i wszystkiego NAJ NAJ na nowej drodze :D

... powodzenia

cider55 - 07-07-2007, 22:15
Temat postu: slub
EFA Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dużo miłości, wytrwałości w trudnych chwilach,wzajemnego szacunku i tolerancji,cieszcie się każdą chwilą spędzoną razem.
Pozdrawiam serdecznie.

tomusn - 07-07-2007, 22:35

Bylim, widzielim, było pseślicnie i pseuroco :love6: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :love8:

jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia

JCH - 07-07-2007, 22:57

Zdjęcia jakie Efci w welonach zrobili :?:
Anonymous - 07-07-2007, 23:15

Ja również byłem i potwierdzam słowa Tomka było naprawdę piknie
Zdjęcia również są :p

Naj naj naj jeszcze raz :!:

Anonymous - 08-07-2007, 00:51

i co? powiedziala TAK ? :twisted:
Rafal_Szczecin - 08-07-2007, 01:14

Doniu napisał/a:
Zdjęcia również są