To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wpłaty za noclegi ZLOT STRYKÓW - CZYTAJ TO! - INFO Z 22.08!!

polsaler - 23-08-2007, 22:52

APEL DO WSZYSTKICH KTÓRZY JADĄ NA ZLOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

NIECH KAŻDY WEŹMIE KARNISTER Z PB 95 KONIECZNIE - A JA JUŻ WIEM JAK Z TYCH KARNISTRÓW SKORZYSTAĆ . A WTEDY MEDIA SAME SIĘ ZAINTERESUJĄ

Anonymous - 23-08-2007, 22:59

Hubeeert napisał/a:
Poprosze o informacje ktora jakos mi uciekla - adresy osrodka w Strykowie i miejsca Zlotu w Lodzi.

to chyba tu: http://www.cesarka.pl/index.php?strona=dojazd jak juz tutaj dotrzesz pewnie ktos bedzie wiedzial gdzie bedzie zlot w lodzi :)
ja tam w gps'e wklepalem centrum miasta - cesarka i sruuu

tomusn - 23-08-2007, 23:03

przesadzacie z ta dostępnością kibli!!!
jeżeli domki są bez prysznica czy wc, to niedaleko muszą być dostępne dla wszystkich sanitariaty, chyba że się w *cenzurach* poprzewracało i zapomniało jak to jest w tego typu ośrodkach - spanie osobno a reszta wspólna!!!
Ja jako jeden z pierwszych świadomie wziąłem domek bez "wygód" choć jadę z dwójką małych dzieci!!!
I nie *cenzurujcie* mi tu Krzyżaku czy inny że nie będziecie, bo z ogniska do ogólnodostępnej czy własnej toalety będziecie mieli taka samą drogę!!!!

Rafal_Szczecin - 23-08-2007, 23:16

a ja bym prosil o info czy istnieje mozliwosc umycia auta w lodzi , jezeli tak to gdzie, pytam bo nie bede myl cari, poniewaz jest to nie oplacalne, bo przez 500 km i tak cala oblezie muchami itp, a tak to w lodzi bym umyl cari ( najlepiej myjna reczna gdzie dobrze myja lub bezdotykowa )
yaro1976 - 24-08-2007, 10:02

Rafal_Szczecin napisał/a:
a ja bym prosil o info czy istnieje mozliwosc umycia auta w lodzi , jezeli tak to gdzie, pytam bo nie bede myl cari, poniewaz jest to nie oplacalne, bo przez 500 km i tak cala oblezie muchami itp, a tak to w lodzi bym umyl cari ( najlepiej myjna reczna gdzie dobrze myja lub bezdotykowa )

ok 2 km od trasy przejazdu, pod marketem Leclerc, ulic Inflancka, myjnia bezdotykowa, prawie przy wylocie z miasta na Stryków.
To mi teraz przychodzi na myśl, pewnie na miejscu też się coś znajdzie.

piotras - 24-08-2007, 12:21

Ponieważ z braku miejsc w pokojach 2 osobowych udało mi się załapać na pokój 3 osobowy - więc bede mieszkał w tym hotelu - mam pytanie jak wygląda tam sprawa z psem bo nie wiem czy mam brać swojego psiaka a nie za bardzo mam go z kim zostawić. Nie chciał bym żeby się okazało na miejscu że z psem nie można i bede musiał spać z nim w samochodzie (strasznie się rozpycha :) )
cns80 - 24-08-2007, 13:41

polsaler napisał/a:
APEL DO WSZYSTKICH KTÓRZY JADĄ NA ZLOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

NIECH KAŻDY WEŹMIE KARNISTER Z PB 95 KONIECZNIE - A JA JUŻ WIEM JAK Z TYCH KARNISTRÓW SKORZYSTAĆ . A WTEDY MEDIA SAME SIĘ ZAINTERESUJĄ

Myślę że można zrobić tak:
1. Przyjechać
2. Zająć ośrodek,
3 Nie płacić aż do ostatniego dnia.

Bo na zapłatę trzeba zasłużyć, a żeby wywalić siłą 300 osób z ośrodka to by musieli wezwać Policję z całego województwa :mrgreen:
Pani musi zapewnić warunki wszystkim Mitsumaniakom, albo oprócz zapłaconej zaliczki nie zobaczy ani grosza.
Z umów (nawet ustnych) trzeba się wywiązywać pod groźbą odpowiedzialności karnej.

Anonymous - 24-08-2007, 15:48
Temat postu: Jadę!!!!
JADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Za jakieś 2 godziny start.
Zapożyczyłam się i jadę!!!! :finga:
Najwyżej będziemy spali w samochodzie (z Młodym)
Do zobaczyska!!!

Kampi - 24-08-2007, 16:13

cns80 napisał/a:
Myślę że można zrobić tak:
1. Przyjechać
2. Zająć ośrodek,
3 Nie płacić aż do ostatniego dnia.

Dobra myśl. Nie mają szans z Mitumaniakami :)

Zablokujemy im cały parking...

Anonymous - 24-08-2007, 18:10

duza szansa, ze ja jestem tylko z dziewczyna w domku 4 osobowym, bo PC chyba sie nie zjawi, wiec moge kogos do siebie przytulic na miejscu. domek 4 os bez kanalizacji