Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy
sruba - 29-12-2005, 19:00
biedny to jest moj Colt.
twoj chociaz jezdzi...
Anonymous - 29-12-2005, 19:50
Srubek a dzialales cos z nim? ECU wyjales i sprawdzales? jak chcesz to moge pomoc
(w nowym roku)
sruba - 29-12-2005, 21:48
prad dochodzi do kostek na aparacie zaplonowym, wszystko jest jak nalezy, wtryski dzialaja - prawdopodobna diagnoza - komputer, albo aparat zaplonowy. jestem ciekaw jakie to koszty...
[ Dodano: 29-12-2005, 21:49 ]
a jest za zimo zeby cos wiecej sprawdzic na dworzu, a do garazu nie udalo mi sie go wczoraj wciagnac bo najebalo sniegu i jest dupa (podjazd za stromy)...
Anonymous - 29-12-2005, 22:20
a CE Ci gasnie czy caly czas swieci? ja jak mialem zimny lut na kondziorze w ECU to nie
gasl a mowy o probie odpalania nawet nie bylo... jakbys dioda sprawdzil to jest wtedy ciagly
sygnal jak komp pada...
sruba - 30-12-2005, 16:24
spokojnie. po nowym roku zajrzy sie i do kompa i do aparatu. i wtedy cos sie na pewno wyjasni. tymczasem przesiadlem sie do nyski 100nx
Anonymous - 12-01-2006, 19:16
aaaaa Josiego dzis widzialem na wysokosci auditorium novum
pozdro!
Anonymous - 01-02-2006, 19:15
josie napisał/a: | Nie pytaj...
Trafiłem go na Wita Stwosza na skrzyżowaniu koło UG. Gdzieś tak z 50km/h, najpierw w zderzak potem przejechałem co najmniej 1 kołem. Nie wiem czy przeżył czy nie, odwiozłem go do Schroniska-Lecznicy w Kokoszkach. Był przytomny, krew mu leciała tylko z pazura chyba ale nie wiem czy przypadkiem mu kręgosłup nie strzelił bo stawał tylko na przednie łapy, nie wiem może tylnie miał połamane, ważne że się nim tam zajęli.
W Colcie mocowanie zza zderzaka wybiło w nim dziurę szer 2,5cm i wys 1cm, lekko uwypuklił się lewy błotnik.
Ogólnie zwała, samochód się naprawi ale szkoda psa... |
No to Ty i psiak mieiście farta Przy 100 km/h psiak (wcale nie duzy) który wyskoczył na drogę zdewastował zderzak (złom), gril, wzmocnienie zderzaka, kondesator klimy (złom) sam biedak popełnił w ten sposób samobójstwo - właścicieli tłukłbym po d..e Szkoda psiaka.
Mario.GPS Cari 1,8 GLX 1997 r
Krzyzak - 24-02-2006, 09:31
Ja dziś widziałem srebrnego CJ0 na Śląskiej w Gdyni. Tak się wywijał między autami, że zobaczyłem tylko początek rejestracji - GA..... - czy to były Dragha? Acha - i miał pierdzący tłumik.
sruba - 24-02-2006, 12:08
ja za to na Zabiance widzialem dzisiaj ladnego niebieskawego CA0, ale blachy mial jakies dziwne... NSZ zdaje sie...
Rafal_Szczecin - 24-02-2006, 15:31
a ja dzis wreczylem panowi czerwonym colcie CAO wizytoweczke mitsumaniakow, i serdecznie zaprosilem na forum powiedzial ze wejdzie zobaczymy
Cezar - 25-02-2006, 01:56
Sruba napisał/a: | blachy mial jakies dziwne... NSZ zdaje sie |
Szczytno w Warminsko-Mazurskim ot co
josie - 01-03-2006, 22:04
A ja wczoraj śmigałem Słowackiego i obwodową z czerwonym Coltem CJ z przyciemnionymi szybkami, nawet się pościgaliśmy trochę. Nie wiecie może kto to? Bo na ostatnich spotach mnie nie było i "nowych" nie poznałem. Rejestracja GD...
Może jakby mu się udało rozczytać hieroglify z tylnej szyby to by wpisał w wyszukiwarke i jakoś trafił
P.S.
Jestem w trakcie "przemodelowywania" naklejki na bardziej czytelną przy pomocy nożyka tapicerskiego
Anonymous - 01-03-2006, 22:43
Smigałeś także Miszewskiego tak coś koło południa.
josie - 01-03-2006, 23:04
fiszhop napisał/a: | Smigałeś także Miszewskiego tak coś koło południa. |
True
Codziennie śmigam gdynia-obwodowa-słowackiego-pg-(często miszewskiego-zaspa, pilotów)-i z powrotem:)
A Ciebie fishop nie przyuważyłem
Ogólnie w okolicach PG Misiów dużo, głównie CA0 różnej maści.
Anonymous - 02-03-2006, 18:30
codziennie z wrzeszcza na orunię między 8.00 - 8.20 i powrotnie 16.00 - 16.30 I JEST JEST JEST S P O J L E R. Pomimo kłopotów z dopasowaniemwygląda całkiem całkiem.
Zapraszam na oględziny
|
|
|