To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Panowie i panie, jak tam ze sportem u was?

Anonymous - 16-05-2007, 10:27

lukamar napisał/a:
BTW - ktoś jest chętny jutro na browara przy dźwiękach disco-polo i Mandaryny??

:badgrin: moje stanowisko znasz

Anonymous - 22-05-2007, 11:56

dzisiaj o 20.15 powtórka.
akbi - 22-05-2007, 12:26

lukamar napisał/a:
dzisiaj o 20.15 powtórka.

dzisiaj to jeszcze siedze w Wawie
ale od przyszłego wtorku to na 99% pogram już z Wami :badgrin: mam nadzieję lukamar, że sala będzie nadal aktualna :mrgreen:

Krzyzak - 22-05-2007, 14:12

ja dzis bede - moge sie troche spoznic, bo dopiero o 19 wyjezdzam z Gdyni z pracy
bedzie jakas kobitka - zeby Baska miala z kim w siate pograc???

Anonymous - 22-05-2007, 18:33

Nie będzie żadnej kobitki niestety. Przy czym, tak czy siak, gramy wszyscy razem, bo sala jest za mała, żeby jednocześnie grać w siatę i kosza (albo nogę). Adams odpadł, czyli zapowiada się frekwencja na poziomie tej z podlaskich wyborów... Ciekawe też, czy ktoś wlazł na galeryjkę po piłkę do nogi :) . Jak znam życie, to leży tam od zeszłego tygodnia...
Anonymous - 22-05-2007, 19:26

Ja będę z kolegą:D
Anonymous - 23-05-2007, 00:02

ja niestety w czw mam 3 kola i zglebialem historie polskiego parlamentaryzmu, systemu prawa oraz miedzynarodowe stosunki gospodarcze :)

ale w czw gramy!!

[ Dodano: 24-05-2007, 18:35 ]
LUDZISKA - dzis sala na 19 30!!

gramy i nie ma zmiłuj!

Anonymous - 29-05-2007, 10:56

Dzisiaj trening odwołany. W czwartek będzie ostatni - 19.30. Niestety (albo stety) jak nikogo wcześniej nie było, tak teraz przychodzi po 12 osób. Zdecydowana większość to miłośnicy koszykówki, więc raczej nici z piłki kopanej.
akbi - 29-05-2007, 15:06

lukamar napisał/a:
W czwartek będzie ostatni

no i się nawet na jeden meczyk nie załapie :cry:
Musimy koniecznie coś wymyślić .. ostatnio znalazłem całkiem przyjemne boisko na Żabiance (pełnowymiarowe :twisted: ). Biorąc pod uwagę Mitsumaniaków z całego Trójmiasta, to jest to dość dobra lokalizacja.

Krzyzak - 29-05-2007, 15:09

Arku - jestem za sportem, ale:
1. na kosza sie nie nadaje (wole nozke, ale sie dostosuje - tylko nie chce swojej druzynie przeszkadzac)
2. boisko jak dla mnie tylko to kryte - te otwarte czy przyblokowiskowe sa teraz wielkimi kiblami dla psow...

akbi - 29-05-2007, 15:28

Krzyzak napisał/a:
2. boisko jak dla mnie tylko to kryte - te otwarte czy przyblokowiskowe sa teraz wielkimi kiblami dla psow...

to, które znalazłem jest OK. Generalnie jest ogrodzone, a na nim odbywają się mecze .. chyba A Klasy.. w sobotę grał tam miejscowy zespół Champion czy coś takiego.
Poza tym, że jest standardowej wielkości, (czyli jak przebiegnę trzy razy od bramki do bramki to później będę po boisku płuc szukał) to wszystko jest w najlepszym porządku.

Anonymous - 29-05-2007, 18:10

Grałem na tym boisku wielokrotnie :mrgreen: :mrgreen: da sie żyć. To jest obiekt Championu Gdansk i małotalów z KP Sopot-tylko problem w tym ze to duże boisko i nawet zeby grac w poprzek trzeba miec conajmniej 14 chłopa no juz min to 12 a z tym podejrzewam będzie ciężko :doubt: Wiem ze na Bażyńskiego jest fajne małe boisko ale nie wiem jak wygląda możliwość użytkowania. Szkoda ze mało takich obiektów u nas na których mozna sobie miło spędzić czas. :evil: :evil:

Chłopaki jeszcze moze za wczesnie ale w wakacje obowiazkowo musimy sie umowic na plazy jakiegos dnia - sobota,niedziela - zrobic spot-piknik, piłka plażowa, siatkówka byłoby miło uważam :wink:

akbi - 29-05-2007, 18:31

dm17 napisał/a:
Chłopaki jeszcze moze za wczesnie ale w wakacje obowiazkowo musimy sie umowic na plazy jakiegos dnia - sobota,niedziela - zrobic spot-piknik, piłka plażowa, siatkówka byłoby miło uważam :wink:

noooo, fajny pomysł ... ja grilla przyniosę :badgrin: :mrgreen:

Anonymous - 29-05-2007, 22:31

Akbi my mamy tam spalać kalorie i sie bawić a nie jeść :wink: :mrgreen:
Ale kiełbaską z grilla bym nie pogardził :wink:

akbi - 29-05-2007, 22:38

dm17 napisał/a:
Akbi my mamy tam spalać kalorie i sie bawić a nie jeść :wink: :mrgreen:
aaaaaaaaaaaa :| :?