Chcę kupić Lancera! - Lancer 1.6
Rafal_Szczecin - 22-05-2007, 15:16
mam pytanie do Arka, czy w galanciorku masz taka rejestracje jak widac w zdjeciu w podpisie ? czy to moze tylko tak dla potrzeb MM ?
akbi - 22-05-2007, 15:24
Rafal_Szczecin napisał/a: | czy w galanciorku masz taka rejestracje jak widac w zdjeciu w podpisie ? |
mam
podoba Ci się ??
... masz jeszcze z innej perspektywy:
Rafal_Szczecin - 22-05-2007, 15:25
wow no to zes sie szarpnal hihih super to wyglada taki rekinek w kombiaku z imienna rejestracja
akbi - 22-05-2007, 15:26
Rafal_Szczecin napisał/a: | no to zes sie szarpnal |
to był Asi pomysł ........ no to nie zaprzeczałem
secki - 27-05-2007, 09:22
Chcialbym oglosic, ze od wczoraj stalismy sie wlascicielami Lancera Akbi'ego.
Jako totalni "automaniacy" po kupnie samochodu postawilismy go pod blokiem i
pojechalismy na zakupy autobusem
Ale dzis zrobimy sobie wycieczke, musimy przyzwyczaic psa do jazdy autem bo autobusami juz potrafi
akbi - 27-05-2007, 10:59
dzieki secki, za transakcje. Mam nadzieje, ze Tobie bedzie rownie dobrze sluzyl Lancerek jak mi.
Pamietaj, ze mam jeszcze dla Ciebie dwie opony zoimowe do Lancerka .. no ale proponuje sie umowic juz na przyszy weekend, bo dzisiaj jeszcze jade do Wawy
Anonymous - 27-05-2007, 12:39
secki gratuluje zakupu i napewno będziesz zadowolony z samochodu
Akbi umówcie sie ze dasz Mu te opony na spocie nie bedzie miał wyjscia i bedzie musiał przyjechać
Pozdrawiam
secki - 30-05-2007, 13:05
Oponki odbierzemy w weekend, pewnie w niedziele bo w sobotę wybieramy się na wycieczkę.
Ale jeszcze będę się kontaktował.
Co do spotów to, jeśli tylko będziemy w ich czasie na miejscu na pewno się zjawimy!
Aha, pies jest juz po chrzcie bojowym...i auto też...poleciał pawik, hehe
Mam nadzieję, że ostatni bo nie chciałbym go awiomarinem szprycować.
hermik - 30-05-2007, 16:57
Pozwolę sobie zapytać w tym temacie czy ktoś zna, oglądał tego lancera.
Rafal_Szczecin - 30-05-2007, 18:13
hermik napisał/a: | Pozwolę sobie zapytać w tym temacie czy ktoś zna, oglądał tego lancera. |
odpusc, zobacz jak on jest zlozony po dzwonie .
hermik - 30-05-2007, 18:29
Rafal_Szczecin napisał/a: | hermik napisał/a: | Pozwolę sobie zapytać w tym temacie czy ktoś zna, oglądał tego lancera. |
odpusc, zobacz jak on jest zlozony po dzwonie . |
Możesz mi powiedzieć po czym tak sądzisz, nie mam doświadczenie więc wolałem zapytać osoby mające taki model.
Rafal_Szczecin - 30-05-2007, 18:37
hermik napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | hermik napisał/a: | Pozwolę sobie zapytać w tym temacie czy ktoś zna, oglądał tego lancera. |
odpusc, zobacz jak on jest zlozony po dzwonie . |
Możesz mi powiedzieć po czym tak sądzisz, nie mam doświadczenie więc wolałem zapytać osoby mające taki model. |
przeciez to nie trzeba sie znac by zobaczyc ze on jest zle zlozony po wypadku .
pierwsze zdjecie :
- brak zaslepek halogenow
- lewy jak i prawy reflektor to zamienniki (pewno reczne -gdzie oryginalne sa elektryczne , do tego ma wsadzone niebieskie zarowki )
- atrapa innego koloru
- kierunek od strony kierowcy krzywo zalozony
- zderzak zle zalozony ( pomiedzy atrapa a zderzakiem nie powinno byc takiej szpary ,przeciez tam idzie teraz reke wsadzic , pewno prostowali listwe pod zderzakiem zamiast jej wymienic )
- swieze ( lakierowane ) blotniki, zderzak i maska - zobacz jak sie lsnia
do tego auto chyba jest po polerce ( co by sie swiezy lakier od starego zbytnio nie odroznial )
akbi - 30-05-2007, 19:10
a do tego wszystkiego co nadmienił Rafal_Szczecin, to jeszcze kierownica jest nie od tego modelu
....to musiał być niezły DZWON
hermik - 30-05-2007, 19:13
Rafal_Szczecin napisał/a: |
przeciez to nie trzeba sie znac by zobaczyc ze on jest zle zlozony po wypadku .
pierwsze zdjecie :
- brak zaslepek halogenow
- lewy jak i prawy reflektor to zamienniki (pewno reczne -gdzie oryginalne sa elektryczne , do tego ma wsadzone niebieskie zarowki )
- atrapa innego koloru
- kierunek od strony kierowcy krzywo zalozony
- zderzak zle zalozony ( pomiedzy atrapa a zderzakiem nie powinno byc takiej szpary ,przeciez tam idzie teraz reke wsadzic , pewno prostowali listwe pod zderzakiem zamiast jej wymienic )
- swieze ( lakierowane ) blotniki, zderzak i maska - zobacz jak sie lsnia
do tego auto chyba jest po polerce ( co by sie swiezy lakier od starego zbytnio nie odroznial ) |
akbi napisał/a: | do tego wszystkiego co nadmienił Rafal_Szczecin, to jeszcze kierownica jest nie od tego modelu
....to musiał być niezły DZWON |
Dzięki, ja bym tego nie zobaczył. Szukam dalej.
akbi - 30-05-2007, 19:19
hermik napisał/a: | Dzięki, ja bym tego nie zobaczył. |
od tego masz właśnie Mitsumaniakową rodzinę
hermik napisał/a: | Szukam dalej. |
jak znajdziesz to wklej linka ... ocenimy wizualnie. Rafał to ekspert od tych Lancerów
|
|
|