To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - Czy posiadacze Miśków się pozdrawiają?

Anonymous - 19-05-2009, 13:15

Z przykrością zawiadamiam iż w Krakowie poranne pozdrawianie nie znajduje odwzajemnienia. Może to jej urok...może to niedokimanie hyhy. Ja tam zawsze machnę, nic nie tracę - to jak wpuszczanie klienterii z podporządkowanej - ktoś musi to uczynić by dzień stał się przyjemniejszy.

Pozdrawiam serdecznie pixelowo. :wink:

estewes28 - 05-06-2009, 02:27

ja również macham i pixelowo pozdrawiam. :mrgreen:
Bartek - 05-06-2009, 07:47

Jak jeżdżę Legnumem jestem dość często pozdrawiany - oczywiście jak tylko zauważę - odpozdrawiam
polaff - 07-06-2009, 12:54

ja również pozdrawiam kierowców aut 4x4 ale rzadko z wzajemnością :?: :arrow: :cry:
joebar - 18-07-2009, 18:02

Kilka razy spróbowałem, ale efekt był taki, że ludzie zwalniali bo myśleli, że stoi policja z radarem :lol: . Także dałem sobie spokój.
A - 18-07-2009, 23:20

acinski napisał/a:
Zatem upartym trzeba być i z uporem maniaka tradycję wdrażać.

uporem MITSU- maniaka ;) Jeśli poznam na drodze, że to mitsu jedzie, to pomacham... obiecuję

Anonymous - 20-07-2009, 12:22

Ostatnio w trasie Kr-Gdynia tam i z powrotem machałem migałem długimi ale odpowiadały mi tylko migania fotoradarów. And then - I lol'd.
jw1900 - 20-07-2009, 22:21

We wrocku kilka razy juz widzialem Pinina na KR-ach, niestety nie bylo szans na nawiazanie kontaktu wzrokowego - oczy wszystkich wewnatrz twardo utkwione w sygnalizatorze swietlnym nad jezdnia :)
polaff - 21-07-2009, 14:13

ja u siebie ambitnie wdrażam zasadę z mitsu pozdro ale tylko z pojarkami i puki co coraz większe sukcesy:)))))
Anonymous - 21-07-2009, 14:58

jw1900 jak Boga kocham przysięgam że to nie ja! hyhy
joebar - 21-07-2009, 22:06

Może trzeba wymyślić jakiś umówiony znak sygnał. :lol:
pathrow - 27-07-2009, 10:01

Bawiłem w ten weekend na śląsku i pozdrawiałem kilka pojarek ale tylko zdziwienie za kierownicą widziałem :)

Myslę, że jak wszyscy zaczną to propagować to i pozytywnych efektów będzie więcej :wav:

jw1900 - 16-09-2009, 05:33

Po przezyciu -n- nieudanych prob wymuszenia odwzajemnienia kiwania/machania ;) dalem spokoj. Po czym niedawno nieoczekiwanie zostalem obdarowany machaniem z drugiej strony (we wrocku, pojarka na warszawskich numerach), o czym.. jako ze bylem gdzies zapatrzony, zostalem poinformowany po fakcie przez siedzaca obok zonke :-|

Efekt:
1) wniosek moj taki, ze nie jest jednak chyba tak zle z tym pozdrawianiem (machanie chyba lepsze od migania swiatlami, ktore wywoluje u niektorych objawy paniki)
2) wznawiam proby pozdrawiania :)

pozdr,

tomquat - 17-09-2009, 08:58

jw1900 napisał/a:
niedawno nieoczekiwanie zostalem obdarowany machaniem z drugiej strony (we wrocku, pojarka na warszawskich numerach), o czym.. jako ze bylem gdzies zapatrzony, zostalem poinformowany po fakcie przez siedzaca obok zonke :-|

i zaraz ktoś z Wa-wy napisze, że machał, ale w Wrocławiu to nie pozdrawiają :mrgreen:

Mi zdarzyło się wymienić "uśmiechowe spojrzenia" w kilku spotkaniach MITSUbiszowych, ale to w ruchu miejskim, przy wolnej jeździe. Miło było, ... tylko nie mam pewności czy te uśmiechy to z racji marki auta, czy może ze mnie się ktoś smiał? :P

gołąb - 11-10-2009, 15:30

Ja sobie tak myślę że może Pajero po prostu jeszcze nie jest na tyle kultowym autem żeby się ich kierowcy pozdrawiali.Choć szkoda,bo to taki miły i podbudowujący znak :p I jeśli chodzi o auto to myślę,że w pełni na to zasługuje-przeca historia tego auta jest bardzo bogata i sięga nie powiem czasów prehistorycznych,ale bardzo dawna...Na pewno nie miałem problemów z pozdrawianiem gdy jeździłem swoim drugim oczkiem w głowie(jest takie jedno odmienne zdjęcie w mojej galerii),tam z daleka widziałem życzliwe,uśmiechnięte mordy i wystawione ręce :mrgreen: .Swoją drogą w miśku też będę próbował,ale jak na razie na wa-wie coś mozolnie to odwzajemnianie idzie :wink: