Warmińsko - Mazurskie - Spoty w ELBLĄGU, OLSZTYNIE lub innym miejscu Warmii i Mazur
Anonymous - 30-09-2007, 21:59
Filmik już ściągnięty. Super wyszedł.
Oj Pawełek, ty mój fachowcu
Anonymous - 01-10-2007, 08:21
Widzę, że było super. Niestety ten weekend miałem zaplanowany od bardzo dawna.
To do następnego..
Kibloo - 01-10-2007, 08:52
a jak ci sie podobał podklad muzyczny przy wjaeździe morasia??
Anonymous - 01-10-2007, 22:07
Kibloo napisał/a: | a jak ci sie podobał podklad muzyczny przy wjaeździe morasia |
A co to było? Gwiezdne wojny?
Anonymous - 01-10-2007, 22:14
Dla mnie rewelacja , filmik jest ok,szkoda tylko. że wszyscy nie mamy jeszcze flag .Pozdrowienia dla autora i kamerzystki.Niech żałują ci co nie byli.
Anonymous - 02-10-2007, 17:00
no fajny fajny filmik:) ale jaki piekny niebieski galancik;-) kufa az sie lza w oku kreci:))) chyba go odkupie:PP
Anonymous - 02-10-2007, 18:47
maniakowy napisał/a: | chyba go odkupie |
Był ostatni super gal w komisie na Moniuszki. SE 2,5V6 za 19900 na niemieckich blachach.
Kupuj Gala i dawaj na spoty.
[ Dodano: 02-10-2007, 18:48 ]
Dudo napisał/a: | To do następnego.. |
Miejmy nadzieję że bedziesz.
Anonymous - 04-10-2007, 12:29
WITAM WSZYSKICH Z OSTATNIEGO SPOTA W NASZYM MIESCIE. Pojawiłem sie tam przypadkowo, ale (teraz juz nie!!!) Służe pomocą!!! POZDRAWIAM. (Szczególnie -doli73,kibloo)
Kibloo - 04-10-2007, 13:08
daro74 napisał/a: | :) WITAM WSZYSKICH Z OSTATNIEGO SPOTA W NASZYM MIESCIE. Pojawiłem sie tam przypadkowo, ale (teraz juz nie!!!) Służe pomocą!!! POZDRAWIAM. (Szczególnie -doli73,kibloo) |
no nareszcie!
witamy!!! a propo's ściągnij sobie filmik z linku stronę wcześniej.
pozdro
[ Dodano: 04-10-2007, 17:33 ]
doli73 napisał/a: | Kibloo napisał/a: | a jak ci sie podobał podklad muzyczny przy wjaeździe morasia |
A co to było? Gwiezdne wojny? |
to był dokładnie "marsz imperialny" z Imperium kontratakuje... hihiihi
Anonymous - 04-10-2007, 20:58
Kibloo napisał/a: | to był dokładnie "marsz imperialny" z Imperium kontratakuje... hihiihi |
No prawie zgadłem.
daro74 napisał/a: | WITAM WSZYSKICH Z OSTATNIEGO SPOTA W NASZYM MIESCIE. Pojawiłem sie tam przypadkowo, ale (teraz juz nie!!!) Służe pomocą!!! POZDRAWIAM. (Szczególnie -doli73,kibloo) |
Dzięki za pozdrowionka kolego.
Super że jesteś z nami. Mam nadzieję ze na spotach będziesz sie pokazywał.
Możesz przyjeżdzać w tym składzie co byłeś ostatnio. To są spotkania rodzinne.
Ogólnie my wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną.
Pozdrowionka
Kibloo - 11-10-2007, 14:42
Kurtka, jakoś nie moge sie do elblążkowa wybrać ostatnio. Teraz mi sie Sabo rozchorowała, biedactwo, no poprostu nie wiem, ale najbliższa moja bytność w tamtych okolicach (niestety krótka) bedzie w niedzielę wyborczą za tydzień. także wtedy możecie mnie wypatrywać.
Potem niestety 2,5 tygodnia cięzkiej pracy, żeby urzadzić mieszkanko, więc jakby ktoś miał siłę i czas to chętnie przyjmę pomoc (hehe)...
ale jak się obrobię, to 100% że znowu zjawie sie na spocik do Elbląga. wypatrujcie wpisów w tym temacie...
Pozdro
Anonymous - 11-10-2007, 19:47
Kibloo napisał/a: | Teraz mi sie Sabo rozchorowała, biedactwo |
Bardzo nam przykro!!!!!!!!!!!!!
SABINO!!!!!!!!!!WRACAJ DO ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!
Kibloo napisał/a: | najbliższa moja bytność w tamtych okolicach (niestety krótka) bedzie w niedzielę wyborczą za tydzień. także wtedy możecie mnie wypatrywać. |
Nie bedzie mnie w elblążkowie.
Anonymous - 22-10-2007, 13:27
Wróciłem z podróży, zaglądam a tu "Panie nic się nie dzieje, nuda ..."
Pewnie są problemy z internetem ...
Anonymous - 22-10-2007, 16:57
Dudo napisał/a: | Wróciłem z podróży, zaglądam a tu "Panie nic się nie dzieje, nuda ..." |
Tak nuda. Troszkę teraz jestem zajety, ale czas pomyśleć o jakimś konkretnym spotkanku w listopadzie. Nie znowy w 3 miśki tylko mam nadzieję że troszkę nas sie pojawi.
Co wy na to warmińsko-mazurscy mitsumaniacy
Anonymous - 22-10-2007, 17:37
Ja jak zawsze jestem za i myślę, że pozostali z was też tak myślą jak ja i Doli 73, bo ileż to razy można się spotykać w trzy bądź cztery miśki, a tylu nas nimi jeździ, mam nadzieje że w listopadzie znajdziemy trochę czasu aby się spotkać , a może mały wypad na jakąś małą zabawe przy piwku w sobotnią noc. CO WY NA TO?????????
|
|
|