To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - Tuning SSa

jurek11 - 30-03-2009, 13:36

Witam
Całkowicie zgadzam się z masha ...
Trochę efekt wizualny psuja tandetne plastiki z których wykonane są szufladki ...
Nadal jednak uważam że stosunek ceny do jakości jest ok ..
W razie czego zawsze można go odkręcić a w razie problemów wzmocnić czy jak to zostało fajnie ujęte reanimować bo konstrukcja jest prosta .
pozdrawiam Wojtek :lol:

JCH - 06-04-2009, 02:24

cns80 napisał/a:
Dopóki nie miałem podłokietnika miałem wzorową postawę za kółkiem :) A teraz leżę na podłokietniku jak jakiś dresiarz
Widzisz jaki zgrabny podłokietnik w Speju :) Do tej pory nie wiedziałeś co traciłeś ;)
xjacobs - 18-06-2009, 22:16

A ja podłokietnika nie mam i z tego tytułu kładę się na "półeczce" w drzwiach...
Ciekawe kiedy mi się otworzą :rcain:

vaciok - 19-06-2009, 19:11

A ja lewą rękę opieram na półeczce drzwi, a prawą na podłokietniku.
Zaraz, zaraz, a kto trzyma kierownicę ?

xjacobs - 19-06-2009, 19:13

vaciok napisał/a:
A ja lewą rękę opieram na półeczce drzwi, a prawą na podłokietniku.
Zaraz, zaraz, a kto trzyma kierownicę ?
nie wiem jak ty, ale lewa ręka opiera sie na tejże półeczce, ale nie ma problemu z jej trzymaniem :D
rysiekxj - 01-07-2009, 13:47

Czy ktoś z szanownych kolegów oklejał MSS takimi bądź podobnymi naklejkami http://moto.allegro.pl/it..._cm_zobacz.html - w miejsce napisu oczywiście Space Star bądź inne Wasze propozycje . Myślę o takich naklejkach gdyż mam zarysowane drzwi i lekko wgięte przez nn gościa który odjechał z miejsca zdarzenia na parkingu . Oklejenie tym sposobem mysle,że retuszuje obecne jego wady - jaki kolor naklejki wybrać dla mojego koloru srebrny metalik :wink:
xjacobs - 01-07-2009, 14:03

troche wioska, ale raczej nie będzie sie bosko komponowalo w rodzinna sylwetke ss`a :)
cns80 - 01-07-2009, 22:07

rysiekxj napisał/a:
Myślę o takich naklejkach gdyż mam zarysowane drzwi i lekko wgięte przez nn gościa który odjechał z miejsca zdarzenia na parkingu
Jak okleisz to Ci jeszcze szybciej i bardziej pordzewieje pod naklejkami. Już to przerabiałem w Peugeocie.
Zuzia - 30-12-2009, 18:38

Co sądzicie jako użytkownicy MSS o założeniu kangurka, jest na tej stronce
http://www.shadow-tuning.com/orurowania.php .

halbog - 30-12-2009, 19:25

Rzecz gustu, dla mnie MSS z kangurką wygląda jak dwunastolatek z sumiastymi wąsami :shock:
Pozdrawiam
Bogdan

cns80 - 30-12-2009, 22:38

halbog napisał/a:
Rzecz gustu, dla mnie MSS z kangurką wygląda jak dwunastolatek z sumiastymi wąsami :shock:
A mnie się nawet podoba. Tylko przy pierwszym lekkim uderzeniu do klepania jest pół przodu :(
Widywałem MSS z kangurzycą, ale z dużo cieńszej rury niż ta na zdjęciu i faktycznie wyglądało to kiepsko. Szkoda że ceny tych rurek są powalające :(

Zuzia - 30-12-2009, 23:21

Cena nie jest aż tak powalająca , bo czego się nie robi dla ukochanego Misia.
A co do małego dzwonu cns80 to trzeba być optymistą , albo mocno uważać . Widziałem dzisiaj takiego z kangurkiem i dostałem od właściciela namiar na tę stronkę.Na żywo wygląda o 100% lepiej.Stąd moje pytanie w tym wątku, co o tym sądzicie, nie mam zamiaru poprawiać fabryki pod względem osiągów ale czasem trzeba coś dodać od siebie pod względem estetyki.

JCH - 31-12-2009, 08:40

Zuzia napisał/a:
Stąd moje pytanie w tym wątku, co o tym sądzicie
Mnie się nie widzi - zbyt ciężko wygląda.
Manuela - 31-12-2009, 08:47

halbog napisał/a:
Rzecz gustu, dla mnie MSS z kangurką wygląda jak dwunastolatek z sumiastymi wąsami

:lol: w 100% podzielam opinię :lol:
Bogdan, szacun za porównanie, spłakałam się ze śmiechu :lol:

Anonymous - 01-01-2010, 20:48

Nawet nie najgorzej, jednak te rury trochę za grube moim zdaniem.