To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - MAŁY SPOCIK W LUBLINIE !!!!

Grześku - 16-08-2005, 08:44

Jak zawsze jestem za! Ale jak mamy jechać razem to trzeba załatwić lawetę dla Boreckiego .... ;)
Anonymous - 16-08-2005, 08:55

spokojnie, zolwie tez docieraja na miejsca... w swoim tempie ale docieraja. bedziecie poprostu robic co 2 godz postoj na faje zeby na mnie poczekac :)
a co do zlotu to jak najbardziej TAK

young - 01-09-2005, 12:16

Panowie i panie. Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować :D
W końcu należe do lubelskich zlotów, przecież jestem z L-U-SQUADU, tak ???

Anonymous - 01-09-2005, 12:33

young napisał/a:
Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować

Borek lekkiej nogi nie ma, do tego ambitny :wink: jest, a jego żółwik jak wszystkie łapki wyciągnie, to 175 na gazie leci.

Anonymous - 03-09-2005, 23:48

gregorbu napisał/a:
young napisał/a:
Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować

Borek lekkiej nogi nie ma, do tego ambitny :wink: jest, a jego żółwik jak wszystkie łapki wyciągnie, to 175 na gazie leci.

:twisted:
czekam caly czas na GTi