Zloty i Spoty - MAŁY SPOCIK W LUBLINIE !!!!
Grześku - 16-08-2005, 08:44
Jak zawsze jestem za! Ale jak mamy jechać razem to trzeba załatwić lawetę dla Boreckiego ....
Anonymous - 16-08-2005, 08:55
spokojnie, zolwie tez docieraja na miejsca... w swoim tempie ale docieraja. bedziecie poprostu robic co 2 godz postoj na faje zeby na mnie poczekac
a co do zlotu to jak najbardziej TAK
young - 01-09-2005, 12:16
Panowie i panie. Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować
W końcu należe do lubelskich zlotów, przecież jestem z L-U-SQUADU, tak ???
Anonymous - 01-09-2005, 12:33
young napisał/a: | Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować |
Borek lekkiej nogi nie ma, do tego ambitny jest, a jego żółwik jak wszystkie łapki wyciągnie, to 175 na gazie leci.
Anonymous - 03-09-2005, 23:48
gregorbu napisał/a: | young napisał/a: | Ja dotrzymam towarzystwa Borkowi swoim automatem, wy możecie sobie pędzić, jak my z Borkiem dojedziemy już na miejsce to do tego czasu wszystko zdążycie przygotować |
Borek lekkiej nogi nie ma, do tego ambitny jest, a jego żółwik jak wszystkie łapki wyciągnie, to 175 na gazie leci. |
czekam caly czas na GTi
|
|
|