To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych

Jackie - 19-03-2010, 09:31

igi napisał/a:
Niejaki Jackie oznajmij mi ze kawy nie bedzie ...

Bo to Panie piniąndze kosztuje, kryzys Panie, bida przyjszła a prund poszedł.....
:D
No dobra, jak wpadniesz następnym razem to kawę przygotuję własnoręcznie :!: Doceń poświęcenie ;)
koszmarek napisał/a:
i da Ci kawusię? :D

No hola, jaka kawusia? Fakturka + 30% za sianie defetyzmu na forumie :D
Pozdrawiam

P.S. Naprawdę nie mieliśmy prądu, jak Babcię kocham....

Hubeeert - 19-03-2010, 09:44

Jackie napisał/a:
To było włączyć. Sknero ;-)
mitsu00 - 19-03-2010, 10:42

Jackie napisał/a:
No hola, jaka kawusia? Fakturka + 30% za sianie defetyzmu na forumie
Pozdrawiam

Ja tylko browarki piję..... :twisted:

igi - 19-03-2010, 10:52

Jackie napisał/a:

No dobra, jak wpadniesz następnym razem to kawę przygotuję własnoręcznie :!: Doceń poświęcenie ;)

Jackie ile to lat my się znamy? :badgrin: :badgrin: . Nie ściemniaj :twisted:

Hubeeert napisał/a:
Jackie napisał/a:
To było włączyć. Sknero ;-)

o to to. Prądu nie było :P :lol: .
Działały wszystkie komputery, piec .... tylko prądu który mógł zasilić czajnik nie było :roll: :lol:

Jackie napisał/a:

No hola, jaka kawusia? Fakturka + 30% za sianie defetyzmu na forumie :D

Jakieś zniżki dostałem :mrgreen: ? Zawsze było drożej :lol: :lol:

Żeby nie było to OT całkowicie to hmmmmmm .... chciałem napisać coś pozytywnego ale jakoś nic mi do tego łba nie wpadło. :twisted:

Jackie - 19-03-2010, 11:21

Hubeeert napisał/a:
To było włączyć. Sknero

Na czajnik generatora nie starczyło.... :D
igi napisał/a:
Działały wszystkie komputery, piec .... tylko prądu który mógł zasilić czajnik nie było :roll: :lol:

No bo wyszedł..... i wrócić nie chciał ;)
igi napisał/a:
Jakieś zniżki dostałem :mrgreen: ? Zawsze było drożej :lol: :lol:

Owszem od zwyżki 30% dostałeś rabat na 15 więc płacisz zaledwie 15% więcej niż inni ;) Kawiorowo Panie, kawiorowo ;)
Pozdrawiam

SERWIS GRAFIX - 20-03-2010, 18:17

Dokładnie, cały dzień zasilaliśmy się małym agregatem. Nawet chłopcy na przerwie w socjalu siedzieli po ciemku ( oszczędzali na paliwie :D ) -dopiero jak ANDRZEJ poszedł i dolał Vpower-a to starczyło prądu na socjal :D :mrgreen:
mitsu00 - 26-03-2010, 19:23

Bardzo dziękuje za w 100% dokładny i rzetelnie wykonany przegląd :D szczególne podziękowania dla jackasu25 i mechaników za zainteresowanie i mozliwość obejrzenia przebiegu części wykonywanych czynności serwisowych.... Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem za godne podziwu podejście do klienta dla całego serwisu. A wisienką było wprost idealne wyczyszczenie całej komory silnika :D Poprosiłem o to pół-żartem mając w pamięci zadowolenie kolegi Rezona za m.in. wypolerowanie plastikowej pokrywy głowicy i dolotu powietrza..... Panowie mechanicy wzięli chyba do serca twoje słowa krytyki kiedy u nich byłeś z twoim kojotem, bo w moim przypadku mechanik wyczyścił i wypolerował wszystko łącznie z innymi elementami i częściami lakierowanymi :shock: :shock: :shock: Mimo że specjalnie przyjechałem łącznie 400 km z Warszawa-Białystok-Warszawa, nie żałuję i odtąd będę u was miśka serwisował.

[ Dodano: 26-03-2010, 19:24 ]
P.S jaceksu25 Ta Impreza ładnie się zbierała mimo tylko 2.0 litrów pojemności :twisted:

Moomin - 26-03-2010, 19:30

Muszę i ja w takim razie do Was podjechać skoro wszyscy tak chwalą. :) Tylko najpierw muszę dokończyć sprawy z bezpośrednią konkurencją.
JCH - 26-03-2010, 19:32

mitsu00 napisał/a:
Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem za godne podziwu podejście do klienta dla całego serwisu.
Ciup :shock: :shock: :shock:
Bo i ja zacznę jeździć na serwis do Białego - jedyne 1100-1200 km w obie strony ;) :lol: 8)

mitsu00 - 26-03-2010, 19:39

JCH napisał/a:
Ciup
Bo i ja zacznę jeździć na serwis do Białego - jedyne 1100-1200 km w obie strony

Serio, nie leję wody bo i po co....? Jestem po prostu bardzo pozytywnie zaskoczony i tyle :lol: Dotychczas serwisowałem auto na miejscu w stolycy ale juz tam jeździć nie będę tylko do chłopaków do Białego :D Szczena mi opadła jak otworzyłem maske i zobaczyłem jak tam było wypucowane :D

A tak z innej beczki to faktycznie ten Białystok to jakiś biegunem zimna chyba jest. Jak wyjeżdżałem okolo 16ej to było 15 st. C. jak dojechałem do warszawy 2,5 h później to było już 20 st. C :mrgreen:

Trik - 26-03-2010, 19:56

mitsu00, widziałem jak twojego Outka przygotowywali. Też lubię do nich na przeglądy zajechać.
PS. Jaki tam biegun 8) jak podjechałem pod Grafix o 13 było 17st.C i spoko w marynarce szło wytrzymać, mozna by rzec, że było bardzo cieplutko. A o 15 w Augustowie było już 14 st. C plus wiaterek.

mitsu00 - 26-03-2010, 20:03

Trik napisał/a:
mitsu00, widziałem jak twojego Outka przygotowywali. Też lubię do nich na przeglądy zajechać.

No ale ty to do nich masz rzut mocherem :D Ale pal licho, i tak do nich będę jeździć..... Czarnuch fajnie lata po tej nowej obwodnicy Wyszkowa :twisted: A teraz z nowymi klockami to już wogóle....

Juiceman - 26-03-2010, 23:16

JCH napisał/a:
mitsu00 napisał/a:
Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem za godne podziwu podejście do klienta dla całego serwisu.
Ciup :shock: :shock: :shock:
Bo i ja zacznę jeździć na serwis do Białego - jedyne 1100-1200 km w obie strony ;) :lol: 8)

To w połowie trasy się spotkamy xD, Koło 30 lipca albo na początku sierpnia planuje odwiedzić to sławetne ASO ; )

rezon - 27-03-2010, 19:38

mitsu00 napisał/a:
Panowie mechanicy wzięli chyba do serca twoje słowa krytyki kiedy u nich byłeś z twoim kojotem
a dlaczego ja miałem tylko plastiki komorze silnika wyczyszczone? Muszę przyjechać na poprawki ;) A chyba, że mitsu00 miał wysprzątane wcześniej wnętrze, to tam nie mieliście nic do roboty. U mnie trochę było jednak również w środku do sprzątania. W takim razie te plastiki wystarczą :biggrin: pozdrowionka dla SERWIS GRAFIX i Jackie,

[ Dodano: 27-03-2010, 19:40 ]
JCH napisał/a:
jedyne 1100-1200 km w obie strony
ja miałem tylko 840km. Spoko, obróciłem w jeden dzień. Nawet służbowe sprawy pozałatwiałem.
Jackie - 27-03-2010, 20:33

mitsu00, miło poczytać tak pozytywny wpis ;) Bardzo dziękuję. Żałuję jedynie, że nie miałem czasu Cię osobiście poznać (ale to mam nadzieję nadrobimy? ;) )
rezon napisał/a:
a dlaczego ja miałem tylko plastiki komorze silnika wyczyszczone? Muszę przyjechać na poprawki

Znaczy się - zapraszam ;) I jak mawiają starożytni sowieci - anytime :D
rezon napisał/a:
pozdrowionka dla SERWIS GRAFIX i Jackie,

I wzajemnie ;)
A teraz mam nietypową prośbę ( z góry przepraszam i proszę nie traktować tego jako niewdzięczność, bo to nie prawda): mieliście Panowie kontakt z naszym serwisem i bardzo Was proszę o uwagi co chcielibyście widzieć w "waszym" (mam nadzieję) ASO? Jak widzicie zmiany i w którym kierunku powinny pójść? Tak jak pisałem - nadal się uczymy i fajnie by było, żebyśmy się nie musieli uczyć na błędach ;)
Za uwagi dzięki ;)
Pozdrawiam