To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - KOLIBKI CHALLENGE

Anonymous - 19-01-2008, 16:41

Postaram sie być ale nic nie obiecuję :(
Anonymous - 19-01-2008, 17:39

Patrzac na pogode mozna sie spodziewac jutro sporo atrakcji w rozmiknietym i mokrym terenie w kolibkach, bez kaloszy sie nieobedzie :) Potwierdzam swoje przybycie na stacje SHELA o 10:45 ... a potem NIECH WIELKI MITSU MA NAS W SWOJEJ OPIECE
HugoOrmo - 19-01-2008, 18:27

Oczywiscie tez bede...klalem dzis jak szewc gdy wstalem rano bo pogoda rzeczywiscie fatalna ale zawsze mamy wersje awaryjna pt. Poligon...do zobaczenia jutro...

pzdr

Anonymous - 19-01-2008, 20:07

Ja biore kalosze na bank ... moga sie przydac , dzis przejezdzalem obok poligonu i powiem wam ze to romokniete bloto te wzgorki wolaly do mnie ..... SEEEEELRKTRONIIIIK,SEEEEEKEKTRONIIIIIIIIIIIK......CHOOOOOC WYPRUBUJ NAAAAAAAAAAAS....powaznie juz bylem bliski aby samemu sie tam wybrac ale rozsadek zwyciezyl :)
HugoOrmo - 20-01-2008, 15:12

Witam!!!
1st KOLIBKI CHALLENGE zakonczony. Dopisala frekwencja gdyz stawilo sie lacznie 6 aut:
Beatkap24 w swoim Pajero Sport
Selektronik w L zwei hundad
Kibloo jak wyzej + lepsza polowa
Złomek wraz z pilotami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Axer z "gawiedzi±" :P
i ja mit małżonka...

Samochody daly sobie rade calkiem niezle i jak na razie strat nieodnotowano. Wydaje mi sie, ze krolem bezdrozy zostal Złomek, ktory atakowal przeszkody z iscie ułańsk± fantazja :wink:

Ponizej pare fotek. Reszta ekipy dolozy pewnie wiecej + filmik z niezawodnej kamery Kibloo. Uwazam, ze koniecznie trzeba powtorzyc takie spotkanie...

pzdr

Anonymous - 20-01-2008, 15:24

TAAAAK wiecej takich spotkan bylo pieknie moja relacje mozna zobaczyc
TUTAJ

oby nastepnym razem bylo jeszcze lepiej :)

Anonymous - 20-01-2008, 15:28

Super fotki, fajnie sie bawili¶cie :!: :!: :!:
HugoOrmo - 20-01-2008, 15:31

NOO!!!!! Panie rewelacja. Wczym robiles galeryjke?
Anonymous - 20-01-2008, 15:40

HugoOrmo napisał/a:

Samochody daly sobie rade calkiem niezle i jak na razie strat nieodnotowano. Wydaje mi sie, ze krolem bezdrozy zostal Złomek, ktory atakowal przeszkody z iscie ułańsk± fantazja :wink:

Fakt, autka radziły sobie nieĽle. Kilka miejsc które wydawały mi sie że jednak nas pokonaj± jednak się poddały :)
Auto bez strat, jedynie godzine zajeło mi domycie go karcherem :)

HugoOrmo napisał/a:

Ponizej pare fotek. Reszta ekipy dolozy pewnie wiecej + filmik z niezawodnej kamery Kibloo. Uwazam, ze koniecznie trzeba powtorzyc takie spotkanie...
pzdr

Powtorzyć trzeba i to koniecznie. Je¶li będzie bardziej mokro i będzie wiecej błota mog± być kolibki hihi, a jak będzie sycho to może jaki¶ las.

Bo trzeba przyznać to co dało się przejechać to przejechali¶my reszta (czyli podjazdy z mega koleinami) to nie nasze auta. Bez mocnej płyty pod autem nie ma sie w nie co pchać.

Podstawy już za nami trzeba i¶ć na grubszego zwierza ;)

Oto fotki:

Anonymous - 20-01-2008, 16:02

Było na prawde super mimo że dojechałam na sam koniec to i tak kółko zaliczyłam hehe
Póniej ciepła kawka i na końcu myjka:-)No odkurzyc też trzeba było hehe
Na następny raz będe na czas.Pozdrawiam :-)

Anonymous - 20-01-2008, 16:09

HugoOrmo napisał/a:
NOO!!!!! Panie rewelacja. Wczym robiles galeryjke?

z tad mozna pobrac Plugin do Photoshopa 2CS http://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/ i wszystko robi ci automatycznie :)

HugoOrmo - 20-01-2008, 16:17

Dzieki, chwila szperania i okazalo sie, ze Lightroom, ktorego uzywam ma to w std...pzdr
Kibloo - 20-01-2008, 19:39

Potwierdzam, Złomek Rulez!!!

popatrzycie na filmik za kilka godzinek, juz prawie kończę montaż materiału...

pozdro

Gene - 20-01-2008, 19:47

Dobry wieczor, gratuluje impezy, jutro w pracy poczytam bo teraz z modemu sie polaczylem. :|
Anonymous - 20-01-2008, 22:09

Kibloo napisał/a:
popatrzycie na filmik za kilka godzinek, juz prawie kończę montaż materiału...

KIBLOO czekamy na film z niecierpliwoscia !
ZLOMEK powinien dostac medal za odwage !!! jak dla mnie tez wygral :)