To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Peugeot 307

Jackie - 14-04-2006, 21:02

Kolega Fido__ ma kosmate myśli.

Słusznie z resztą ;)

Pozdrawiam

Hubeeert - 14-04-2006, 21:07

Fido__ napisał/a:
Pewnie jak w tym dowcipie. Miała największy biust...

Nie - najmniejsze opory :wink:
sla napisał/a:
Co do sprawy dobrego gustu to niektórzy go mają a niektórzy nie

Mój Ty wyznaczniku tego co piękne a co nie - podoba mi się Twoje przekonanie o posiadaniu monopolu na jedynie słuszne teorie - powtórzę za Robertem
Robert Bryl napisał/a:
Daj się ucałować
:lol:
ale do Ciebie Robert -
Robert Bryl napisał/a:
Ale wszak Modigliani umarł w nędzy Jak wiadomo to co malował było podówczas okropne.

Wciąż jest takie :D

Wstawek po łacinie nie rozumiem - jestem prostym chłopakiem któremu nawet jak się coś juz podoba to w dupie ma to czy podoba się to również innym, studiów (budownictwo) nie skończył a na co dzień pracuje przy rusztowaniach.

A i jeszcze coś do Jacka - dżentelmeni nie rozmawiają ani nie plotkują o kobietach :P . I jeszcze Ci dołożę
Jackie napisał/a:
Robert Bryl napisał/a:

bo w większości do młodych bogów nam daleko

No żesz qrcze mów za siebie!!!

Uwierz na słowo koledze - Tobie daleko. :wink:

Zastanawiam sie tez gdzie sie podział moderator tego działu bo dyskusja z tematu który był o tym jak serwis Puga potraktował Klienta zszedł na oratorskie popisy i pseudofilozoficzne wywody na dodatek w języku który jak dla mnie jest martwy od dawna a uczą się go lekarze po to żeby nikt nie zrozumiał jak mówią - "cholera wie co mu jest" :shock: :lol:

Anonymous - 15-04-2006, 13:55

Cytat:
Wstawek po łacinie nie rozumiem
zszedł na oratorskie popisy i pseudofilozoficzne wywody na dodatek w języku który jak dla mnie jest martwy od dawna a uczą się go lekarze po to żeby nikt nie zrozumiał jak mówią - "cholera wie co mu jest" :shock: :lol:

Hubercie, łacina to żaden problem:
http://www.elzab.com.pl/~..._lacinskie.html :mrgreen:

Pzdrw.
[/quote]

Anonymous - 15-04-2006, 15:17

Hubeeert napisał/a:

Zastanawiam sie tez gdzie sie podział moderator tego działu bo dyskusja z tematu który był o tym jak serwis Puga potraktował Klienta zszedł na oratorskie popisy i pseudofilozoficzne wywody na dodatek w języku który jak dla mnie jest martwy od dawna a uczą się go lekarze po to żeby nikt nie zrozumiał jak mówią - "cholera wie co mu jest" :shock: :lol:

Moderator czuwa. Tu wolność wypowiedzi panuje :twisted: A wszelkie (również, jak to nazwałeś "pseudofilozoficzne" wywody) Roberta są tu niezwykle mile widziane :D

Hubeeert - 15-04-2006, 18:53

Fido__ napisał/a:
Moderator czuwa

Nad wolnością słowa i Off Topiciem :roll: na własnej piersi wychodowałem :lol:

Anonymous - 15-04-2006, 19:07

No na własnej, na własnej :wink:

Ja tylko proszę szanownego admina o nie off-topiczenie hue hue :P

Anonymous - 16-04-2006, 20:05

Ja jeszcze raz pojątrzę w sprawie dizajnu i gustów, drażniąc (jak to chiba mam w zwyczaju) przeciwników francuszczyzny :wink: (na liscie francuskiej wkurzam ich chwaląc japońce :-) )podając linkę:
http://www.wcoty.com/2006/

Uwaga - moje upodobania są tu zupełnie bez znaczenia!!! Zresztą wasze także, bo każdy ma swoje i tak dalej w ten deseń...

Pzdrw.

Chooper - 03-06-2006, 09:50

znalazłem bardzo Ciekwą reklamę 307 :D chyba zadowolony użytkownik :lol: :mrgreen:

...i wszystko jasne :mrgreen:

Anonymous - 03-06-2006, 10:42

Sytuacja sprzed 2 tygodni. Zebranie całej firmy. Zjechali się wszyscy PH, jeżdżący 307 i 407. Padło hasło, że w związku z przejęciem firmy prze nowego właściciela, automatycznie wygasają umowy użyczenia aut i samochody zostaną na jakiś czas odebrane użytkownikom. Odpowiedź była więcej niż jednoznaczna: a niech zabierają to G** - i już nie oddają.