Sporty Motorowe - NOWA BROŃ MITSUBISHI
piwkotom - 17-10-2005, 12:48
E tam, marudzicie (ci co narzekaja) on jest po prostu przesliczny i wogole, i to jest moj sen a wcale nie jestem tunerem
wichura1 - 18-10-2005, 07:51
Wczoraj go widziałem w TVN Turbo, puszczali relację z jakichś targów. Szok jaka fura, ja chcę takiego
Anonymous - 23-10-2005, 21:26
Jeszcze fotki z tokio (znalezione na forum subaru )
Hubeeert - 24-10-2005, 08:34
Wchodzi do produkcji praktycznie taki jak Concept
Rafal_Szczecin - 24-10-2005, 12:44
no wlasnie jak to jest ?
bo rozmawialismy w lublinie i uszom naszym obilo sie ze ma byc zmieniona atrapa chlodnicy
jezeli to prawda to auto moze wiele stracic, czy ktos wie cos wiecej na ten temat ?
Hubeeert - 24-10-2005, 12:48
Rafal_Szczecin napisał/a: | zmieniona atrapa chlodnicy |
A kto słucha plotek Rafi to tak jakby prowadzić przez cały wyścig a nie przejechac mety tylko zaparkować. Nie wierz w to.
piwkotom - 24-10-2005, 13:56
Fido__ napisał/a: | Jeszcze fotki z tokio (znalezione na forum subaru ) |
no tak..... jusz zaczynaja pekac
Jackie - 24-10-2005, 14:03
piwkotom napisał/a: | no tak..... jusz zaczynaja pekac |
No żebyś wiedział...to auto wybije wszystko co smiga na 4 łapach
Anonymous - 26-10-2005, 21:27
A mi wogle sie nie podoba poniewaz jakna moje skromne oczko to ja nie widze podobienstwa miedzy nim a jego poprzednikami i to jest blad ze sie zmienil.
piotras - 27-10-2005, 00:28
No i całe szczęście że jest inny od VII, VIII, IX bo one z daleka prawie niczym się nie różnią a jak leci np taka VI to odrazu widac co to za najlepszy model EVO - prawda Jacku
Jackie - 27-10-2005, 13:56
piotras napisał/a: | prawda Jacku |
Oj prawda Panie, prawda;)
Hubeeert - 27-10-2005, 13:58
G..... prawda - III była najlepsza i żeby nią jeździć trzeba było umieć jeździć a nie tylko pozwalać elektronice mysleć za siebie. fakt najpiękniejsza nie była i kur__sko nerwowa ale to był Prawdziwy rajdowy Samochod...
Anonymous - 22-01-2006, 11:06
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img]
Mi sie bardzo podoba.
W koncu krytycy przestana gadolic ze kolejene generacje sie od siebie niczym nie roznia.
Jak na razie to jest concept, wiec moze sie jescze cos zmienic a zwlaszcza wnetrze bo jest troche za bardzo do przodu...
Czytajac poprzednie posty stwierdzam ze zapomnieliscie o najwazniejszym... Rozumiem ze teraz glownymi informacjami o tym Concepcie X sa wlasnie zdjecia, ale przeciez to nie wyglad jest najwazniejszy, a jesli chodzi o Lancera Evolution to chyba wszyscy juz rozumieja o co mi chodzi... ten samochod ma dobrze sie prowadzic i ma znowu niszczyc spod wiatel BM-ki i inne odpicowane gów**...:D, nie wspomne juz o rajdach WRC...
Przypuszczam, ze wiekszosc z was na pewno dowiedziala sie juz czegos wiecej o tym concepcie, a jesli nie to prosze:
http://www.motonet.com.pl...lnews.php?id=49
http://www.nowe-auto.pl/index.php?n=162
http://www.automobilemag....ishi_concept_x/
Karwoś - 22-01-2006, 20:57
Szczerze mówiąc na pierwszy rzut oka na żółtym zdjęciu średnio mi się podobało Evo - nie mówię oczywiście o wnętrzu tylko całkowicie o tym co ma wewnątrz. Ale jak pooglądałem inne zdjęcia z różnych ujęć to szczerze mówiąc zmieniłem zdanie i jednoznacznie powiem że chciałbym mieć coś takiego w garażu i codziennie jeździć na myjnię żeby zawsze było czyste i piękne.
|
|
|