To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - IV Spot Podkarpacki Mitsumaniaków FOTKI

Monia - 17-04-2008, 18:04

Hiszpan, to jest dobry pomysł hmm :roll: a dodając tą gratis propozycję gulgulq, to już w ogóle pewni z innych województw do Nas zajadą : :lol:
Hiszpan - 19-04-2008, 23:24

No tak, tylko jak się te pół Polski zjedzie to kto będzie tankował Outka na jazdy próbne :?: :wink:
kielurkk - 20-04-2008, 10:40

Hiszpan napisał/a:
No tak, tylko jak się pół te Polski zjedzie to kto będzie tankował Outka na jazdy próbne :?:

spokojnie pół Polski na pewno nie przyjedzie a myślę że jak zalejesz pod korek to na kilka kółek wystarczy :D

gulgulq - 20-04-2008, 12:07

jak półPolski przyjedzie ;) to kazdy w baku cos bedzie mial ;) :)
kuba.es - 20-04-2008, 12:46

Heh, widzę że mam czego żałować... Doskonale znam te okolice i jestem tam średnio raz w tygodniu. Bardzo chętnie bym się zjawił ale nie mogłem... Ponieważ w tym samym czasie kiedy Wy zajadaliście kiełbaski, ja podpisywałem umowę z poprzednim właścicielem mojego misia :)

Długo czekałem na tą chwilę, teraz już mogę z ręką na sercu powiedzieć że jestem Podkarpackim Mitsumaniakiem :)

Na zdjęciach widzę nawet jednego Colcika na blachach RBR ( też takie będę miał, póki co jeżdżę na RLA), czyli z moich stron - miło :wink:

Mam nadzieję, że jeszcze odbędzie się jakiś spot w tych okolicach. Są naprawdę piękne.
Pozdrawiam! :mrgreen:

kielurkk - 20-04-2008, 18:21

kuba.es napisał/a:
teraz już mogę z ręką na sercu powiedzieć że jestem Podkarpackim Mitsumaniakiem :)

Witam i gratuluję wyboru marki :D a spoty jeszcze bedą.
kuba.es napisał/a:
też takie będę miał, póki co jeżdżę na RLA)

kupiłeś może tą srebrną co stała przy krajowej "4" przed Łańcutem jadąc od Rzeszowa?

Monia - 20-04-2008, 21:56

kuba.es, kolego RBR to kolega Wituś jeździ ale chyba z teog co wiem to na razie wyjechał z Polski :?

Spocik będzie kolejny w Mielcu :D na przeomie czerwca/lipca?? :roll:

poza tym fajnie, że ktoś w końcu z moich okolic- można robić mini spociki :D :mrgreen:

kielurkk - 21-04-2008, 20:54

Monia napisał/a:
Spocik będzie kolejny w Mielcu :D

ok :)
Monia napisał/a:
na przeomie czerwca/lipca?? :roll:

czego tak pózno?????????????????? :(

Monia - 21-04-2008, 20:56

bo sesja będzie trwac :P :P zresztą już leci ankietka : :lol:
kielurkk - 21-04-2008, 21:02

Monia napisał/a:
bo sesja będzie trwac :P

zdjęciowa? :D :D
Monia napisał/a:
zresztą już leci ankietka : :lol:

gdzie?
oj przeleciała już :D

Monia - 21-04-2008, 21:04

kielurkk, już wszystko wyjasnilam w innym tamcie.... :P i masz ankietke tez już :D mówisz masz kolego :)
kielurkk - 21-04-2008, 21:07

Monia napisał/a:
i masz ankietke tez już

a ja już oddałem głos na MAJ :)

kuba.es - 21-04-2008, 22:46

Monia napisał/a:

poza tym fajnie, że ktoś w końcu z moich okolic- można robić mini spociki :D :mrgreen:

Też się cieszę heh :wink:
Nie bądź zaskoczona gdy jakaś srebrna Cari zacznie sie dziwnie zachowywać przejeżdżając obok ciebie :mrgreen:

Monia - 22-04-2008, 17:22

kuba.es, czekam na to :P choc chyba wiecej to przejeżdzam przez brzozów jadąc na studia na week niż po Sanoku- brak czasu :/
witus86 - 19-08-2008, 23:58

Monia i Kubo to ja też mogę przyłączyć sie do Waszych mini spocików? :D

Ps. bardzo wiele spraw załatwiam w Brzozowie