To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - Czy kobiety płacą mandaty?

Realistka - 22-10-2009, 04:19

halbog, Paweł_BB, zgadzam się z Wami. Również znam gliniarzy - są to dla mnie normalni ludzie nie różniący się od reszty społeczeństwa. Jak w każdym zawodzie zdarzają się również jednostki nadgorliwe. Ale Ci których znam - są ok, dla odreagowania swojej pracy - zajmują się ogrodnictwem - i nawet nieźle im to wychodzi. Jak sami twierdzą - inaczej zwariowali by, potrzebują wyciszenia.
JCH - to prawda że policjanci przechodzą wcześniej na emeryturę. Ale są jeszcze inne zawody gdzie lata pracy liczą się podwójnie (prawie) - to górnicy.

machet - 24-10-2009, 19:56

Paweł_BB napisał/a:
mam nadzieję że za bardzo na mnie nie naklnął :oops:

Nie no coś Ty :P

A na temat Policji wyraziłem tylko swoje zdanie. Przecież mogę ich nie lubić, a powodów mam mnóstwo

Hubeeert - 24-10-2009, 21:17

machet napisał/a:
Przecież mogę ich nie lubić, a powodów mam mnóstwo
Możesz. Problemem jest sposób wyrażania tej niechęci. Stąd Twoje ostrzeżenia.
Ja osobiście jeżeli kogoś nie lubię to mam ku temu jakiś powód a nie lubie osób konkretnych a nie ogółu za coś co zrobiła jednostka.

Pozdrawiam

machet - 25-10-2009, 15:24

Hubeeert, Co do moich ostrzeżeń, to jak najbardziej należało Mi się. A pisać dlaczego aż tak nie lubię Policji, nie będę bo to zbyt prywatne. A zwierzać się na forum to raczej byłoby dziwne, tym bardziej że się nie znamy. Prosiłbym tylko o troszkę wyrozumiałości. :)
pamar - 25-10-2009, 15:28

Dzień dobry.... :D
To jak jest? Płacą kobiałki te mandaty, czy uchodzi im/Wam to na sucho :?: :mrgreen:

czarna - 25-10-2009, 18:08

Kochani istotą tego tematu jest to czy kobiety płacą mandaty czy też potrafią tego uniknąć jeśli ktoś chce wyrazić sympatię lub antypatię do Panów Policjantów to można to zrobić na Forum Rozmów Kontrowersyjnych :)
sympatyczna123 - 22-07-2014, 11:32

Dużo zależy od tego, na jakiego policjanta trafisz. Niektórzy faktycznie kobiety traktują bardziej pobłażliwie :) Ale jest też grupa konserwatystów i służbistów, którzy dalej uważają że kobiety nie powinny mieć prawa jazdy i trzeba im to dobitnie udowodnić :/
Baśka - 11-10-2014, 19:21

Mieszkam w opolskim, pracuje jezdząc po 3 innych województwach i nigdzie, nie zbieram tyle mandatów co w jednym mieście w woj. opolskim.
Kolezanka ma racje ze to zależy od policjanta , tylko ze tu się spotkałam z kontrola bagażnika i wymyślaniem jakiś dziwnych pretekstów do kontroli.Mam cb radio bo bez niego się nie ruszam i jadac przepisowa tez potrafią zatrzymać:( uprzedzenie jakieś czy jak :)
Dlatego teraz jadąc przez miasto N... omijam kontrole bo nie mam czasu na pogaduszki, a punkty niestety można tylko co pół roku zbic na szkoleniu