To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [Cari 1.8 GDI] Kupno Carismy, prośba o ocenę auta i porady

gulgulq - 07-06-2008, 15:10

ano, jak gosc bedzie szczery to ci powie co i jak: gdzie byl bity, co wymienione, co moze sie posypac itp..
Anonymous - 07-06-2008, 15:28

Podejrzewam, ze wiele nowego sie nie dowiem, to nie był handlarz tylko młody chłopak, który chciał sprzedać furke i tyle. Na tranzakcję stawił się z obydwojgiem rodziców, myślałem, że padnę :lol: Ale tak czy siak zadzwonię.
Anonymous - 13-06-2008, 16:24

nie chcę zakładać nowego wątku a przymieszam się powoli do zakupu Carismy jak na razie wszyscy zniechęcają mnie cenami części (jakby inne marki były tańsze - pomijam DU i tym podobne)

myślę o rocznikach 98-00 do max 14tyś.
najlepiej już benzyna na gazie.

poczytałam troszkę o tym autku
czy na coś szczególnie należy zwrócić uwagę?
poza spasowaniem części blacharskich i "odgłosami" silnika? :)

Juiceman - 13-06-2008, 20:16

josephineb napisał/a:
nie chcę zakładać nowego wątku a przymieszam się powoli do zakupu Carismy jak na razie wszyscy zniechęcają mnie cenami części (jakby inne marki były tańsze - pomijam DU i tym podobne)

myślę o rocznikach 98-00 do max 14tyś.
najlepiej już benzyna na gazie.

poczytałam troszkę o tym autku
czy na coś szczególnie należy zwrócić uwagę?
poza spasowaniem części blacharskich i "odgłosami" silnika? :)

Do 14k zł to raczej max '98 no może jakimś cudem rocznik '98 zarejestrowany w 1999roku.
Jeśli auto na gaz to rozumie silnik 1.6? W tych rocznikach co napisałaś to już były silniki GDI (beznadziejne do gazu)- i odgłosy silnika dotyczyły w sumie tylko GDI.

Jeśli nadal jesteś zainteresowana mitsubishi to lepiej załóż swój temat, a my chętnie Ci pomożemy.

Anonymous - 16-06-2008, 10:29

generalnie jedyne jakie znalazłam fajne autko to to

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4652797

ale... wisi już jakiś czas i raczej coś z nim nie tak... chyba... :roll:

Anonymous - 16-06-2008, 10:36

Najlepiej obejrzec i sie samemu przekonac co z nim jest nie tak.

Poza tym proponuje zalozenie wlasnego tematu bo ten wprowadza teraz ludzi w blad, w tym watku szukalem 1,8 GDi a Ty szukasz 1,6 na gazie. Zaloz watek z podtytulem okreslajacym preferencje silnika, szybciej bedziemy w stanie Ci pomoc :)