Małopolskie - Polecam/Niepolecam - Sklepy, warsztaty, punkty usługowe itp.
Piekus - 31-03-2012, 14:07
Polecam chłopaka robiącego z tłumikami w Zabierzowie, za Krakowem. Szybko, solidnie i niedrogo.
SUCHY77 - 30-04-2012, 13:48
Witam
Szukam dobrego mechanika od GDI w okolicach Chrzanowa znacie może jakiegoś ?
mkm - 12-05-2012, 05:05
InterCars na ul. Żmujdzkiej.
Omijać szerokim łukiem.
Totalny analfabetyzm „sprzedawców”, dla których sprzedaż warzyw mogłaby się okazać zbyt skomplikowana, a udane zważenie kilograma kartofli byłoby największym osiągnięciem życiowym.
Jak już musicie tam cos kupować to: trzy razy sprawdzajcie numery części którą potrzebujecie, dwa razy upewniajcie się, że to co odbieracie jest tym co zamawialiście i nie wierzcie w ani jedno słowo tych którzy tam pracują, bo najnormalniej w świecie kłamią i próbują snuć jakieś akwizytorskie oderwane od rzeczywistości teorie...
Zanim pójdziecie do kasy obejrzyjcie co kupujecie, a także sprawdzajcie opakowania.
Jak już dojdzie do zwrotów nie podpisujcie papierów przed wypełnieniem – kasjerka ma czelność dać do podpisu niewypełniony druk zwrotu twierdząc, że „wypełni później”…
Ogólnie szkoda nerwów.
Co ciekawe filie na ul.Zakopiańskiej i ul.Przewóz jakby były z innego świata.
Profesjonalna obsługa, mili i konkretni sprzedawcy.
Aż się wierzyć nie chce, że to ta sama firma z tymi samymi standardami.
fargo - 13-05-2012, 18:07
mkm napisał/a: | InterCars na ul. Żmujdzkiej.
Omijać szerokim łukiem. |
No powiem ci że miałem nie dawno to samo. Ale nie do końca. Ja chyba trafiłem akurat na takiego wybitnego specjalistę po drugiej stronie lady, jak chciałem dobrać i zamówić tarcze&klocki do miśka. Jak usłyszał że misiek made in usa to stwierdził: no niestety nic nie poradzę, nie da się znaleźć części do pana samochodu. Dopiero jak mu pokazałem palcem na ekranie w ich katalogu to zamówił. Ale jak już odbierałem to był inny pan, profesjonalny i miły. No różnych ma Bozia lokatorów
pelu - 14-05-2012, 00:59
mkm napisał/a: | InterCars na ul. Żmujdzkiej.
Omijać szerokim łukiem.
Totalny analfabetyzm „sprzedawców”, dla których sprzedaż warzyw mogłaby się okazać zbyt skomplikowana, a udane zważenie kilograma kartofli byłoby największym osiągnięciem życiowym.
Jak już musicie tam cos kupować to: trzy razy sprawdzajcie numery części którą potrzebujecie, dwa razy upewniajcie się, że to co odbieracie jest tym co zamawialiście i nie wierzcie w ani jedno słowo tych którzy tam pracują, bo najnormalniej w świecie kłamią i próbują snuć jakieś akwizytorskie oderwane od rzeczywistości teorie...
Zanim pójdziecie do kasy obejrzyjcie co kupujecie, a także sprawdzajcie opakowania.
Jak już dojdzie do zwrotów nie podpisujcie papierów przed wypełnieniem – kasjerka ma czelność dać do podpisu niewypełniony druk zwrotu twierdząc, że „wypełni później”…
Ogólnie szkoda nerwów.
Co ciekawe filie na ul.Zakopiańskiej i ul.Przewóz jakby były z innego świata.
Profesjonalna obsługa, mili i konkretni sprzedawcy.
Aż się wierzyć nie chce, że to ta sama firma z tymi samymi standardami. |
robie tam zakupy mozna powiedziec masowo od kilku lat, nigdy zadnego problemu,btw jeden ze sprzedawcow jezdzi galantem EA5W
mkm - 14-05-2012, 01:19
pelu napisał/a: |
robie tam zakupy mozna powiedziec masowo od kilku lat, nigdy zadnego problemu,btw jeden ze sprzedawcow jezdzi galantem EA5W |
no to masz szcęście lub jesteś przyzwyczajony do "dostosowywania" części.
uwierz mi, że nie obsmarowuje kogoś w sieci dla zabawy, a wpadka InterCarsu na Żmujdzkiej nie była pierwsza.
Pozostałe dwie (mimo, że bliźniacze) przemilczałem tłumacząc je sobie "niekorzystnym biometem".
I co z tego, że jeździ Galantem?
Wizytówki Leszka też maja przy monitorach i co to zmienia?
Mnie trzykrotnie próbowali robic w capa.
Raz (pierwszy) im sie udało, potem juz byłem czujny i dlatego co radze napisałem.
Zawsze mniej nerwów i straconego czasu.
Tomek - 14-05-2012, 08:17
Ja całe IC omijam szerokim łukiem, jeśli tylko mogę.
Miałem kontakt z wszystkimi Tarnowskimi i Krakowskimi filiami i zawsze byłem "bardzo zadowolony" z poziomu obsługi.
Ostatnio na Żmujdzkiej kupiłem filtr kabinowy, dostałem co chciałem, choć finalnie marne wykonanie (nie ich wina). A ile razy nie dzwonię na Żmujdzką to mam wrażenie, że ktoś po drugiej stronie słuchawki nie do końca rozumie o czym rozmawiamy.
NiuniekHD - 20-07-2012, 19:16
Panowie, gdzie można porządnie zrobić samochód na północy Krakowa i na północ od Krakowa? Potrzebuje zrobić zawieszenie z tyłu,
Tomek - 20-07-2012, 21:22
UncleVlad napisał/a: | Panowie, gdzie można porządnie zrobić samochód na północy Krakowa i na północ od Krakowa? Potrzebuje zrobić zawieszenie z tyłu, |
Panocku
1 temat powyżej tego: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=13221
może nie na północy Krakowa, ale na północ od Krakowa
Szejp - 14-10-2012, 19:19
Czytam te wpisy, czytam... i wciąż nie wiem.
Panowie, gdzie mogę kupić części w Krakowie przy możliwie najlepszym stosunku ceny do jakości?
Może jakiś sklep internetowy?
z góry dziękuję wam za odpowiedzi. Teraz jeszcze się z mechanikiem umówić, by autko było w weekend gotowe na trase.
karolgt - 14-10-2012, 19:33
można polecić Intercars - po zniżkach dla klubu cena wychodzi całkiem ok i co ważne - wszystko masz potem do odbioru w 1 miejscu.
generalnie lepiej dzwonić do sklepu i pytać o ceny, bo często różnice są np jedna część taniej a inna drożej.
można tez allegro - ale przesyłka podnosi cenę części więc nie zawsze się to opłaca.
a to auto chcesz mieć już na ten weekend gotowe? to tak optymistycznie.....bo dobry mechanik raczej nie ma terminów "od teraz" tylko nawet kilka tygodni trzeba czekać
Yogurth - 06-11-2012, 15:02
Mam do Was pytanie czy numer do Leszka jest aktualny? próbuje się dodzwonić od 3 dni ale nikt nie odbiera. Nie wiem czy urlop czy coś nie tak?
albo czy możecie kogoś innego polecić w rejonie Krakowa. Potrzebuje wymienić czujnik ciśnienia paliwa i podregulować zawory bo klepią na niskich obrotach
karolgt - 06-11-2012, 15:04
z tydzień temu jeszcze był aktualny.
Jak nie odbiera to może jest zajęty.
Próbuj dalej
Robert_N - 27-11-2012, 14:05 Temat postu: Sklep Accord Witam ja na wiosnę zawitałem po tarcze i klocki do sklepu Accord na ul. Radzikowskiego wszystko wygląda ok panowie zorientowani w temacie, poradzi firmy 555. wszystko ok ale przy ostrzejszej jeździe w rumuńskich górach trochę przegrzałem tarcze i lekko biją jak się dogrzeją. czy ta firma 555 jest lipna czy oni mi polecili badziew?
Jak kupiłem końcówkę drążka i drążek bo tak mechanik wyczaił, że trzeba wymienić po rumuńskich wojażach oczywiście, ale po rozebraniu stwierdził że drążek jest ok to zwróciłem bez problemu tylko oczywiście paragon obowiązkowy.
Macie jakieś doświadczenia z tym sklepikiem? tani czy drogi? odpowiada mi położenie bo bliziutko pracuje
simpson - 29-03-2013, 10:33
Polecam mechanika w Michałowicach
Rafał Klimczak
503682718
specjalizuje się w Japończykach (szczególnie Subaru i Mitsubishi), konkurencyjne ceny, krótkie terminy.
|
|
|