Galant - Ogólne - OT w temacie Tuning galanta -jaka firma?
Hubeeert - 08-11-2008, 21:24
Forest_Taft napisał/a: | Jak kupujesz opony to dla czego nie kupujesz Michelin? bo są drogie, a te tańsze są przynajmniej porównywalne. Więc po co przepłacać? |
Kupuję takie na których wiem, że zajadę. Nie kupuję tych tanich bo to się nie opłaca. Raz kupić i wyrzucić gdy okaże się, że sa do niczego. Forest_Taft napisał/a: | Czy wódkę to od razu Balanthainsa? Nie. Pewnie kwotą do 50zł się zamkniesz.....i czy jest zła? (jest zła bo to wódka, ale czy z trunków się rożni czymś od innych wódek?) I tak dalej. | Ballantines to akurat scotch whisky. Wódkę zwykle (raz na dłuuuugi czas) pijam ABSOLUT, albo Smirnoff. Jeżeli nie czujesz różnicy - no cóż, wolę rzadziej ale lepsze gatunkowo Kac jest podobny
Dość OT
To nie skrajność. To prawda.
Anonymous - 08-11-2008, 21:27
Popieram, bo zaczyna się robić OT. ALe ja np. nie widzę winy Juicemana. Może masz odmienne zdanie. OK. Masz do tego prawo, jak każdy z nas. Pozdrawiam i kończę te bezsensowne dywagacje.
Hubeeert - 08-11-2008, 21:31
Forest_Taft napisał/a: | Nie powiesz mi chyba ze nie masz ani jednej MP-trójki na dysku..... |
Nie mam. Znaczy mam - zrobione z płyt które legalnie zakupiłem. A mp3 mam do odtwarzacza Philipsa któy legalnie zakupiłem.
To, że jest to dostępne na Allegro, nie oznacza, że jest to legalne. Dopóki w PL obró częsciamu używanymi nie zostanie prawnie uregulowany, jak w innych krajach, tak długo będziesz mógł kupić na Allegro własne felgi, które sąsiad ukradł Ci wczoraj.
Juiceman - 08-11-2008, 22:59
Hubeeert napisał/a: |
Tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie - tak?
Oprzytomniej może. |
Hubeeert proszę to Ty oprzytomniej. Mam wrażenie jakbyś nadal żył w epoce drogie znaczy najlepsze! - bzdura, dobre produkty/towary też można kupić tanio
[ Dodano: 08-11-2008, 21:18 ]
To o czym piszesz - jak np płyty pod silnik, spoilery dorabiane na wzór oryginalnych, z oryginalnych, dokładki, progi Cyborg itd jest niczym więcej niż kradzieżą. Prawa autorskie (nomen omen). Ktoś to zaprojektował. Projekt do kogoś należy. Kopiowanie jest nieetyczne. I niezgodne z prawem.
Ale jestem w stanie kopiowaczy zrozumieć. Chcą mieć, a nie chcą płacić w ASO cen absurdalnych jak za wymienioną przeze mnie płytę pod silnik do EA. |
A ta lotka od autoR'a to niby jest w normalnej cenie, bo jak dla mnie to jest absurdalna cena.
Opowiem Wam coś jeszcze - na moim samochodzie nie ma ani jednej nieoryginalnej części plastiku. Mam też dokładkę przedniego zderzaka. Plastikową. Nie wiem z czego ale elastycznę. Nie wiem ile razy zachaczyłem o krawężnik. Nie wiem ile razy odgięła się w drugą stronę. Nigdy nie pękła, nigdy nie odpadła. A to już 20 lat. Jakość kosztuje. Jeżeli Czarek przeprowadził Certyfikację TUV, oraz oferuje pełny zestaw do założenia na samochód a nie sam spoiler niedokładnie wykonany i z radą - przyklej na klej do szyb to nie dziwię się, że to kosztuje 500zł. Ma do tego pracowników (czyli tworzy miejsca pracy a nie klepie na lewo) płąci podatki.
Jak w tym kraju ma byc normalnie skoro zarobek ma żaden a potencjalni Klienci na Publicznym Forum sugerują mu wykonanie tego taniej, gdy taniej się już nie da? To co ? Na lewo? Bez rachunku? |
Bo do tego modelu nie produkują zamienników dlatego masz wszystko w oryginale , a tak serio to Ty masz inne podejście do tego auta - sam to wiele razy przyznałeś!
Juiceman, polecam przypomnienie sobie Zasad Forum bo jest tam coś o działalności niezgodnej z prawem o czym zdaje się zapominasz a jako moderator nie masz prawa zapomnieć.
Pozdrawiam WSZYSTKICH |
Hubeeert ja te zasady dobrze pamiętam - tylko nie rozumiem Twojego podejścia.AutoR - może kopiować spoiler Legnum i sprzedawać w dużych cenach, a my nie możemy skopiować taniej takiej samej lotki?( bo co ? różni się ceną?).
Hubeeert nie oszukujmy się ale z Tymi postami pojechałeś po całej lini i na pewno nie tylko ja tak uważam. Nie oszukujmy się, większość z Nas nie ma pieniędzy aby wydać tyle na lotke, ostatni przykład lotka do sedana oryginalna, rzadko spotykana Soldi taką nabył za 200zł, Roch sprzedał oryginalną lotkę do legnuma za 160zł więc proszę nie wmawiaj nam, że dobre produkty muszą być drogie bez wyjątków.
Z całym szacunkiem sorry za OT ale musiałem odpowiedzieć na to co wyżej/wcześniej napisałeś.
Hubeeert - 08-11-2008, 23:10
Juiceman napisał/a: | A ta lotka od autoR'a to niby jest w normalnej cenie, bo jak dla mnie to jest absurdalna cena. |
Jak to było? Nie chce niech nie je. Ja odniosłem się tylko do Twojej propozycji, żeby za produkt nowy z tzw wyższej półki Producent zaproponował cenę jak za produkt używany ściągnięty z samochodu z rozbiórki na części.
Juiceman napisał/a: | AutoR - może kopiować spoiler Legnum i sprzedawać w dużych cenach, a my nie możemy skopiować taniej takiej samej lotki?( bo co ? różni się ceną?). |
Kopiuje? Z oryginału?
Juiceman napisał/a: | Hubeeert nie oszukujmy się ale z Tymi postami pojechałeś po całej lini i na pewno nie tylko ja tak uważam. Nie oszukujmy się, większość z Nas nie ma pieniędzy aby wydać tyle na lotke, ostatni przykład lotka do sedana oryginalna, rzadko spotykana Soldi taką nabył za 200zł, Roch sprzedał oryginalną lotkę do legnuma za 160zł więc proszę nie wmawiaj nam, że dobre produkty muszą być drogie bez wyjątków. | Mieszasz pojęcia ja pisałem o nowych a Ty o używanych. Jest pomięzy nimi różnica nie zaprzeczysz?
Juiceman napisał/a: | Bo do tego modelu nie produkują zamienników dlatego masz wszystko w oryginale , a tak serio to Ty masz inne podejście do tego auta - sam to wiele razy przyznałeś! | Produkują. tomusn ma katalog Mitsubishi a ja widziałem na samochodach z USA dodatki "lokalne". Nie zmienia to faktu, że to co mam najładniej wygląda w oryginale. Juiceman napisał/a: | Hubeeert proszę to Ty oprzytomniej. Mam wrażenie jakbyś nadal żył w epoce drogie znaczy najlepsze! - bzdura, dobre produkty/towary też można kupić tanio |
wybacz - tego to nawet ja komentował nie będę
roch_27 - 08-11-2008, 23:23
Juiceman napisał/a: | Soldi taką nabył za 200zł, Roch sprzedał oryginalną lotkę do legnuma za 160zł więc proszę nie wmawiaj nam, że dobre produkty muszą być drogie bez wyjątków. | zaraz, zaraz należy się tu wyjaśnienie - pierwsze primo moja lotka była do "zwykłego" Galanta, po drugie była uszkodzona (pęknięta)
pozdro
Juiceman - 08-11-2008, 23:44
roch_27 napisał/a: | Juiceman napisał/a: | Soldi taką nabył za 200zł, Roch sprzedał oryginalną lotkę do legnuma za 160zł więc proszę nie wmawiaj nam, że dobre produkty muszą być drogie bez wyjątków. | zaraz, zaraz należy się tu wyjaśnienie - pierwsze primo moja lotka była do "zwykłego" Galanta, po drugie była uszkodzona (pęknięta)
pozdro |
A o tym nie zostałem poinformowany sorry;]
Anonymous - 09-11-2008, 00:10
Hubeeert napisał/a: | Dość OT |
no wlasnie
Forest_Taft napisał/a: | Popieram, bo zaczyna się robić OT | to nie zaczyna tylko jest jeden wielki OT wszyscy do bana nie mozecie poprostu wkleic linka z czyms ('tuning galanta -jaka firma") i koniec nie podoba sie cena nie kupujesz nie podoba sie wzor nie kupujesz podoba sie kupujesz i ewentualnie polecasz innym
robi mi sie niedobrze jak to czytam przeniescie sie do forum rozmow kontrowersyjnych albo gdzie na pierdoly
Kmer - 09-11-2008, 00:51
Juiceman napisał/a: | ......nie oszukujmy się, większość z Nas nie ma pieniędzy aby wydać tyle na lotke, ostatni przykład lotka do sedana oryginalna, rzadko spotykana Soldi taką nabył za 200zł, Roch sprzedał oryginalną lotkę do legnuma za 160zł więc proszę nie wmawiaj nam, że dobre produkty muszą być drogie bez wyjątków. | Hubert napisał/a: | Mieszasz pojęcia ja pisałem o nowych a Ty o używanych. Jest pomięzy nimi różnica nie zaprzeczysz? |
Odniose sie do tego w bardzo krotko,widze Hubert ze o pewnych rzeczach nie masz pojecia,to ze czesc jest uzywana to nie musi byc tansza od nowej,czesci z tak zwanego demontazu,w bardzo duzej wiekszosci sa drozsze od nowych,nie firmowanych przez producenta aut,a dlaczego???bo to orginal!!!!!!!!!
tommyc1 - 09-11-2008, 09:35
Hubert nawija jak nawiedzony klecha, ale to jego sprawa, nie o to w tym temacie chodzilo, jest grupa ludzi zainteresowanych lotka do galanta i szukamy mozliwosci zdobycia jej jak najtaniej-na ile to mozliwe, to ze ktos chce za nia 500zl to jego sprawa-producent ma prawo taka cene podac na jaka ma ochote-ale niech nie uzasadnia, ze ta cena MUSI taka byc bo to smieszne, ja maluje i sprzedaje obrazy i jak mowie ze obraz kosztuje 800zl to nie uzasadniam "bo farby drogie i pedzle sie zuzywaja"...jak nie chcesz, to nie kupujesz...ale jak ktos mnie pyta "sluchaj, a jak 3 obrazy zamowie to da sie cos taniej?" to mowie "oczywiscie"-jak mam dobry humor, ale lubie zamawiajacego albo odpowiadam "nie, nie da sie"-bo nie chce:) i tyle
jesli sie okaze ze takiej lotki nie mozna kupic taniej niz za 500zl, to trudno-szat drzec na sobie nie bede, tak samo jak za to, ze za markowe kino domowe trzeba wydac kilka tysiecy zl
autoR ma prawo sprzedawac w takiej cenie, a my mamy prawo szukac tanszej oferty i prosze o odrobinme szacunku dla kazdej z tych stron, bo zaczyna mnie wkurzac postawa niektorych w tym temacie... jak cie stac na oryginaly, to kupuj, ale nie dawaj innym do zrozumienia, ze sa glupimi leszczami szukajac tanszych zamiennikow
Hubeeert - 09-11-2008, 11:11
tommyc1 napisał/a: | Hubert nawija jak nawiedzony klecha, |
tommyc1 napisał/a: | jak cie stac na oryginaly, to kupuj, ale nie dawaj innym do zrozumienia, ze sa glupimi leszczami szukajac tanszych zamiennikow |
przepraszam czy leci z nami moderator tego działu?
W nosie mam Twoje odczucia - nie obrażaj mnie.
tommyc1 napisał/a: | jest grupa ludzi zainteresowanych lotka do galanta i szukamy mozliwosci zdobycia jej jak najtaniej-na ile to mozliwe, to ze ktos chce za nia 500zl to jego sprawa-producent ma prawo taka cene podac na jaka ma ochote-ale niech nie uzasadnia, ze ta cena MUSI taka byc bo to smieszne, |
Może dla Ciebie, nie dla kogoś, kto kupuje legalnie materiały, zatrudnia legalnie pracowników, płaci legalnie podatki i przygotowuje element gotowy do zamontowania. Na dodatek ten ktoś prowadzi przedsiębiorstwo i ma prawo oczekiwać zysku.
tommyc1 napisał/a: | ja maluje i sprzedaje obrazy i jak mowie ze obraz kosztuje 800zl to nie uzasadniam "bo farby drogie i pedzle sie zuzywaja"...jak nie chcesz, to nie kupujesz...ale jak ktos mnie pyta "sluchaj, a jak 3 obrazy zamowie to da sie cos taniej?" to mowie "oczywiscie"-jak mam dobry humor, ale lubie zamawiajacego albo odpowiadam "nie, nie da sie"-bo nie chce:) i tyle |
No właśnie - nie chce niech nie je. Moje posty można ignorować. Służy dfo tego ten przycisk serdecznie polecam - po co masz sobie ciśnienie podnosić? Kmer napisał/a: | Odniose sie do tego w bardzo krotko,widze Hubert ze o pewnych rzeczach nie masz pojecia,to ze czesc jest uzywana to nie musi byc tansza od nowej,czesci z tak zwanego demontazu,w bardzo duzej wiekszosci sa drozsze od nowych,nie firmowanych przez producenta aut,a dlaczego???bo to orginal!!!!!!!!! | Odniosłem się do tego konkretnego przypadku opisanego w postach. I do większości znanych mi sytuacji. Ale - są sytuacje, że ze względu na rzadkość elementu jest on droższy niż nowy. Tu taka nie zachodzi - MMC wciąż ma w magazynach te lotki. W cenie kosmos.
Tak wogóle całą ta dyskusja zaczęła się od momentu w którym autoR usłyszał kilka słów których moim zdaniem jeden z wypowiadających się nie miał prawa napisać. Stąd moja reakcja, jako zwykłego Forumowicza. Napisałem co myślę. I co? Chcecie mi powiedzieć, że nie mam prawa? Że się mylę? Prosze bardzo - udowodnijcie mi to, przedstawiając logiczne argumenty ale nie używajcie argumentów personalnych bo w taki sposób dyskusji się na TYM FORUM nie prowadzi.
Pozdrawiam (mimo wszystko )
Anonymous - 09-11-2008, 11:37
Hubeeert napisał/a: | Może dla Ciebie, nie dla kogoś, kto kupuje legalnie materiały, zatrudnia legalnie pracowników, płaci legalnie podatki i przygotowuje element gotowy do zamontowania. Na dodatek ten ktoś prowadzi przedsiębiorstwo i ma prawo oczekiwać zysku. |
Nie zamierzam się kłócić, ale napisałeś żeby ktoś ci udowodnił że nie masz racji na konkretnym przykładzie.
Przykład wyżej. Ja nie wiem czy autoR wykupił prawa autorskie od Mitsubishi na robienie tychże lotek, ale 60% przedsiębiorców powinno poczuć się urażonych. Ja już wcześniej pisałem że nie każdy zaczyna od majątku pozostawionego po dziadku, czy cioci z ameryki. Wiele małych firm nie zaczyna zatrudniając 100 osób, tylko siedzi i klepie sam. A czy myślisz że mały przedsiębiorca, zaczynający swoją karierę (woli robić sam niż kraść) to materiały nabywa nielegalnie? Myślisz że jak ma otwartą działalność to nie płaci podatków? Jak zobaczę ze autoR ma pozwolenie na kopiowanie, to skończę swoje wypowiedzi w trybie natychmiastowym, jeżeli jednak takowego pozwolenia od Mitsubishi nie posiada, to nie mówmy że ma miejsce kradzież przy produkcji za 100zł a przy tej za 500 to jej nie ma. Bo jest ona w każdym przypadku, w którym nie ma prawa do kopiowania wydanego przez Mitsubishi w tym przypadku.
Kończę bo zaraz ostrzeżenie od:
Hubeeert napisał/a: | przepraszam czy leci z nami moderator tego działu? |
dostanę. Mnie się zawsze wydawało że forum jest do rozmów.
Hubeeert - 09-11-2008, 11:51
Forest_Taft przepraszam to nie ja sugerowałem, że Mitsumaniakom niepotrzebny jest rachunek.
Forest_Taft napisał/a: | Ja nie wiem czy autoR wykupił prawa autorskie od Mitsubishi na robienie tychże lotek, ale 60% przedsiębiorców powinno poczuć się urażonych. |
Co ma piernik do wiatraka? I co z pozostałymi 40% Tzn 40% oszukuje i "kręci lody na lewo" skąd ta informacja?
Forest_Taft napisał/a: | Ja już wcześniej pisałem że nie każdy zaczyna od majątku pozostawionego po dziadku, czy cioci z ameryki. |
A kto tak zaczął Przedsiebiorca wymieniony w tym temacie? Skąd wiesz? I co to zmienia?
Forest_Taft napisał/a: | A czy myślisz że mały przedsiębiorca, zaczynający swoją karierę (woli robić sam niż kraść) to materiały nabywa nielegalnie? Myślisz że jak ma otwartą działalność to nie płaci podatków? |
No właśnie nie wiem do czego zmierzasz.
Forest_Taft napisał/a: | Jak zobaczę ze autoR ma pozwolenie na kopiowanie, to skończę swoje wypowiedzi w trybie natychmiastowym, jeżeli jednak takowego pozwolenia od Mitsubishi nie posiada, to nie mówmy że ma miejsce kradzież przy produkcji za 100zł a przy tej za 500 to jej nie ma. Bo jest ona w każdym przypadku, w którym nie ma prawa do kopiowania wydanego przez Mitsubishi w tym przypadku. |
A co to ma wspólnego z poprzednim pytaniem? I całym wątkiem?
Forest_Taft napisał/a: | bo zaraz ostrzeżenie od:
przepraszam czy leci z nami moderator tego działu? |
dostanę. Mnie się zawsze wydawało że forum jest do rozmów. |
tzn mnie można obrażać, ale jak poprosze moderatora o interwencję to znaczy, że wykorzystuję fakt bycia administratorem? Jestem Forumowiczem tak samo jak każdy. Mam takie same prawa.
Soldi napisał/a: | Hubi, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale jak to czytam to ręce mi opadają. Nie mam zamiaru podawać konkretnych przykładów z twoich wypowiedzi, bo musiałbym kopiować 80% twoich tekstów.
Czy mnie zbanujesz czy nie - mało mnie to interesuje, ale muszę Ci powiedzieć, ze masz wrażenie, że to co powiesz/napiszesz to będzie niepodważalne - tak nie jest! Jak widzisz gro ma inne zdanie i podejście a ty starasz sie wykorzystywać swoje stanowisko "wciskając wszystkim dziecko do brzucha na siłę??"
Zastanów sie co piszesz czasem - naprawde będzie to korzyscią dla wszystkich |
Zbanuję? O czym Ty mówisz? Jakie wykorzystywać stanowisko? OMFG. Wyrażam swoje opinie jako Forumowicz. Tak samo Ty je wyrażasz. I inni.
Nic z tego co napisałem nie jest niepodważalne jeżeli się mylę to proszę mi to pokazać.
"gro ma swoje zdanie" - jasne - ludzie jedzcie ryż - Chińczycy nie mogą się mylić
Pozdrawiam
tommyc1 - 09-11-2008, 11:51
forrest masz racje
za 500zl to przyzwoita cena a za 100zl to zlodziejstwo...skracajac mysl Huberta
sie Hubert nie obrazaj, tylko przyjmij, ze nie wszyscy musza sie z Toba zgadzac i ze nie masz monopolu na RACJE ("bo moja jest najmojsza")
nikt nie twierdzi, ze cena autoRa jest nieuczciwa, my chcemy taniej:) po prostu
jak Ty chcesz drozej, to kup drozej:) jak stac cie na otaczanie sie produktami z gornej polki to pogratulowac, ale inni nie musza rezygnowac ze wszystkiego jesli nie stac ich na najdrozsze;)
Anonymous - 09-11-2008, 12:04
Hubeeert, tak prawdę mówiąc, to ja sam nie wiem już do kąd zmierza ten temat. Ja się wypowiedziałem tylko na temat montarzu żywic, a ktoś (już nie chcę sprawdzać kto ) zaczą o złodziejstwie. Stąd moje dośćduże obużenie, bo jak już poczytałem to mały przedsiębiorca robiący coś taniej niż autoR to złodziej. Nie. I tu zawsze będę oponował. Robię sam osobiście najtaniej w województwie, bo uważam że lepiej sprzedać więcej a taniej, niż jedno a drogo.
Hubeeert napisał/a: | Forest_Taft przepraszam to nie ja sugerowałem, że Mitsumaniakom niepotrzebny jest rachunek.
Forest_Taft napisał/a:
Ja nie wiem czy autoR wykupił prawa autorskie od Mitsubishi na robienie tychże lotek, ale 60% przedsiębiorców powinno poczuć się urażonych.
Co ma piernik do wiatraka? I co z pozostałymi 40% Tzn 40% oszukuje i "kręci lody na lewo" skąd ta informacja?
Forest_Taft napisał/a:
Ja już wcześniej pisałem że nie każdy zaczyna od majątku pozostawionego po dziadku, czy cioci z ameryki.
A kto tak zaczął Przedsiebiorca wymieniony w tym temacie? Skąd wiesz? I co to zmienia?
Forest_Taft napisał/a:
A czy myślisz że mały przedsiębiorca, zaczynający swoją karierę (woli robić sam niż kraść) to materiały nabywa nielegalnie? Myślisz że jak ma otwartą działalność to nie płaci podatków?
No właśnie nie wiem do czego zmierzasz.
Forest_Taft napisał/a:
Jak zobaczę ze autoR ma pozwolenie na kopiowanie, to skończę swoje wypowiedzi w trybie natychmiastowym, jeżeli jednak takowego pozwolenia od Mitsubishi nie posiada, to nie mówmy że ma miejsce kradzież przy produkcji za 100zł a przy tej za 500 to jej nie ma. Bo jest ona w każdym przypadku, w którym nie ma prawa do kopiowania wydanego przez Mitsubishi w tym przypadku.
A co to ma wspólnego z poprzednim pytaniem? I całym wątkiem?
Forest_Taft napisał/a:
bo zaraz ostrzeżenie od:
Hubeeert napisał/a:
przepraszam czy leci z nami moderator tego działu?
dostanę. Mnie się zawsze wydawało że forum jest do rozmów.
tzn mnie można obrażać, ale jak poprosze moderatora o interwencję to znaczy, że wykorzystuję fakt bycia administratorem? Jestem Forumowiczem tak samo jak każdy. Mam takie same prawa.
Soldi napisał/a:
Hubi, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale jak to czytam to ręce mi opadają. Nie mam zamiaru podawać konkretnych przykładów z twoich wypowiedzi, bo musiałbym kopiować 80% twoich tekstów.
Czy mnie zbanujesz czy nie - mało mnie to interesuje, ale muszę Ci powiedzieć, ze masz wrażenie, że to co powiesz/napiszesz to będzie niepodważalne - tak nie jest! Jak widzisz gro ma inne zdanie i podejście a ty starasz sie wykorzystywać swoje stanowisko "wciskając wszystkim dziecko do brzucha na siłę??"
Zastanów sie co piszesz czasem - naprawde będzie to korzyscią dla wszystkich
Zbanuję? O czym Ty mówisz? Jakie wykorzystywać stanowisko? OMFG. Wyrażam swoje opinie jako Forumowicz. Tak samo Ty je wyrażasz. I inni.
Nic z tego co napisałem nie jest niepodważalne jeżeli się mylę to proszę mi to pokazać.
"gro ma swoje zdanie" - jasne - ludzie jedzcie ryż - Chińczycy nie mogą się mylić
Pozdrawiam |
Ad. rachunku. Ok. Ale zaraz po tym zrobił się potężny oftop na temat złodziejstwa.
ad. praw autorskich. Bo ktoś zasugerował że autoR robiąc drogo nie kradnie, a ten robiąc taniej to kradnie. nie wiem kto to napisał ale jest wyżej. Bez praw autorskich zawsze jest złodziejstwo.
Hubeeert napisał/a: | A kto tak zaczął | np. Misztal? i to jest bardzo irytujące że on to bóg a ja to śmieć. i jak słyszę ze ten to zatrudnia tylu i jest lepszy, bo tamten to robi sam i jest be....to nóż mi się w kieszeni otwiera. (rozmowa o TUV itp)
Hubeeert napisał/a: | A co to ma wspólnego z poprzednim pytaniem? I całym wątkiem? | Jedynie tylko tyle ze powinno zakończyć temat złodziejstwa.
Hubeeert napisał/a: | tzn mnie można obrażać, ale jak poprosze moderatora o interwencję to znaczy, że wykorzystuję fakt bycia administratorem? Jestem Forumowiczem tak samo jak każdy. Mam takie same prawa. | Nikt nie mówi że można Ciebie obrażać. Jedynie tylko tyle że w pewnym sensie wyglądało to tak jakbyś bardzo bronił AutoR-a.....a to tu akurat chyba było nie cacy.....
Hubeeert napisał/a: | Zbanuję? O czym Ty mówisz? Jakie wykorzystywać stanowisko? OMFG. Wyrażam swoje opinie jako Forumowicz. Tak samo Ty je wyrażasz. I inni.
"gro ma swoje zdanie" - jasne - ludzie jedzcie ryż - Chińczycy nie mogą się mylić |
Takie coś to nie miało miejsca na tym forum, i tu będę bronił Huberta, bo to forum jest dla nas, i on bardzo się stara aby tak było. Nie widziałem jeszcze bana za zwykłą, kulturalną wypowiedź.
|
|
|