Off Topic - Kto co potrafi!!!
Student - 04-11-2005, 13:42
A ja potrafię wiele oprucz rzeczy informatycznych nie cieszą mnie one i tyle. Ale jak ktoś będzie chciał mieć szybko zrobione prawko i zaskoczyć panią w Urzedzie że nia za miesiąc do odbioru tylko po 4-6 dniach to proszę o kontakt, napewno pomogę, a mogę jeszcze zrobić bardziej czerwone zdjęcie albo mniej jak kto woli. Zaznaczam że nie prowadzę Kursu PL tylko ten dalszy proces.
Karwoś - 04-11-2005, 21:12
potrafię liczyć plamki na suficie ( jak nie mam innych zajęć), potrafię nic nie robić - ale też tylko jak muszę.
Ale jak muszę to potrafię robić pożyteczniejsze rzeczy .
Anonymous - 08-11-2005, 17:03
a ja potrafie:
- zajac sie ranami otwartymi, stanami zagrozenia zycia itp. ale tylko w sytuacjach kryzysowych
- wyjac scyzoryk z kieszeni i naprawic nim wszystko co mi w lapy trafi (no prawie)
- polozyc kilka kilometrow swiatlowodow w polpharmie
- wpasc do studzienki kanalizacyjnej rozrywajac sobie spodnie
- sluchac kobiety, niekoniecznie ze zrozumieniem
- znalezc zawsze 1001 powodow zeby nie zajac sie tym czym powinienem
- ugotowac, usmazyc i upiec prawie wszystko na co stac studenta
- napisac przemowienie po ktorym napewno kilka osob zacznie plakac ze wzruszenia
- palic fajke (jedno nabicie) przez 1h 20min
- jadac z 92letnia kobieta na pokladzie auta naublizac ochroniarzom i policji
- uwolnic z toalety zatrzasniete kolezanki
- wymienic zawory i kilka uszczelek w baterii lazienkowej w mniej niz 5 minut
Karwoś - 08-11-2005, 22:07
Czyli jak to sie mówi :
POLAK POTRAFI
Anonymous - 09-11-2005, 15:33
A ja potrafie:
- zamontować alarm, zeby sie CHACK ENGINE nie zaswiecil,
- zamontowac blokade skrzyni biegów,
- przy elektryce sobie radze w samochodzie,
- zamki centralne montuje, naprawiam,
- jak trzeba blotnik wyklepie i pomaluje,
- olej wymienie, klocki hamulcowe, sprzeglo,
- zrobie balagan (to umiem najlepiej ),
- lutowac miedz umiem tez, zarowno przewody jak i rury miedziane.
Jak trzeba pomocy to na kom najlepiej. 505 962 X0X (reszta na priv)
Anonymous - 12-12-2005, 22:06
Z zawodu jestem elektronikiem, ale przeważnie zajmuję się elektryką samochodową (nie mylić z elektroniką samochodową ).
A tak poza zawodem to jestem blacharzem, lakiernikiem, domorosłym tapicerem oraz mechanikiem (jak się restauruje stare samochody to wiele rzeczy trzeba umieć, bo inaczej słono się płaci:) ).
Oprócz samochodów kolekcjonuję i restauruję jeszcze stare radioodbiorniki, tak więc jeżeli komuś by nie działało radio lampowe, to służę pomocą .
Marcino - 11-01-2006, 23:16
Witam
Skonczyłem marketnig na PK ale nie jestem menagerem:D, pracowałem przy badaniach maszyn i urzadzeń górniczych dla KGHM. Obecnie pracuje jako inzynier testu zamujemy sie skrzuniami biegów do małych i srdnich cięzrówek...
Oprócz tego potrafie zrobić wszelkie prace budowlane od murarki do stolarki, kafelki, podłogi, panele,radze soebie z karton-gipsem, potarfie jezdzić wieloma sprzetami od motoru przez własnoręcznie robione ciagniki i inne trójkołowce ( modne na południu polski) przez C-40, az do cięzarówki. Nie boje sie chodzić do lasu..drwa rabać,
A ostanio nabyłem skilsów w opiece nad dzieckiem(kapanie, przewijanie,zabawa-moj mały mitsumaniak wymaga odemnie coraz wiecej uwagi i czasu.
Pozdrawiam
sruba - 14-01-2006, 11:44
ja to tylko przesluchiwac potrafie...
Anonymous - 14-01-2006, 11:50
Sruba napisał/a: | ja to tylko przesluchiwac potrafie... |
czyzby kolega w policji pracowal ??
igi - 14-01-2006, 12:15
zachar napisał/a: | Sruba napisał/a: | ja to tylko przesluchiwac potrafie... |
czyzby kolega w policji pracowal ?? |
a może w polskich nagraniach?? Jest łowcą talentów
roch_27 - 14-01-2006, 12:20
W pracy głównie zajmuje się pilnowaniem bezpieczeństwa granic przestrzeni powietrznej naszego kraju.
Dodatkowo jeszcze parę innych spraw związanych z lotnictwem i nie tylko -tajne
Jak nie zmienią ustawy - za 7 lat będę Firebee napisał/a: | a ja jestem na emeryturze i mi dobrze:P |
Potrafię - trochę rzeczy jak to Polak potrafi
Z zawodu technik elektronik (jednak nie zajmuję się tym)
Dla relaksu i głównie na przyszłość skończyłem WSZiB w Poznaniu - specjalnośc Systemy Ubezpieczeniowe i dalej studiuję
W tym roku mam zamiar się skończyć edukację i obronić mgr jednak z innej specjalności (prawo karne).
sruba - 14-01-2006, 15:02
zachar napisał/a: | Sruba napisał/a: | ja to tylko przesluchiwac potrafie... |
czyzby kolega w policji pracowal ?? |
z polimilicyjniakami to ja jakos tak zawsze nie po drodze mam... znaczy po drugich stronach barykady jestesmy... czy to na ulicy, czy to na stadionie...
ja talenty odkrywam. szczegolnie takie 90-60-90 ktore, pozniej juz tylko 69
dobra koniec alkoholu. nie dobrze u tak od samego rana zaczynac
Hubeeert - 14-01-2006, 20:43
Śruba potrafi koledze dobry kredyt załatwić i doradzić. A oprócz tego adminować forum.
Anonymous - 06-02-2006, 22:46
Potrafię opracowac plan ochrony kazdej imprezy, opracowac zabezpieczenia obiektów (firm, sklepów, domów mieszkań itp) Zorganizowac ochrone od elektronicznej (systemy alarmowe i CCTV obiektowa) do pełnej ochrony osobowej itd itp - od 18 lat w tym 7 krotnie festiwal Sopocki.
Anonymous - 24-02-2006, 14:11
długo sie nie mogłem zdecydować co potrafię
aż jak czytałem to forum to mnie olśniło i już wiem
potrafię - każdy, absolutnie każdy temat sprowadzić do OT
i jeszcze szybko wciskać kombinację klawiszy : dwukropek z sziftem, litera l, litera o, litera l, i znowu dwukropek z sziftem
ale to Chooper i Young mnie do tego zmuszaja, ja jestem niewinny
|
|
|