Wielkopolskie - spoty - ZDJĘCIA I KOMENTARZE
Michal144 - 13-11-2008, 01:32
tresorex napisał/a: |
Odnośnie błądzących osób to już nie wiem jak im wytłumaczyć, opisać, narysować i pokazać jak dojechać. Jest opis i dokładna mapa ( z dojazdem ze wszystkich stron ok 5km od samej galerii ) ... wszystko w jednym miejscu wiadome od przynajmniej kilku dni. Jeżeli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to już jego problem. |
Moja rada na bladzeenie to GPS i po sprawie
Ps. Extra fotki nawet moje autko sie znalazlo
tresorex - 13-11-2008, 10:34
michalp napisał/a: | Czarny Colt PZ84847 - chyba często widuję cię na Zawilcowej, w towarzystwie innego Colta. Mam rację? |
Tak, ten drugi to brata. Już tam nie mieszkam więc mniej można mnie tam spotkać
Hubeeert napisał/a: | tresorex, proszę żebyś zamieszczał miniaturki zdjęć na Forum... |
mam galerię na photobuckecie a tam nie ma opcji miniaturek
szakalos - 13-11-2008, 20:26
Jestem za tym by wlasnie jakies przejazdy po miescie itp... podobnie jak zlot hondy - moze i trzeba miec zezwolenie na kolumny ale hmmm nikt za nikim nikomu jezdzic nie zabroni a mandatu za sama jazde dostac nie mozna z tego ci mi wiadomo ale spoko dla mnie spot okej jak najbardziej pozytywne wrazenia ... biore sie za kopiowanie wlasnie fotek... jak da rade prosze o wyslanie w pelnych rozmiarach... a mysle ze wrzuce je na serwer i kazdy bedzie mogl podziwiac nasze hieny w dobrych jakosciach i rozdzielczosciach
mrszakal@gmail.com
Hubeeert - 13-11-2008, 20:37
tresorex napisał/a: | mam galerię na photobuckecie a tam nie ma opcji miniaturek |
Picassa, fotosik, imageshack
pavulon - 18-01-2009, 19:59 Temat postu: PESTKA 18 STYCZNIA spocik udany było milszo. i parking milutki koło stadionu. czekam na zdjecia i linki do filmów, no i na nastepnego spocisza.
michu_872 - 18-01-2009, 20:51
a ja dla odmiany zatarłem się po drodze na olipmpie... ale na koniec dotarłem...
pavulon następnym razem zostaw troche przyczepności dla mnie bo lodowisko miejscami było
pavulon - 18-01-2009, 20:59
oj wyslizgało sie troszku biedactwo przyczepności nie miał
A jak myslisz jak odśniezam sobie podjazd pod chatą
Anonymous - 18-01-2009, 23:57
wizer (z coltomani) zapodal juz
FILMIK 1
FILMIK 2
z 3000gt w roli glownej
Anonymous - 19-01-2009, 00:47
foty od tresorex'a
pobilismy swoj rekord frekwencji na spocie sprzed 11miesiecy(wtedy 21 autek) teraz 22 +alfaGTV ale do rekordu w rankingu jeszcze brak kilku sztuk (28 aktualny rekord)
michu_872 - 19-01-2009, 07:33
pavulon napisał/a: | oj wyslizgało sie troszku biedactwo przyczepności nie miał |
kurde żebym się nie puścił za tym coltem co jechał w inną stronę to by mi może też ktoś fotke strzelił
a tak poważnie to jakby nie wasze miśki i kilka przejazdów próbnych to może bym przeleciał całość na 2 przełożenia tylko tak po placu to bez sensu jest...
w ogóle jak się podobał/ nie podobał stary poczciwy (zmęczony życiem ) gal w akcji
na miasto później wszyscy też tak wypali, że nadążyć nie mogłem normalnie to po mieście wolniej śmigam
Anonymous - 19-01-2009, 08:28
Spocik fajniutki!!!!
Ale mam propozycję taką, aby ludzie z forum umieścili sobie na lewym lusterku białą lub czerwoną kropkę w celu łatwiejszej identyfikacji na ulicach.
Ta kropka mogła by być też z tyłu.
Tak samo było w klubie Citroena do którego należałem, tylko kropka była żółta.
Co wy na to?
Pozdro!!!!!!
michu_872 - 19-01-2009, 08:30
Cytat: | Ale mam propozycję taką, aby ludzie z forum umieścili sobie na lewym lusterku białą lub czerwoną kropkę w celu łatwiejszej identyfikacji na ulicach.
Ta kropka mogła by być też z tyłu. |
gdzieś jest o tym na forum...
Anonymous - 19-01-2009, 09:59
znakiem rozpoznawczym jest naklejka z logo Mitsu
przyklejona powinna byc w widocznym miejscu (lusterko blotniki przod klapa bagaznika) naklejki mozna zamawiac w TYM temacie moze faktycznie warto by przeprowadzic akcje promocyjna w naszym regionie "badz widoczny Mitsumaniaku
co do braku na fotkach mojej furki tez nie widac stana rowniez szkoda
Anonymous - 19-01-2009, 10:30
No właśnie o taką akcję chodzi.
Wydaje się, że taka kropka lub bardziej kółko byłoby widoczniejsze.
Na zlocie nie widziałem żadnej naklejki, a nie patrzyłem uważnie.
Jak ktoś miał, to raczej nie rzuca się w oczy.
tresorex - 19-01-2009, 10:50
Ja mam coltmanię na tylnej szybie
ps. właściciel lewitującej tablicy proszony do informacji
|
|
|