To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - spoty - ZDJĘCIA I KOMENTARZE

Michal144 - 13-11-2008, 01:32

tresorex napisał/a:

Odnośnie błądzących osób to już nie wiem jak im wytłumaczyć, opisać, narysować i pokazać jak dojechać. Jest opis i dokładna mapa ( z dojazdem ze wszystkich stron ok 5km od samej galerii ) ... wszystko w jednym miejscu wiadome od przynajmniej kilku dni. Jeżeli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to już jego problem.

Moja rada na bladzeenie to GPS i po sprawie :D
Ps. Extra fotki nawet moje autko sie znalazlo :lol:

tresorex - 13-11-2008, 10:34

michalp napisał/a:
Czarny Colt PZ84847 - chyba często widuję cię na Zawilcowej, w towarzystwie innego Colta. Mam rację?

Tak, ten drugi to brata. Już tam nie mieszkam więc mniej można mnie tam spotkać :)

Hubeeert napisał/a:
tresorex, proszę żebyś zamieszczał miniaturki zdjęć na Forum...

mam galerię na photobuckecie a tam nie ma opcji miniaturek :(

szakalos - 13-11-2008, 20:26

Jestem za tym by wlasnie jakies przejazdy po miescie itp... podobnie jak zlot hondy - moze i trzeba miec zezwolenie na kolumny ale hmmm nikt za nikim nikomu jezdzic nie zabroni :) a mandatu za sama jazde dostac nie mozna z tego ci mi wiadomo :) ale spoko dla mnie spot okej jak najbardziej pozytywne wrazenia ... biore sie za kopiowanie wlasnie fotek... jak da rade prosze o wyslanie w pelnych rozmiarach... a mysle ze wrzuce je na serwer i kazdy bedzie mogl podziwiac nasze hieny w dobrych jakosciach i rozdzielczosciach
mrszakal@gmail.com

Hubeeert - 13-11-2008, 20:37

tresorex napisał/a:
mam galerię na photobuckecie a tam nie ma opcji miniaturek

Picassa, fotosik, imageshack :wink:

pavulon - 18-01-2009, 19:59
Temat postu: PESTKA 18 STYCZNIA
spocik udany było milszo. i parking milutki koło stadionu. czekam na zdjecia :) i linki do filmów, no i na nastepnego spocisza.
michu_872 - 18-01-2009, 20:51

a ja dla odmiany zatarłem się po drodze na olipmpie... ale na koniec dotarłem...

pavulon następnym razem zostaw troche przyczepności dla mnie bo lodowisko miejscami było :finga:

pavulon - 18-01-2009, 20:59

oj wyslizgało sie troszku biedactwo przyczepności nie miał :D
A jak myslisz jak odśniezam sobie podjazd pod chatą :)

Anonymous - 18-01-2009, 23:57

wizer (z coltomani) zapodal juz
FILMIK 1
FILMIK 2
z 3000gt w roli glownej

Anonymous - 19-01-2009, 00:47

foty od tresorex'a

pobilismy swoj rekord frekwencji na spocie sprzed 11miesiecy(wtedy 21 autek) teraz 22 +alfaGTV ale do rekordu w rankingu jeszcze brak kilku sztuk (28 aktualny rekord)

michu_872 - 19-01-2009, 07:33

pavulon napisał/a:
oj wyslizgało sie troszku biedactwo przyczepności nie miał

kurde żebym się nie puścił za tym coltem co jechał w inną stronę to by mi może też ktoś fotke strzelił :P

a tak poważnie to jakby nie wasze miśki i kilka przejazdów próbnych to może bym przeleciał całość na 2 przełożenia :twisted: tylko tak po placu to bez sensu jest...

w ogóle jak się podobał/ nie podobał stary poczciwy (zmęczony życiem :wink: ) gal w akcji :?:

na miasto później wszyscy też tak wypali, że nadążyć nie mogłem :P normalnie to po mieście wolniej śmigam 8)

Anonymous - 19-01-2009, 08:28

Spocik fajniutki!!!!
Ale mam propozycję taką, aby ludzie z forum umieścili sobie na lewym lusterku białą lub czerwoną kropkę w celu łatwiejszej identyfikacji na ulicach.
Ta kropka mogła by być też z tyłu.

Tak samo było w klubie Citroena do którego należałem, tylko kropka była żółta.
Co wy na to?

Pozdro!!!!!!

michu_872 - 19-01-2009, 08:30

Cytat:
Ale mam propozycję taką, aby ludzie z forum umieścili sobie na lewym lusterku białą lub czerwoną kropkę w celu łatwiejszej identyfikacji na ulicach.
Ta kropka mogła by być też z tyłu.

gdzieś jest o tym na forum...

Anonymous - 19-01-2009, 09:59

znakiem rozpoznawczym jest naklejka z logo Mitsu

przyklejona powinna byc w widocznym miejscu (lusterko blotniki przod klapa bagaznika) naklejki mozna zamawiac w TYM temacie moze faktycznie warto by przeprowadzic akcje promocyjna w naszym regionie "badz widoczny Mitsumaniaku :)

co do braku na fotkach mojej furki tez nie widac stana rowniez :? szkoda

Anonymous - 19-01-2009, 10:30

No właśnie o taką akcję chodzi.
Wydaje się, że taka kropka lub bardziej kółko byłoby widoczniejsze.
Na zlocie nie widziałem żadnej naklejki, a nie patrzyłem uważnie.
Jak ktoś miał, to raczej nie rzuca się w oczy.

tresorex - 19-01-2009, 10:50

Ja mam coltmanię na tylnej szybie ;)

ps. właściciel lewitującej tablicy proszony do informacji :D