To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Marcin-Krak - 31-07-2008, 12:13

Wątpię że jest na forum - ale może - nie pozdrawiam kierowcy srebrnego Lancera parkującego na ulicy Warneńczyka :evil:
Jak można tak nie dbać o Miśka :cry:

t.o - 31-07-2008, 23:59

Marcin-Krak napisał/a:
t.o napisał/a:
thomb napisał/a:
Ja za to często widuję rano w okolicach ronda Kraka - Gala na blachach RBR xxxxx. Nie wspominam o Coltach, których jakoś się ostatnio namnożyło.

thomb, jak srebrny kombi, codziennie w okolicach 8.00 to ja :>

A ja takiego Gala widuję pod Radiem Kraków :wink:

Tam właśnie kończę drogę do pracy :P

Pozdrawiam :)
t.o

Anonymous - 01-08-2008, 10:38

To chyba ten sam Gal co stoi kolo mojego bloku :)
Marcin-Krak - 01-08-2008, 14:08

t.o napisał/a:

Wczoraj miałeś w takim razie nadgodziny chyba jakieś - bo o tej porze co zazwyczaj go tam widuję - nie stał :D

wegiel napisał/a:
To chyba ten sam Gal co stoi kolo mojego bloku :)

A Ty masz zieloną czy srebrną Carismę :?: :twisted: :D

t.o - 01-08-2008, 14:14

Marcin-Krak napisał/a:
t.o napisał/a:

Wczoraj miałeś w takim razie nadgodziny chyba jakieś - bo o tej porze co zazwyczaj go tam widuję - nie stał :D

Marcin-Krak, wczoraj stałem przy Alejach :)

Marcin-Krak - 01-08-2008, 14:22

t.o napisał/a:
Marcin-Krak, wczoraj stałem przy Alejach :)

Widzisz,a Twoje miejsce puste było :D

Poza tym jak to jest - nikt się w tym mieście jak ma Mitsu nie ukryje - chyba, że w garażu :twisted:

Anonymous - 05-08-2008, 13:54

Marcin-Krak : skoro pytasz to moj mis jest granatowy :)
Morfi - 16-08-2008, 14:08

Mijany w OlkuszuMarcin-Krak, a Później widziany w PracyAdacho-krak, fajnie tam u was w Krakowie :P
emilok - 18-09-2008, 11:33

Pozdrowienia dla spotkanej dziś białej carismy (jesli to nie carisma to sorki, jeszcze nie jestem mistrzem w rozpoznaniu :D ) na blachach KWA z czerwonymi naklejkami mitsumianiaków widzianej koło 7:50 na światłach w Inwałdzie. Mrugałem długimi ale chyba mnie nie zauważyłeś. Ponadto widziałem cię już parę razy przed 8:00 w Wadowicach na parkingu przy stacji PKP :) Pozdrawiam czerwony Colciak.
karolgt - 24-09-2008, 15:19

ide sobie dzisiaj na siłownie, Bodyline, a tu wyjeżdża z niej czarny Colt CA0, czarne Alu, i na 90% mial znaczek Mitsumaniaki przyklejony na dole zderzaka z tyłu, albo chociaz same diamenty. Kto to bo nie kojarze? :oops:
Anonymous - 29-09-2008, 12:11

Jak osiedle stalowe to pewnie mój, więcej coltów tam nie widziałem :)
karolgt - 29-09-2008, 12:23

a Ty masz teraz czarne Alufelgi?

ostatnio (w czwartek chyba), pojechalem na siłownie coltem i też ten colt był wiec jak cos to musiales mnie widziec.
bo szczerze mowiac to tak dawno Cie nie widzialem i nie wiem czy bym Cie rozpoznał :oops:

Anonymous - 29-09-2008, 12:27

karolgt napisał/a:
a Ty masz teraz czarne Alufelgi?

ostatnio (w czwartek chyba), pojechalem na siłownie coltem i też ten colt był wiec jak cos to musiales mnie widziec.
bo szczerze mowiac to tak dawno Cie nie widzialem i nie wiem czy bym Cie rozpoznał :oops:

Mam czarne felgi, colt albo tam stoi albo przed budynkiem PR NH :)

waldi-1 - 30-09-2008, 13:51

a ja ostatnio w godzinach 8,00 widziałem adacho swoim runnerem na zarzeczu, stałem przy drodze w czerwonym ubranku koło strazy, pozdro dla ciebie
Anonymous - 30-09-2008, 19:39

Dziś miałem "spotkanie trzeciego stopnia " tzn. twarzą w twarz ,Adoho serdeczne
dzięki za przysługe : )