Małopolskie - pozdrowienia mitsu
Marcin-Krak - 31-07-2008, 12:13
Wątpię że jest na forum - ale może - nie pozdrawiam kierowcy srebrnego Lancera parkującego na ulicy Warneńczyka
Jak można tak nie dbać o Miśka
t.o - 31-07-2008, 23:59
Marcin-Krak napisał/a: | t.o napisał/a: | thomb napisał/a:
Ja za to często widuję rano w okolicach ronda Kraka - Gala na blachach RBR xxxxx. Nie wspominam o Coltach, których jakoś się ostatnio namnożyło.
thomb, jak srebrny kombi, codziennie w okolicach 8.00 to ja :>
|
A ja takiego Gala widuję pod Radiem Kraków
|
Tam właśnie kończę drogę do pracy
Pozdrawiam
t.o
Anonymous - 01-08-2008, 10:38
To chyba ten sam Gal co stoi kolo mojego bloku
Marcin-Krak - 01-08-2008, 14:08
t.o napisał/a: | Tam właśnie kończę drogę do pracy |
Wczoraj miałeś w takim razie nadgodziny chyba jakieś - bo o tej porze co zazwyczaj go tam widuję - nie stał
wegiel napisał/a: | To chyba ten sam Gal co stoi kolo mojego bloku |
A Ty masz zieloną czy srebrną Carismę
t.o - 01-08-2008, 14:14
Marcin-Krak napisał/a: | t.o napisał/a: | Tam właśnie kończę drogę do pracy |
Wczoraj miałeś w takim razie nadgodziny chyba jakieś - bo o tej porze co zazwyczaj go tam widuję - nie stał |
Marcin-Krak, wczoraj stałem przy Alejach
Marcin-Krak - 01-08-2008, 14:22
t.o napisał/a: | Marcin-Krak, wczoraj stałem przy Alejach |
Widzisz,a Twoje miejsce puste było
Poza tym jak to jest - nikt się w tym mieście jak ma Mitsu nie ukryje - chyba, że w garażu
Anonymous - 05-08-2008, 13:54
Marcin-Krak : skoro pytasz to moj mis jest granatowy
Morfi - 16-08-2008, 14:08
Mijany w OlkuszuMarcin-Krak, a Później widziany w PracyAdacho-krak, fajnie tam u was w Krakowie
emilok - 18-09-2008, 11:33
Pozdrowienia dla spotkanej dziś białej carismy (jesli to nie carisma to sorki, jeszcze nie jestem mistrzem w rozpoznaniu ) na blachach KWA z czerwonymi naklejkami mitsumianiaków widzianej koło 7:50 na światłach w Inwałdzie. Mrugałem długimi ale chyba mnie nie zauważyłeś. Ponadto widziałem cię już parę razy przed 8:00 w Wadowicach na parkingu przy stacji PKP Pozdrawiam czerwony Colciak.
karolgt - 24-09-2008, 15:19
ide sobie dzisiaj na siłownie, Bodyline, a tu wyjeżdża z niej czarny Colt CA0, czarne Alu, i na 90% mial znaczek Mitsumaniaki przyklejony na dole zderzaka z tyłu, albo chociaz same diamenty. Kto to bo nie kojarze?
Anonymous - 29-09-2008, 12:11
Jak osiedle stalowe to pewnie mój, więcej coltów tam nie widziałem
karolgt - 29-09-2008, 12:23
a Ty masz teraz czarne Alufelgi?
ostatnio (w czwartek chyba), pojechalem na siłownie coltem i też ten colt był wiec jak cos to musiales mnie widziec.
bo szczerze mowiac to tak dawno Cie nie widzialem i nie wiem czy bym Cie rozpoznał
Anonymous - 29-09-2008, 12:27
karolgt napisał/a: | a Ty masz teraz czarne Alufelgi?
ostatnio (w czwartek chyba), pojechalem na siłownie coltem i też ten colt był wiec jak cos to musiales mnie widziec.
bo szczerze mowiac to tak dawno Cie nie widzialem i nie wiem czy bym Cie rozpoznał |
Mam czarne felgi, colt albo tam stoi albo przed budynkiem PR NH
waldi-1 - 30-09-2008, 13:51
a ja ostatnio w godzinach 8,00 widziałem adacho swoim runnerem na zarzeczu, stałem przy drodze w czerwonym ubranku koło strazy, pozdro dla ciebie
Anonymous - 30-09-2008, 19:39
Dziś miałem "spotkanie trzeciego stopnia " tzn. twarzą w twarz ,Adoho serdeczne
dzięki za przysługe : )
|
|
|