To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)

Efa! - 23-06-2006, 17:58

No to ja powiem tak:
Borki
ale....

Tucholskie :-D

Niedawno coś tam nawet wspomniałam Firkowi o fajnym ośrodku, który ostatnio znalazłam jeżdżąc po Borach Tucholskich. Ośrodek nazywa się EuroPark i jest oddalony od Grudziądza o jakieś 25-30km, leży w przepięknej okolicy, w lesie, nad czyściutkim jeziorem - i oferuje oprócz bazy noclegowej dużo innych atrakcji - są korty tenisowe, wypożyczalnia kajaków, rowerków wodnych itd.
Poza tym zdaje się, że niedaleko jest stary pas startowy - taki akurat do pościgania się :D .

Maciek - 23-06-2006, 22:45

Jestem ZAAAAAAAAAAAAAAA lokalizacja super jeśli to Bory Tucholskie. Zakładam fajną końcówke tłumika i moge z każdym startować (a że przegram to mało istotne :) może ktoś bedzie miał frajde)
Anonymous - 23-06-2006, 23:25

Kilkoro z Was pewnie wie jakim autem jeździłem poprzednio :roll: W Borkach właśnie odbywały się od kilku dobrych lat zloty tego właśnie modelu i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Ja nigdy tam nie byłem, ale podobno warto.

Bory Tucholskie oczywiście też mogą być :mrgreen:

Krzyzak - 24-06-2006, 11:28

Ja oczywiście jestem ZA.
Bardzo żałuję, że nie mogłem być na ostatnim zlocie MKP - nie wydoliłem czasowo/finansowo. No i nie przeczę, że odległość była znaczna.

Maciek - 24-06-2006, 12:06

Pewnie cała pn/zach PL bedzie zaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cezar - 24-06-2006, 13:38

W Borkach odbywaja sie tez zloty Nissan Klub Polska i tez sobie ludzie chwala.
Anonymous - 25-06-2006, 09:47

Rozmawiałem wczoraj z Efą i przekonała mnie, że Bory Tucholskie to jednak to :wink:

Mój głos: Bory Tucholskie

Grześku - 25-06-2006, 16:26

A mi jest wszystko jedno, może być i u Rafiego w Szczecinie. Jak mam być to będę.

A bardziej przyziemnie to temat należy rozpatrzyć pod kątem imprezowo-ogniskowo-samochodowym, czyli miejsce lekko ustronne żeby nikomu nie przeszkadzać swoją (głośną) obecnością i na tyle cywilizowane żeby nie trzeba było iść z kijem do toalety.
A czy to będą Borki czy Bory .... ważne żeby ludzie się spotkali ze sobą a nie z miejscem.

Rafal_Szczecin - 25-06-2006, 18:27

Grześku napisał/a:
Rafiego w Szczecinie

u mnie w domku :mrgreen: jestem za a nawet przeciw :mrgreen:
a misie postawimy na trawniku przed blokiem :twisted:
a tak na powaznie jestem takiego samego zdania jak Grzesiek, mi to obojetne, jak mam byc to bede (odleglosc raczej nie gra roli - patrz tegoroczny zlot w bialymstoku )

Anonymous - 26-06-2006, 22:15

a moze warszawa-modlin :) na pewno jakies fajne miejsce sie znajdzie na nocleg + w modlinie lotnisko... mozna zorganizowac zawody jakies czy cos... :)
Hubeeert - 26-06-2006, 23:31

chayenne napisał/a:
mozna zorganizowac zawody jakies czy cos

Można - jedyne jakie wchodż w grę to te na najwolniejszy przejazd.
chayenne, to nie jest Klub rajdowców. ;-)

JCH - 26-06-2006, 23:41

Hubeeert napisał/a:
Można - jedyne jakie wchodż w grę to te na najwolniejszy przejazd.
Bez dotykania sprzęgła ;)
Anonymous - 27-06-2006, 07:47

Hmm, ludziska, to gdzie i kiedy? Chayenne wyzywa na pojedynek, z moim 1,3 na pewno nie ma szans:) Co to w ogole jest Lancer, hiehiehiehie
Maciek - 27-06-2006, 14:01

No to ja też sie ustawie na starcie w tych zawodach najwolniejszych aut :mrgreen:
Anonymous - 27-06-2006, 14:19

I wykonamy spektakularny zryw zolwia:)