[97-04]Galant EAxA/W - Niesamowity Gal
fj_mike - 20-02-2009, 19:47
eremita napisał/a: | za gotowke włożona w te gale wolałbym przygarnąć VR4 w standardzie |
Zgadza się, zamiast pakować w "zwykłego" misiaka, też bym przytulił "zwykłe" VR4.
wilk88 - 20-02-2009, 19:53
Macie racje, Galant jest na tyle pięknym samochodem, że ja bym swojego nawet na SE czy Avance nie przerobił Ale są na tym forum zwolennicy tunigu i nic przeciwko temu nie mam Link był w postaci ciekawostki a nie na zasadzie "marzę o takim"
Anonymous - 21-02-2009, 01:33
dokladnie wystarczy gleba i mamy auto po tuningu cacy
Baconsson - 22-02-2009, 03:32
Ja w swoim Avansie sie gleby boje...szczerze mowiac to nie wiem jak mozna na glebie -5cm jezdzic po Polsce ...dla mnie to masakra ... jeszcze nie wiem jak to bedzie na 17" calach w lecie w Krakowie...
seir - 22-02-2009, 15:27
Ja mam -3cm i dokucza mi to, nie wygląda też OK, bo koła tracą oś z linią progów przez co koło nie pasowuje się w nadkola. Dziwnie to wygląda, ale to kwestia poczucia estetyki, wielu nie zwraca uwagi na całość i patrzy tylko jak mu boki dotykają ziemi.
Do tej mojej "obniżki" miałem jeszcze progi ok. 4cm niższe od standardowych. Wymieniłem je, bo nie dało się jeździć i wyglądało to też słabo...
thoma_s - 22-02-2009, 17:03
mam takie alu w swoim galu.. OZ racing ROX:D
[ Dodano: 23-02-2009, 18:16 ]
Baconsson napisał/a: | Ja w swoim Avansie sie gleby boje...szczerze mowiac to nie wiem jak mozna na glebie -5cm jezdzic po Polsce ...dla mnie to masakra ... jeszcze nie wiem jak to bedzie na 17" calach w lecie w Krakowie... |
Dokladnie.. mialem przed Galem Opla Vectre wisiala nad asfaltem jakies 8 cm. po 4 miesiacach milem dosc wolnej jazdy na polskich drogach i unikaniu w miescie garbow.. gleba w polsce to jest totalne nieporozumienie no chyba ze stac kogos na ciagle naprawy typu spojlery lub urywane tlumiki..
|
|
|