Potrzebna Pomoc - Nasz kolega cięzko zachorował.....
stanik - 04-07-2006, 21:14
to i ja dołanczam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia. Oby jak najszybciej .
Pozdrawiam
JCH - 04-07-2006, 23:07
WRC fan napisał/a: | Co do zgłaszania sie do banku szpiku, to z tego co wiem to jest to bezpłatne, kosztuje nas jedynie 10 cm krwi. Szczerze zachęcam do zgłaszania się, bo jak nie mnie, to może komu¶ innemu podarujecie drugie życie. |
Niech tylko zadzwoni±, że komu¶ moja krew może się przydać a pojadę na drugi koniec Polski.
No i żeby jeszcze chcieli badać tyle próbek ile jest chętnych osób .....
Ale masz pewnie postów masę do przeczytania
No i zabieraj się za moderowanie bo tam harce, hulanki, swawole
Zdrówka
jerzyk - 05-07-2006, 01:17 Temat postu: Nasz kolega.. No i ja poleciałem z przelewikiem. WRCFAN wracaj do zdrowia jak najszybciej. Doceniam zdrowie bo niedawno byłem w szpitalu .Nie poddawaj się jeste¶my z Tob±.
Hubeeert - 05-07-2006, 18:06 Temat postu: Bardzo ważne - informacja sprzed chwili!!! Pro¶bę kieruję do wszystkich ale przede wszystkim do mitsumaniaków z Krakowa. Nasz Kolega z Forum WRC Fan - Michał Luboń - jest ciężko chory - leży w szpitalu w Krakowie i potrzebuje krwi. Grupy ARh+.
Na naszym forum historia jego choroby jest opisna tu-> http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3321
Jeżeli ktokolwiek może proszę pomóżmy mu.
Hubeeert
admin
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=106340
Anonymous - 05-07-2006, 20:12
niestety ja mam BRH+ starszy tak samo a starsza 0brh- wiec raczej pomoc nie moge :/
a gdybym mogl to oczywiscie bym pomogl
Anonymous - 05-07-2006, 20:14 Temat postu: WITAM CHCE POMOC Witam!Wrocielm wlasnie z urlopu i widze topic doscwazny.W jakim szpitalu znajduje sie nasz kolega ja mam grupe krwi arh+ chetnie pomoge jestem z krakowa.Prosze o info.
Pozdrawiam
Lech
Jackie - 05-07-2006, 20:17
Browar, wal PM od razu do Azraela, pomoc jest potrzebna od zaraz. BTW, dziękuję. To wielki gest.
Jackie - 05-07-2006, 20:19
ozzy, oddaj krew. Nie ma znaczenia jak± masz. Takich WRCFanów jest zbyt dużo, żeby to olać. Apel do wszystkich: po¶więćcie pół godziny i oddajcie krew. Nie daj Boże, ale każdy z nas może jej potrzebować.
Anonymous - 05-07-2006, 20:21
Sam niedawno miałem też taki problem i teraz nie mogę przej¶ć obojętnie koło tego tematu. Ja nie mogę osobi¶cie jeszcze oddawać krwi ale powiadomie kogo tylko będę mógł o akcji. Narazie napisałem na 2 forum'ach (motoryzacyjnychy) o tym i siostra tez na jednym. Oby się udało. Trzymam kciuki.
Anonymous - 05-07-2006, 20:34
ok ja zaraz powiadomie jeszcze na jednym forum o tej sprawie.
jakos w wolnytm czasie oddam tylko gdzies to jakos przekierowac mam czy co ??
Jackie - 05-07-2006, 20:36
ozzy, po prostu oddaj. To wystarczy. Wierz mi, ratujesz czyje¶ życie - nie ma większej nagrody. Daj czadu
Pozdrawiam
Anonymous - 05-07-2006, 20:41
a mam pytanko
czy w wieku 13 lat mozna oddac krew czy nie? jesli tak to w tym tygodniu sprobuje pojsc
Jackie - 05-07-2006, 20:42
W każdym wieku możesz oddać krew Byle by Ci nie przeszło
Pozdrawiam
Anonymous - 05-07-2006, 20:44
a krew moge oddac w kazdym szpitalu ?? czy gdzies indziej tez moge?? musze sie dokladnie dowiedziec
piwkotom - 05-07-2006, 21:02
ozzy napisał/a: | a krew moge oddac w kazdym szpitalu ?? czy gdzies indziej tez moge?? musze sie dokladnie dowiedziec |
w kazdym szpitalu i w regionalnej stacji krwiodawstwa. Tylko nie wiem czy jak masz 13 lat to mozesz, cos mi sie zdaje ze trzeba miec 16 czy cus.
|
|
|