To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Potrzebna Pomoc - Nasz kolega cięzko zachorował.....

stanik - 04-07-2006, 21:14

to i ja dołanczam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia. Oby jak najszybciej .
Pozdrawiam

JCH - 04-07-2006, 23:07

WRC fan napisał/a:
Co do zgłaszania sie do banku szpiku, to z tego co wiem to jest to bezpłatne, kosztuje nas jedynie 10 cm krwi. Szczerze zachęcam do zgłaszania się, bo jak nie mnie, to może komu¶ innemu podarujecie drugie życie.

Niech tylko zadzwoni±, że komu¶ moja krew może się przydać a pojadę na drugi koniec Polski.
No i żeby jeszcze chcieli badać tyle próbek ile jest chętnych osób ..... :?

Ale masz pewnie postów masę do przeczytania :lol: :lol: :lol:
No i zabieraj się za moderowanie bo tam harce, hulanki, swawole :wink:

Zdrówka :!: :!: :!:

jerzyk - 05-07-2006, 01:17
Temat postu: Nasz kolega..
No i ja poleciałem z przelewikiem. WRCFAN wracaj do zdrowia jak najszybciej. Doceniam zdrowie bo niedawno byłem w szpitalu .Nie poddawaj się jeste¶my z Tob±.
Hubeeert - 05-07-2006, 18:06
Temat postu: Bardzo ważne - informacja sprzed chwili!!!
Pro¶bę kieruję do wszystkich ale przede wszystkim do mitsumaniaków z Krakowa. Nasz Kolega z Forum WRC Fan - Michał Luboń - jest ciężko chory - leży w szpitalu w Krakowie i potrzebuje krwi. Grupy ARh+.

Na naszym forum historia jego choroby jest opisna tu-> http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3321

Jeżeli ktokolwiek może proszę pomóżmy mu.

Hubeeert
admin

http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=106340 :(

Anonymous - 05-07-2006, 20:12

niestety ja mam BRH+ starszy tak samo a starsza 0brh- wiec raczej pomoc nie moge :/
a gdybym mogl to oczywiscie bym pomogl

Anonymous - 05-07-2006, 20:14
Temat postu: WITAM CHCE POMOC
Witam!Wrocielm wlasnie z urlopu i widze topic doscwazny.W jakim szpitalu znajduje sie nasz kolega ja mam grupe krwi arh+ chetnie pomoge jestem z krakowa.Prosze o info.
Pozdrawiam
Lech

Jackie - 05-07-2006, 20:17

Browar, wal PM od razu do Azraela, pomoc jest potrzebna od zaraz. BTW, dziękuję. To wielki gest.
Jackie - 05-07-2006, 20:19

ozzy, oddaj krew. Nie ma znaczenia jak± masz. Takich WRCFanów jest zbyt dużo, żeby to olać. Apel do wszystkich: po¶więćcie pół godziny i oddajcie krew. Nie daj Boże, ale każdy z nas może jej potrzebować.
Anonymous - 05-07-2006, 20:21

Sam niedawno miałem też taki problem i teraz nie mogę przej¶ć obojętnie koło tego tematu. Ja nie mogę osobi¶cie jeszcze oddawać krwi ale powiadomie kogo tylko będę mógł o akcji. Narazie napisałem na 2 forum'ach (motoryzacyjnychy) o tym i siostra tez na jednym. Oby się udało. Trzymam kciuki.

Anonymous - 05-07-2006, 20:34

ok ja zaraz powiadomie jeszcze na jednym forum o tej sprawie.
jakos w wolnytm czasie oddam tylko gdzies to jakos przekierowac mam czy co ??

Jackie - 05-07-2006, 20:36

ozzy, po prostu oddaj. To wystarczy. Wierz mi, ratujesz czyje¶ życie - nie ma większej nagrody. Daj czadu ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 05-07-2006, 20:41

a mam pytanko
czy w wieku 13 lat mozna oddac krew czy nie? jesli tak to w tym tygodniu sprobuje pojsc

Jackie - 05-07-2006, 20:42

W każdym wieku możesz oddać krew ;) Byle by Ci nie przeszło ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 05-07-2006, 20:44

a krew moge oddac w kazdym szpitalu ?? czy gdzies indziej tez moge?? musze sie dokladnie dowiedziec :)
piwkotom - 05-07-2006, 21:02

ozzy napisał/a:
a krew moge oddac w kazdym szpitalu ?? czy gdzies indziej tez moge?? musze sie dokladnie dowiedziec :)

w kazdym szpitalu i w regionalnej stacji krwiodawstwa. Tylko nie wiem czy jak masz 13 lat to mozesz, cos mi sie zdaje ze trzeba miec 16 czy cus.