Nasze nieMiśki ;-) - Moj popsuty samochod bo bez dachu
Matejko - 18-06-2009, 22:52
arturro obejrzalem jeszcze raz zdjecia - cos slabe numery dostales od cioci z urzedu ??
Anonymous - 18-06-2009, 22:57
czemu slabe jak na zupelnie przypadkowe, tylko na moj "urok osobisty" to i tak fajne,
a cioci nigdy nie mialem w urzedzie, pracowal tam moja byla dziewczyna
Matejko - 19-06-2009, 15:00
arturro napisał/a: | a cioci nigdy nie mialem w urzedzie, pracowal tam moja byla dziewczyna |
heheh to byla "ciocia" heheh bo sie zawsze smialem ze takie dobre numery trafiales
a dla mnie im mniej powtarzalnosci tym trudniejsze do zapamietania
Anonymous - 19-07-2009, 22:09
dzis kupilem felgi do auta, 18
mialy byc klasyki z rantem bez zadnych udziwnien i tandety i mysle ze sa:
pod koniec tygodnia jak dobrze pojdzie bede juz na nich smigal, wkleje jakas fotke
w tym miejscu naleza sie podziekowania dla Rocha ktory podjechal i sprawdzil moj zakup abym nie wtopil kasy
WIELKIE WIELKIE Dzieki
roch_27 - 20-07-2009, 11:51
arturro napisał/a: | w tym miejscu naleza sie podziekowania dla Rocha ktory podjechal i sprawdzil moj zakup abym nie wtopil kasy
WIELKIE WIELKIE Dzieki | nie ma sprawy z pewnością będą się ładnie prezentować
pozdro
Anonymous - 20-07-2009, 14:03
roch_27 napisał/a: | nie ma sprawy z pewnością będą się ładnie prezentować |
teraz patrz jak nie przyjedziesz na zlot i nie bede mogl sie zrewanzowac i np. wygnie sie felga, bede wiedzial przez kogo
maklakus - 21-07-2009, 10:46
bardzo fajne felgi i słuszny rozmiar
kiedy zakładasz? i jaka opona będzie? firma i rozmiar
polecam - Pirelli P Zero Rosso , mam takie i powiem Ci że niesamowicie trzymają zwłaszcza na mokrym asfalcie
Anonymous - 21-07-2009, 19:48
maklakus napisał/a: | kiedy zakładasz? i jaka opona będzie? firma i rozmiar
|
czekam jeszcze na felgi, mam nadzieje ze jutro do mnie dotra i wowczas zamowie opony,
opony o rozmiarze 225/40 firmy nexen http://krysmer.pl/index.p...productId=27201
czemu nexen? bo wchodza w gre tylko nowe sztuki, a wlasnie nexena bede mial w bardzo dobrej cenie tj. 288zl szt.
kolejny argument to kilku moich znajomych jezdzi na nexenach i bardzo sobie je chwali i poleca.
Anonymous - 26-07-2009, 23:29
edit: jednak kupilem opony Nankang NS2 bo tych nexenow juz nie bylo, za nankangi zaplacilem 1309zl, zobaczymy co z tego wyjdzie
wczoraj postawowilem zaimpregnowac dach w swoim samochodzie, mialem tego nie robic bo ciezko myc taki dach ale poczytalem w necie ze szmaty na dachu wogole nie powinno sie myc a impregnowac trzeba przynajmniej dwa razy w roku wiec to zrobilem, ponizej fotki z tej operacji:
pawela - 27-07-2009, 14:42
będziesz zadowolony z Nankang
sam mam właśnie NS2, to już segment High performance, miałem wcześniej Micheliny continentale i Bridgetsony - najlepiej bezapelacyjnie hamują, skręcają i wyglądają nankang
Anonymous - 28-07-2009, 19:11
felgi zalozone jestem zdziwiony ze nie ucierpial na tym komfort (jesli mozna o jakims mowic w zawieszeniu s-line), opony tez narazie daja rade, ciche i przyjemne, jak z trakcja to narazie sie nie wypowiem bo zrobilem na nich ok 20km.
jak to wszystko wyglada fotki ponizej (na zywo nie wyglada jak woz drabiniasty co moga sugerowac fotki )
roch_27 - 28-07-2009, 19:33
arturro napisał/a: | felgi zalozone | no no ładnie to wygląda, pasują do autka
pozdro
londolut - 28-07-2009, 19:50
arturro napisał/a: | felgi zalozone | Zacnie Naprawdę kozak furka
Rafal_Szczecin - 28-07-2009, 20:12
ladniutko, moze tylnie swiatla zastapic odpowiednikami z LED'ami ?
tak jak to miales w a6
Anonymous - 28-07-2009, 22:40
Rafal_Szczecin napisał/a: | moze tylnie swiatla zastapic odpowiednikami z LED'ami ? |
nie ma nic takiego wiec odpada, w planach jest wymiana tylnych lamp na te poliftingowe.
zbudowane one sa na zasadzie lamp min w Q7 gdzie zarowka zaslonieta jest kwadracikiem co przy zapalonych swiatlach daje wrazenie diody:
poczekam tylko az ktos wystawi takie lampy w normalnej cenie bo 300zl sztuka to poprostu
|
|
|