To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Moj popsuty samochod bo bez dachu

Matejko - 18-06-2009, 22:52

arturro obejrzalem jeszcze raz zdjecia - cos slabe numery dostales od cioci z urzedu ?? :P
Anonymous - 18-06-2009, 22:57

czemu slabe :) jak na zupelnie przypadkowe, tylko na moj "urok osobisty" :D :D :D to i tak fajne,
a cioci nigdy nie mialem w urzedzie, pracowal tam moja byla dziewczyna

Matejko - 19-06-2009, 15:00

arturro napisał/a:
a cioci nigdy nie mialem w urzedzie, pracowal tam moja byla dziewczyna

heheh to byla "ciocia" heheh bo sie zawsze smialem ze takie dobre numery trafiales :)
a dla mnie im mniej powtarzalnosci tym trudniejsze do zapamietania :)

Anonymous - 19-07-2009, 22:09

dzis kupilem felgi do auta, 18
mialy byc klasyki z rantem bez zadnych udziwnien i tandety i mysle ze sa:

pod koniec tygodnia jak dobrze pojdzie bede juz na nich smigal, wkleje jakas fotke

w tym miejscu naleza sie podziekowania dla Rocha :prayer: :prayer: ktory podjechal i sprawdzil moj zakup abym nie wtopil kasy :)
WIELKIE WIELKIE Dzieki :!: :!:

roch_27 - 20-07-2009, 11:51

arturro napisał/a:
w tym miejscu naleza sie podziekowania dla Rocha :prayer: :prayer: ktory podjechal i sprawdzil moj zakup abym nie wtopil kasy :)
WIELKIE WIELKIE Dzieki :!: :!:
nie ma sprawy ;) z pewnością będą się ładnie prezentować :)

pozdro

Anonymous - 20-07-2009, 14:03

roch_27 napisał/a:
nie ma sprawy z pewnością będą się ładnie prezentować

teraz patrz jak nie przyjedziesz na zlot i nie bede mogl sie zrewanzowac i np. wygnie sie felga, bede wiedzial przez kogo :twisted:

maklakus - 21-07-2009, 10:46

bardzo fajne felgi i słuszny rozmiar ;)

kiedy zakładasz? i jaka opona będzie? firma i rozmiar ;)

polecam - Pirelli P Zero Rosso , mam takie i powiem Ci że niesamowicie trzymają zwłaszcza na mokrym asfalcie :)

Anonymous - 21-07-2009, 19:48

maklakus napisał/a:
kiedy zakładasz? i jaka opona będzie? firma i rozmiar ;)

czekam jeszcze na felgi, mam nadzieje ze jutro do mnie dotra i wowczas zamowie opony,
opony o rozmiarze 225/40 firmy nexen http://krysmer.pl/index.p...productId=27201
czemu nexen? bo wchodza w gre tylko nowe sztuki, a wlasnie nexena bede mial w bardzo dobrej cenie tj. 288zl szt.
kolejny argument to kilku moich znajomych jezdzi na nexenach i bardzo sobie je chwali i poleca.

Anonymous - 26-07-2009, 23:29

edit: jednak kupilem opony Nankang NS2 bo tych nexenow juz nie bylo, za nankangi zaplacilem 1309zl, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
wczoraj postawowilem zaimpregnowac dach w swoim samochodzie, mialem tego nie robic bo ciezko myc taki dach ale poczytalem w necie ze szmaty na dachu wogole nie powinno sie myc a impregnowac trzeba przynajmniej dwa razy w roku wiec to zrobilem, ponizej fotki z tej operacji:

pawela - 27-07-2009, 14:42

będziesz zadowolony z Nankang

sam mam właśnie NS2, to już segment High performance, miałem wcześniej Micheliny continentale i Bridgetsony - najlepiej bezapelacyjnie hamują, skręcają i wyglądają :D nankang

Anonymous - 28-07-2009, 19:11

felgi zalozone :) jestem zdziwiony ze nie ucierpial na tym komfort (jesli mozna o jakims mowic w zawieszeniu s-line), opony tez narazie daja rade, ciche i przyjemne, jak z trakcja to narazie sie nie wypowiem bo zrobilem na nich ok 20km.
jak to wszystko wyglada fotki ponizej (na zywo nie wyglada jak woz drabiniasty co moga sugerowac fotki :) )

roch_27 - 28-07-2009, 19:33

arturro napisał/a:
felgi zalozone :)
no no ładnie to wygląda, pasują do autka :thumbright:

pozdro

londolut - 28-07-2009, 19:50

arturro napisał/a:
felgi zalozone
Zacnie :!: Naprawdę kozak furka :)
Rafal_Szczecin - 28-07-2009, 20:12

ladniutko, moze tylnie swiatla zastapic odpowiednikami z LED'ami ?

tak jak to miales w a6 :)

Anonymous - 28-07-2009, 22:40

Rafal_Szczecin napisał/a:
moze tylnie swiatla zastapic odpowiednikami z LED'ami ?

nie ma nic takiego wiec odpada, w planach jest wymiana tylnych lamp na te poliftingowe.
zbudowane one sa na zasadzie lamp min w Q7 gdzie zarowka zaslonieta jest kwadracikiem co przy zapalonych swiatlach daje wrazenie diody:

poczekam tylko az ktos wystawi takie lampy w normalnej cenie bo 300zl sztuka to poprostu :shock: