Łódzkie - Sylwester w górach lub mini zlot zimą
Anonymous - 10-11-2009, 21:57
No i jak ja się dowiedziałem to widzę tu takie posty...heh.
Jako że nie mam zbyt wielu i zbyt dobrych informacji to musimy pomyśleć nad inną opcją.....
Lokal zarezerwowano już i tu uwaga.......w sierpniu na okoliczność sylwestra.
więc moja opcja z lokalem padła nawet w przedbiegach.....choć pani była bardzo miła i powiedziała ze w przyszłym roku weźmie nas pod uwagę na pewno. Koszt imprezy (w tym roku) to 130PLN na głowę. Ceny mogą choc nie muszą się zmieniać, ale poprosiła abym już w okolicy lipca zaczynał się dowiadywać.
Aha....dodam że po raz pierwszy widziałem tenże lokal. Mi się podobał. Ładne wykończenie ciepłe barwy.....no i miejsca jest trochę....
pamar - 10-11-2009, 22:41
Dupa tam Sylwek.... odpada!!! nikt nas nie będzie chciał .... mówiłem to trzeba super organizy żeby zadziałało, a nie- chcem abo nie chcem. Jest szansa, hm hm...tylko nie wiem czy pisać Wam o tym... hm..... narty Zieleniec spanko Radków K U L I G Karłów ciepłe ciuchy i na Szczeliniec... co Wy na to?
JCH - 12-11-2009, 09:53
pamar napisał/a: | Jest szansa, hm hm...tylko nie wiem czy pisać Wam o tym... hm..... narty Zieleniec spanko Radków K U L I G Karłów ciepłe ciuchy i na Szczeliniec... co Wy na to? | Mógłbyś napisać coś więcej - od kiedy do kiedy, jakie warunki lokalowo-pobytowe i ogólnie organizacyjne. No i koszty jakie
kizia-mizia - 12-11-2009, 12:11
No Artur daj więcej info na ten temat.
pamar - 12-11-2009, 14:57
Musicie się troszkę uzbroić w cierpliwość jutro będę coś wiedział....
dzisiaj mam troszkę problemów z netem (coś piencu zepsuł )
[ Dodano: 15-11-2009, 16:26 ]
Kochani, sprawa wygląda tak:
1) doba w "Domu Gościnnym Radków" 50zł z obiado-kolacją i śniadaniem, doba za osobę
2) kulig na trasie Radków Wambieżyce-Radków, przez górę Mnicha- KASA do uzgodnienia (ile osób) to powiem potem
3) ognisko zrobimy SAMI!!! (a jak nie to jest faaaaantastyczny gril w Granicznej... za fri, tzn nasza kiełbacha itp. UWAGA- do 22,oo !!!)
4) wyjazd do Zieleńca... hm, zastanawiam się nad łańcuchami (leppe potrzebny)
5) wypad na Szczeliniec i do Czech na browca... też chyba łańcuchy
(tu mamy przyjaciela Marcina ( ijama)
I teraz ZASADNICZE pytanie: kto by chciał jechać? i kiedy?
Termin musiał bym wiedzieć ok. 2 tygodnie przed wyjazdem (śnieg cza trafić )
Są chętni?
misiek-misiek - 17-11-2009, 20:20
Propozycja ciekawa...chyba przeprowadzę konsultację z małżonką
Jak lokal w pabianicach nie wyszedł to nie widzę przeszkód (jak ślepy koń na wyścigach)
Kusisz Arturze
|
|
|