Zloty i Spoty - Gdzie ZLOT za rok?
Chooper - 30-08-2006, 21:50
jak by nie było, wszystkim się nie dogodzi i zawsze dla kogoś będzie za daleko
Anonymous - 30-08-2006, 21:56
Ja tam raczje nie będe, bo nie jestem w klubie, ale jednak...
Czy nie lepiej poprostu zamieścić ankiete?
Hubeeert - 30-08-2006, 21:59
Paweł napisał/a: | Ja tam raczje nie będe, bo nie jestem w klubie |
To się zapisz.
Firebee - 30-08-2006, 22:07
ale on nie chce;)
igi - 31-08-2006, 07:52
nieśmiały jest
Czyli do organizacji zgłosił się Firek i Uć. Czy jeszcze ktoś chętny??
Anonymous - 31-08-2006, 09:02
Ludzie, momencik. ;]
Nie mam takich zanjomości i auta, jak wy. ALe ostrzegam, może za kilka miechów...
PS: DZIĘKI ZA ŻYCZENIA!! Bardzo miłe!!!
young - 31-08-2006, 09:41
Borki
http://www.borki.pl/
Niech ktoś zrobi jakąś ankietę, co do miejsca zlotu i jeszcze jedną "kto ile pieniędzy może przeznaczyć na takie spotkanie"
Bo jeśli określimy sumę pieniędzy jaką będziemy dysponować, to łatwiej będzie coś konkretniej zorganizować (mamy jakiegoś sponsora ?)
Może jakaś wojna w paintballa, czy safari na quadach?
Co Wy na to ?
Robson86 - 31-08-2006, 10:39
Powiem szczerze, ze trafiles w 100 z tymi paintballami i quadami! Jak dla mnie rewelacja...
Przydałoby się jakieś konto (tak jak w przypadku wplat za noclegi ), w ktorym wplacalo by sie (z gory okreslona) kase na potrzeby przyszlego zlociku... ale jesli chodzi o same fundusze...to przydala by sie (jak sam powiedziales) jakas ankieta dotycząca "ilości"....
...W focus Klub Polska kazdy co roku wplaca (chyba) po 50zl na potrzeby klubu (taka skladka) i maja na wszystko...moze by u Nas o takim czyms pomyslec???
jak sadzicie???
Poozdroo
igi - 31-08-2006, 10:57
Robson86, taka dyskusja toczyła się dość dawno i wszystkie za i przeciw i co ustaliliśmy jest w podforum mitsumaniaki
young, jak możesz to dowiedz się ile to by kosztowało wszystko, ile za nocleg ile za inne atrakcje.
young napisał/a: | mamy jakiegoś sponsora ? |
Co do nagród to napewno dorzuci trochę pewnien dealer i MMC. Resztę powinni szukać organizatorzy.
Grześku - 31-08-2006, 11:58
igi napisał/a: | young, jak możesz to dowiedz się ile to by kosztowało wszystko, ile za nocleg ile za inne atrakcje. |
to chyba nie będzie mało, ale wpłacając w ratach nie powinno obciążyć budżetu domowego a już na miejscu dostarczyć nie lada emocji.
Z tymi ratami to chyba trochę przesadziłem, ale tak mi jakoś nagle wpadło do głowy.
young - 31-08-2006, 13:52
igi napisał/a: | young, jak możesz to dowiedz się ile to by kosztowało wszystko, ile za nocleg ile za inne atrakcje. |
Ok.
Efa! - 31-08-2006, 17:06
Do organizacji zgłaszam się też ja
I trzymajcie za mnie kciuki, bo na dniach postaram się zainteresować tematem Pana Zbyszka Karasia z Moto-CHAMPA. W Grudziądzu to on właśnie odegrał kluczową rolę jako patron Zlotu Mitsumaniaków. Może i tym razem zechce pomóc?
harpagan - 31-08-2006, 17:18
young napisał/a: |
Może jakaś wojna w paintballa, czy safari na quadach?
|
Co do paintballa to jestem w stanie zorganizowac zabawe w speedball
Mysle ze kazdy chetnie postrzelalby sie troche na balonach
Efa! - 31-08-2006, 18:09
aua
Robson86 - 31-08-2006, 19:17
Sorry igi!!! Rzeczywiście, nie zauważyłem...
Pozdroo
|
|
|