Zloty i Spoty - Wrażenia ze zlotu w Białymstoku
akbi - 01-09-2006, 14:17
Bomba CichyTom :mirgreen:
Matejko - 01-09-2006, 14:22
Lichy za cala sprzedaz nakladu twojej poezji to wypilismy
informuj kiedy bedzie mozna zakupic bo ja z checia zanabede bedac pod wrazeniem twoich wrazen
Anonymous - 01-09-2006, 14:42
Cichy - no kapitalne, normalnie słów brak. Eeeech żebym ja tak umiał
young - 01-09-2006, 15:12
Czego to ludzie po spaleniu blanta nie wymyślą
Anonymous - 01-09-2006, 16:13
young napisał/a: | Czego to ludzie po spaleniu blanta nie wymyślą |
oki. małe sprostowanie
Ta historia jest fikcyjna, powstała jedynie w wyobraźni autora i nie jest oparta na żadnych autentycznych wydarzeniach. Wszelkie podobieństwo jest przypadkowe i nie jest w żadnym wypadku zamierzone. Nicki zostały zmienione. Napisano na papierze ekologicznym nie przyczyniając się do uszczuplenie puszczy amazońskiej. Nie testowano na zwierzętach. Nie ucierpiały żadne zwierzęta (ani podczas trwania, ani podczas pisania). A postać Younga to już w całości wyssana z palucha, tzn. z paluszka. I nie chodzi o Tomcia Palucha.
A wszelkie materiały zdjęciowe jedynie to potwierdzają.
TNT - 01-09-2006, 17:44
Cicht to znaczy Lichy Tomie moze by tak wydac jakies tomiki i bedzie kasa na kolejny zlot moze szybciej niz za rok bo mysle ze dobrze by sie sprzedal. Wierszyk poprostu mniam mimo ze fikcyjny Wiecej takich historii.
Pane admine wstawic do naszej wersji wydarzen ze zlotu na stonie.
Anonymous - 01-09-2006, 18:08
Mordka mi się szczerzy szerzej niż zazwyczaj! SuperanckE
Matejko - 01-09-2006, 18:22
TNT napisał/a: | Cicht to znaczy Lichy Tomie moze by tak wydac jakies tomiki i bedzie kasa na kolejny zlot |
toz toasty za za to byly i ty tez chyba przy tym byles
Anonymous - 01-09-2006, 22:05
My byliśmy na zlocie pierwszy raz i było naprawde w deche.Organizatorzy-szacuneczek.Myśle że było by więcej ludzi gdyby było więcej informacji poza internetem .Bo my dowiedzieliśmy się z internetu ale nie wszyscy mają dostęp.Na następny zlot sama rozwiesze ogłoszenia.Aby tak dalej. Pozdrawiam.Kaśka
Hubeeert - 01-09-2006, 22:10
tymcio, podpisujesz się Kaśka a masz zaznaczoną płeć mężczyzna? To jak to jest?
Anonymous - 01-09-2006, 23:31 Temat postu: Ja też!!! No wreszcie chwila dostępu do kompa!!!
Ja też byłam, choć tylko przez chwilkę w sobotę na tej oficjalnej cześci. Trochę wystraszona, ale i zaciekawiona. Może jestem profanką, ale najbardziej na zlocie fascynowali mnie ludzie - takie zawodowe zboczenie . Autka oczywiście też, ale jako ledwo raczkująca Mitsumaniaczka uczyłam się odróżniać Carismę od Lancera itd. (space stara i Colta już rozpoznaję bezbłędnie chyba )
Byłam zachwycona obecnością pewnego Starszego Pana z 16-letnim Lancerem, który stał blisko mojego Spejsika. Patrzyła jak zahipnotyzowana, gdy rozmawiał z Gościem z Japonii. Cudni byli obaj.
Zachwyciła mnie też Łódzka Drużyna - wystrojona w mistumaniakowe gadżety jak choinki.
I dziękuję za krótką pogawędkę Sabie i Dyziowi i porady, gdzie tak ładnie ubrać moje autko jak Wy swoje.
I mam wizytówki!!!! I mogę rozdawać!!!
Atmosfera bardzo mi się podobała i zamierzam przyjechać za rok na dłużej (jak sprawy się dobrze potoczą). Pozdrowienia dla wszystkich, których miałam okazję poznać lub tylko zobaczyć.
I jestem dumna, bo tuż przed wyjazdem miałam okazję zareklamować jakimś ludziom MSS jako świetne auto rodzinne.
A jutro o 8-ej mam być w ASO w Białym na przeglądzie!!!
Karwoś - 02-09-2006, 00:37
To jak powiem słowo - po prostu było zajebiście
Ach ta cenzura - ale i tak każdy wie o co chodzi:)
roch_27 - 02-09-2006, 08:47
WOW normalnie poeta
Pozdrawiam
jerzyk - 02-09-2006, 11:36
Po tym wszystkim co tu przeczytałem to nie wiem co napisać i nie będę nic pisać. A tak nawiasem mówiąc : kto zbiera wpisowe na następny zlot? Nieważne gdzie i jak daleko.
Anonymous - 02-09-2006, 22:05
Wyjaśniam jak to jest z tym nickiem.Tymcio to Grzesiek ( gwarantuje że mężczyzna) i jeździ miśką.Aczkolwiek ja mam więcej czasu na śledzenie tematów i podaje mu tylko streszczenia, co i jak.Co prawda to miałbyć samochód dla mnie, ale jezdziłam tylko tydzień . Grzesiek stwierdził że to za duże auto dla kobiety i tak został właścicielem Miśki.Mam nadzieję że odpowiedź była wyczerpująca.Kaśka.
|
|
|