Tuning - Lista chetnych
Anonymous - 12-11-2006, 17:04
Chte tarętnie wezmę te tarcze MSS 1.6 2003 696 388 226
BigTomala - 13-11-2006, 11:00
EDIT
Anonymous - 13-11-2006, 20:35
Nie wiem kiego sie tak nastroszyles jak "adwokat diabla", podobnie jak nie wiem czemu mialbym cos rozdawac za darmo, czyzby ktos chcial cos od nich za darmo Chyba nie, bynajmniej ja nic takiego nie powiedzialem. Po drugie nie bedziesz mi mowil co i kiedy moge mowic wiec daruj sobie, bo ojcem moim nie jestes, tymbardziej ze zadnego "falszywego swiadectwa" nie mowie. Jezeli uwazasz, ze obiecywanie i umowa jest po to, zeby ja lamac, naciagac i zmieniac jak Ci jest wygodnie, to tylko wspolczuje. No chyba ze nie doczytales dokladnie o czym pisalem i tak Ci sie tylko "klepnelo jezorkiem".
Widzisz, bo ja jezeli biore sie za cos i nie jestem pewien czy podolam, to nie obiecuje gruszek na wierzbie i nie robie z geby d**y tylko mowie z gory, ze nie wiem, ze nie moge obiecac, bo to czy tamto, ale jak mi facet zmienia zdanie za kazdym razem jak z nim rozmawiam, to wybacz, ale nie ma to nic wspolnego z solidnoscia Niestety jezeli sie mowi ze zbierajac 5 os. na jeden model samochodu zostanie sie laskawie obsluzonym (i to bez zadnej promocji czy znizki) to w tym momencie chocby nie wiem co, to sie slowa dotrzymuje jezeli sie ma choc odrobine godnosci, czy jak to nazywasz solidnosci. Ewentualnie stara sie wybrnac chciaz z tego z jakas klasa, a nie nagle podwaja wymagania i zadnego pardonu. Rozumiem, ze mozesz miec lepsze doswiadczenia ze wspolpraca z tymi panami (ja niestety nie) ale to nie jest powod, zebys na mnie naskakiwal jak jakis chojrak, bo odmienne zdanie mozna rowniez zaprezentowac w inny sposob panie przemadrzaly
Hubeeert - 14-11-2006, 17:35
BigTomala, Simones ejże spokojniej.
Anonymous - 14-11-2006, 18:11
Sorry, fakt - dalem sie glupio sprowokowac
Anonymous - 03-12-2006, 22:06
Zgłaszam się na zegary do Miśka CAO 1,6GLXi z obtotomierzem do 8 tyśków
Ilu nas już jest??
Anonymous - 04-12-2006, 22:56
ja chce colt 1300ccm 93 rok bez obrotonierza a ile to kosztuje ?
Anonymous - 23-12-2006, 19:10
Nie wiem po co, chyba z nudow ale zrobilem znow podliczenie:
Galant EA0 - 3
Colt CA0 - 9 Moze teraz sprobojcie
Colt CJ0 - 3
Grześku - 23-12-2006, 20:00
Jakoś wybiórczo robiłeś to podliczenie, nie wszystko policzyłeś.
Anonymous - 23-12-2006, 20:55
Fakt, wybacz - reszta to wogole ma takie szanse, ze moga juz wplacac kase (nie chcialem ich dolowac, ale jak sobie zyczysz):
Space Runner - 1
Space Star - 1
Lancer - 1
Galant IV - 2
Galant V - 1
Plymouth Laser - 1
maklakus - 24-12-2006, 11:08
Liczyliście mnie? bo wsumie dawno się nie odzywałem i nie potwierdzałem raz jeszcze że napewno chcę - DLA UŚCIŚLENIA -> CHCĘ
Colt 1.6i 4x4 1993r. - Lublin
Anonymous - 27-12-2006, 09:44
Simones napisał/a: | Fakt, wybacz - reszta to wogole ma takie szanse, ze moga juz wplacac kase (nie chcialem ich dolowac, ale jak sobie zyczysz):
Space Runner - 1
Space Star - 1
Lancer - 1
Galant IV - 2
Galant V - 1
Plymouth Laser - 1 |
Widzę, że znajduję się w grupie (nie)szczęśliwców którzy będą czekać do usr***j śmierci na zegary indiglo
Jest jakaś szansa że coś się ruszy w tym temacie???!?!
Anonymous - 27-12-2006, 20:36
slo_mo napisał/a: | Jest jakaś szansa że coś się ruszy w tym temacie???!?! |
Z tym pytaniem niestety juz nie do mnie, ja zrobilem wszystko co mozna bylo, niestety firma "sroman" ma nas wszystkich gleboko w ... "powazaniu", robi z geby "tez 4 litery" i wogole kpi sobie z nas wszystkich, bo nikt oprocz nich nie wpadl na pomysl, ze mozna na tym teraz swietnie zarobic (zwazywszy ilekroc popyt przewyzsza podaz). Tak w telegraficznym skrocie wyglada temat, ktory rozpoczalem w dobrych intencjach checi zalatwienia czegos dla nas, a teraz (dzieki uprzejmosci kontrahenta) swiece oczami jak gwiazda betlejemska. Przykro mi & wybaczcie, perspektyw na jakas zmiane brak.
Anonymous - 28-12-2006, 09:43
Spoko Simones, ja osobiście nic do Ciebie nie mam i mniej więcej wiem jak wygląda sytuacja.
Chodzi mi o to czy już dać sobie spokój z tymi zegarami, czy mieć jeszcze jakąkolwiek nadzieję na szczęśliwy finał.
BTW: Simones - widzę, że baby licznik wskazuje już 0 - czy coś się już zaczyna dziać?
Anonymous - 28-12-2006, 11:52
Nie wiem, licze ze przyjdzie taki czas ze da sie w koncu cos zrobic z tymi zegarami, bo sprawa jest naprawde piekna, ale czy to bedzie w wakacje czy za 2 lata to nie umiem Ci powiedziec.
Baby licznik juz sie skonczyl, ale samemu baby jednak chyba nie odpowiada ta pogoda - ani sniegu, ani slonca i nie chce wyjsc Tez juz sie nie moge doczekac
|
|
|