To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Lista chetnych

Anonymous - 12-11-2006, 17:04

Chte tarętnie wezmę te tarcze MSS 1.6 2003 :idea: :arrow: 696 388 226
BigTomala - 13-11-2006, 11:00

EDIT
Anonymous - 13-11-2006, 20:35

Nie wiem kiego sie tak nastroszyles jak "adwokat diabla", podobnie jak nie wiem czemu mialbym cos rozdawac za darmo, czyzby ktos chcial cos od nich za darmo :?: Chyba nie, bynajmniej ja nic takiego nie powiedzialem. Po drugie nie bedziesz mi mowil co i kiedy moge mowic wiec daruj sobie, bo ojcem moim nie jestes, tymbardziej ze zadnego "falszywego swiadectwa" nie mowie. Jezeli uwazasz, ze obiecywanie i umowa jest po to, zeby ja lamac, naciagac i zmieniac jak Ci jest wygodnie, to tylko wspolczuje. No chyba ze nie doczytales dokladnie o czym pisalem i tak Ci sie tylko "klepnelo jezorkiem".
Widzisz, bo ja jezeli biore sie za cos i nie jestem pewien czy podolam, to nie obiecuje gruszek na wierzbie i nie robie z geby d**y tylko mowie z gory, ze nie wiem, ze nie moge obiecac, bo to czy tamto, ale jak mi facet zmienia zdanie za kazdym razem jak z nim rozmawiam, to wybacz, ale nie ma to nic wspolnego z solidnoscia :!: Niestety jezeli sie mowi ze zbierajac 5 os. na jeden model samochodu zostanie sie laskawie obsluzonym (i to bez zadnej promocji czy znizki) to w tym momencie chocby nie wiem co, to sie slowa dotrzymuje jezeli sie ma choc odrobine godnosci, czy jak to nazywasz solidnosci. Ewentualnie stara sie wybrnac chciaz z tego z jakas klasa, a nie nagle podwaja wymagania i zadnego pardonu. Rozumiem, ze mozesz miec lepsze doswiadczenia ze wspolpraca z tymi panami (ja niestety nie) ale to nie jest powod, zebys na mnie naskakiwal jak jakis chojrak, bo odmienne zdanie mozna rowniez zaprezentowac w inny sposob panie przemadrzaly :evil:

Hubeeert - 14-11-2006, 17:35

BigTomala, Simones ejże :evil: spokojniej.
Anonymous - 14-11-2006, 18:11

Sorry, fakt - dalem sie glupio sprowokowac :evil:
Anonymous - 03-12-2006, 22:06

Zgłaszam się na zegary do Miśka CAO 1,6GLXi z obtotomierzem do 8 tyśków
Ilu nas już jest??

Anonymous - 04-12-2006, 22:56

ja chce colt 1300ccm 93 rok bez obrotonierza a ile to kosztuje ?
Anonymous - 23-12-2006, 19:10

Nie wiem po co, chyba z nudow ale zrobilem znow podliczenie:
Galant EA0 - 3
Colt CA0 - 9 :!: :!: :!: Moze teraz sprobojcie :idea:
Colt CJ0 - 3

Grześku - 23-12-2006, 20:00

Jakoś wybiórczo robiłeś to podliczenie, nie wszystko policzyłeś.
Anonymous - 23-12-2006, 20:55

Fakt, wybacz - reszta to wogole ma takie szanse, ze moga juz wplacac kase (nie chcialem ich dolowac, ale jak sobie zyczysz):

Space Runner - 1
Space Star - 1
Lancer - 1
Galant IV - 2
Galant V - 1
Plymouth Laser - 1

maklakus - 24-12-2006, 11:08

Liczyliście mnie? bo wsumie dawno się nie odzywałem i nie potwierdzałem raz jeszcze że napewno chcę - DLA UŚCIŚLENIA -> CHCĘ

Colt 1.6i 4x4 1993r. - Lublin

Anonymous - 27-12-2006, 09:44

Simones napisał/a:
Fakt, wybacz - reszta to wogole ma takie szanse, ze moga juz wplacac kase (nie chcialem ich dolowac, ale jak sobie zyczysz):

Space Runner - 1
Space Star - 1
Lancer - 1
Galant IV - 2
Galant V - 1
Plymouth Laser - 1

Widzę, że znajduję się w grupie (nie)szczęśliwców którzy będą czekać do usr***j śmierci na zegary indiglo :twisted:
Jest jakaś szansa że coś się ruszy w tym temacie???!?!

Anonymous - 27-12-2006, 20:36

slo_mo napisał/a:
Jest jakaś szansa że coś się ruszy w tym temacie???!?!

Z tym pytaniem niestety juz nie do mnie, ja zrobilem wszystko co mozna bylo, niestety firma "sroman" ma nas wszystkich gleboko w ... "powazaniu", robi z geby "tez 4 litery" i wogole kpi sobie z nas wszystkich, bo nikt oprocz nich nie wpadl na pomysl, ze mozna na tym teraz swietnie zarobic (zwazywszy ilekroc popyt przewyzsza podaz). Tak w telegraficznym skrocie wyglada temat, ktory rozpoczalem w dobrych intencjach checi zalatwienia czegos dla nas, a teraz (dzieki uprzejmosci kontrahenta) swiece oczami jak gwiazda betlejemska. Przykro mi & wybaczcie, perspektyw na jakas zmiane brak. :evil:

Anonymous - 28-12-2006, 09:43

Spoko Simones, ja osobiście nic do Ciebie nie mam i mniej więcej wiem jak wygląda sytuacja.
Chodzi mi o to czy już dać sobie spokój z tymi zegarami, czy mieć jeszcze jakąkolwiek nadzieję na szczęśliwy finał.
BTW: Simones - widzę, że baby licznik wskazuje już 0 - czy coś się już zaczyna dziać?

Anonymous - 28-12-2006, 11:52

Nie wiem, licze ze przyjdzie taki czas ze da sie w koncu cos zrobic z tymi zegarami, bo sprawa jest naprawde piekna, ale czy to bedzie w wakacje czy za 2 lata to nie umiem Ci powiedziec.
Baby licznik juz sie skonczyl, ale samemu baby jednak chyba nie odpowiada ta pogoda - ani sniegu, ani slonca i nie chce wyjsc :? :wink: Tez juz sie nie moge doczekac :twisted: