To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Prasa i Mitsumaniaki.com

wichura1 - 05-09-2005, 20:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ja jestem po lewej stronie ROTFL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A co do błędu, jak kto inteligentny to se da radę, np: wpisze Mitsumaniaki w Google

arekp - 06-09-2005, 00:26

No to mam dla Was NIESPODZIANKE ... adres mitsumaniaki.pl jest od dawna zabezpieczony a w ciagu kilku dni zostanie uruchomiony.

Jak to sie u nas mowi: My jsme Borg. Odpor je marný, budete asimilováni...

wichura1 - 06-09-2005, 08:11

No to ile i dlaczego tak drogo? :mrgreen:
igi - 06-09-2005, 08:55

wichura1 napisał/a:
co do błędu, jak kto inteligentny

Taaaaaaaaa

Firebee - 06-09-2005, 11:35

hihi.. z arkiemp juz dawno zalatwilismy domene .pl zeby nikt nam nie zapierdzielil, wiec wkrotce .pl bedzie dzialac i przekierwowywac na .com:)
Pozdro
Firek

arekp - 07-09-2005, 16:52

wichura1 napisał/a:
No to ile i dlaczego tak drogo? :mrgreen:

Teraz juz moge odpowiedziec ... kilkanascie minut temu uruchomilismy w firmie urodzinowa promocje "8000 domen 80% taniej". Jako ze firma mi placi pensje to pozwalam sobie zareklamowac jej uslugi i zaprosic do rejestracji domen w bardzo atrakcyjnych cenach :D

wichura1 - 07-09-2005, 18:49

Jestem waszym klientem i mam u was prywatn± domenę już 3 rok. :D
arekp - 07-09-2005, 18:55

wichura1 napisał/a:
Jestem waszym klientem i mam u was prywatn± domenę już 3 rok. :D

Ciesze sie. Mam nadzieje, ze pytajac o cene domeny chciales ewentualnie skierowac nas do home.pl bo to oznaczaloby, ze jestes zadowolonym klientem - a jestes? ;)

Pozdrawiam

Firebee - 08-09-2005, 00:06

no to chcialbym poinformowac z przyjemnoscia, ze dzieki arkowi od jutra zacznie dzialac domena www.mitsumaniaki.pl, ktora bedzie poki co przekierowaniem na .com

Pozdrawiam
Firek

Firebee - 17-09-2005, 09:45

Nawiazujemy wspolprace rowniez z innymi portalami internetowymi (komisami, itp.itd...) zezwalajac na udostepnianie informacji prasowych zamieszczanych przez nas na glownej stronie innym portalom... Oto jedna z takich stron:

www.autokomis.mbps.pl

szukajcie działu artykuły..
Pozdrawiam
FIrek

Firebee - 07-12-2005, 17:34

No dobra koniec zabawy:) Niniejszym o¶wiadczam, że mamy swoje miejsce w grudniowym numerze Auto-Tuning-¦wiata ! :mrgreen:
Całe pół strony, a żeby jeszcze było lepiej w styczniowym numerze też będziemy mieli miejsce:).. a może uda się w kolejnych i kolejnych.. zobaczymy:)

Przy okazji dziękuję redakcji ATS za współpracę i pozdrawiam..

¶Firek

[ Dodano: Pi± Gru 09, 2005 5:41 pm ]
jesli ktos z was moglby zeskanowac artykul i wrzucic na serwa bede wdziecznny

Anonymous - 07-02-2006, 20:44

Widzialem ten artukul, widzialem 8) Jedno z ladniejszych zdjec na ktorym tak okazale widac mojego Misia :mrgreen:
Jak zeskanuje to wrzuce na serwerek, bo jest na co popatrzec ;)

Firebee - 08-02-2006, 12:53

No to jestesmy w najnowszym numerze AT¦ i niestety jako odpowiedzialny musze sie wytlumaczyc...

Niestety tym razem po przeslaniu artykulu nie otrzymalem tego co oni wrzucili do wgladu no i poszly za tym byki :(
A wiec, wycieli artykuly Rafała_Szczecin i Arrowa (za to jest pare fotek ze Szczecina i Warszawy). Jest za to wiekszy artykul dotyczacy MitAuto, zreszta Panowie na to zasluzyliscie, wiec gratuluje! Szkoda, tylko ze Szczecin i Warszawa zostaly pominiete :( .

No i to co przeraziło mnie gdy zobaczylem artykul...

Tytuł calego artykułu...

"TUNINGOWCY(!!!!) dla WO¦P" .......
Jako jeden z Załozycieli wstyd mi za tak sformułowany tytuł i mam nadzieje, ze w nastepnym numerze zostane umieszczone wyjasnienie..

Wszystko to dlatego, ze pozwolili sobie umiescic artykuł bez wczesniejszego oddania mi do poprawek (w artykule sklejonym przeze mnie tytuł brzmiał "Mitsumaniaki dla WO¦P", wiec nie mam pojecia na jakiej podstawie zostal stworzony ten tytul...

Pozdrawiam
Firek

Rafal_Szczecin - 08-02-2006, 13:06

bylem widzialem, czytalem ten artykul ...

fotka jest ... tuningowanego auta ze szczecina oraz z tego co pamietam 3000gt ...

nic mowi sie trudno , wzmianka o szczecinie jest minimalna (moze i dobrze :P )

Firus nie przejmuj sie nastepnym razem moze bedzie lepiej !

Jackie - 10-08-2006, 13:06

Ze sporym zdziwieniem zauważyłem dzi¶, że w Wysokich Obrotach z dnia 3-08-2006 pod artykułem o Pajero znajduje się link do mojej strony www.mitsubishi-grafix.pl z opisem: ciekawe forum o samochodach Mitsubishi. Nadmieniam, że nie mam z tym nic wspólnego a efektów mogę gratulować nam wszystkim. W końcu to ogólnopolskie wydanie i nic (ale to nic) nas nie kosztowało. Ot po prostu nas znaleĽli. Znalazło się tam też MKP i Pajero Club ale nie na I miejscu :P ;)
Pozdrawiam