To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Spot w Borkach 07/08-10.2006r

piwkotom - 27-09-2006, 18:45

oki
dopisalem:
J@rek; ?
Memphis; ?
Sz@akal; ?
kris_S;
piotrus; ?

? - jak rozumiem sie dookresla ;)

kris_S, jest tylko kwestia ustalenia miejsca spotkania, czy to beda Borki czy Piotrkow. Najlepiej przslij mi na PW nr tel. to sie bedziemy zdzwaniac. Masz najblizej ;)

Sz@kal, jesli to tylko kwestia wieku ;) i transportu to damy rade. Jak nie Bolek to ew. ja po Ciebie podjade.

Wszystkim pzdr :D a niedookreslonym dodatkowo: dookreslenia sie :P

Anonymous - 27-09-2006, 20:28

No jak wpsomniałem wcześniej, jeśli nie będę miał zajęć to będę, bo bardzo chce się na to spocicho wybrać!!
Anonymous - 27-09-2006, 20:34

piwkotom napisał/a:
kupy nikt nie ruszy

nawet patykiem....

(w kupie raźniej, powiedziała największa z much, i poczęła kontynuować posiłek...)
<rotfl :twisted: >

Sz@kal - 27-09-2006, 22:13

piwkotom napisał/a:
Sz@kal, jesli to tylko kwestia wieku i transportu to damy rade. Jak nie Bolek to ew. ja po Ciebie podjade.

W sumie jak dla mnie to właśnie kwestia wieku jest i to ,ze nikogo nie znam ,a wy już zdążyliście się ze soba poznać ;) No ,ale skoro to nie stanowi problemu to pewnie pojadę :D

Leppe - 28-09-2006, 10:22

Sz@kal napisał/a:
piwkotom napisał/a:
Sz@kal, jesli to tylko kwestia wieku i transportu to damy rade. Jak nie Bolek to ew. ja po Ciebie podjade.

W sumie jak dla mnie to właśnie kwestia wieku jest i to ,ze nikogo nie znam ,a wy już zdążyliście się ze soba poznać ;) No ,ale skoro to nie stanowi problemu to pewnie pojadę :D

Ale gdybyśmy nie stawili się na nasze pierwsze spotkanie to też byśmy się nie znali.

Potek - 28-09-2006, 11:41

Panowie, kto jedzie juz chyba raczej wszyscy wiemy.
Teraz pora ustalić kiedy sie spotykamy.

Sobota 07.10 czy niedziela 08.10?

No i o której godzinie i gdzie. Trzeba by było ustalić godzine wyjazdu z Łodzi i godzine spotkania na miejscu w Borkach (dla tych którzy będa jechać spoza Łodzi).
No właśnie czy ktoś już się zorientował jak to w tych Borkach jest? czy nas po prostu nie wywalą z tego ośrodka jak się tam zwlimy taka grupą?

piwkotom - 28-09-2006, 17:00

Potek napisał/a:
Panowie, kto jedzie juz chyba raczej wszyscy wiemy.
Teraz pora ustalić kiedy sie spotykamy.

Sobota 07.10 czy niedziela 08.10?

No i o której godzinie i gdzie. Trzeba by było ustalić godzine wyjazdu z Łodzi i godzine spotkania na miejscu w Borkach (dla tych którzy będa jechać spoza Łodzi).
No właśnie czy ktoś już się zorientował jak to w tych Borkach jest? czy nas po prostu nie wywalą z tego ośrodka jak się tam zwlimy taka grupą?

piwkotom napisał/a:
Wiec tak.... proponuje ustalic spotkanie na 08.10.2006r. Spotkanie na parkingu pod Centrum Zdrowia Matki Polki, tak jak ostatnio. Godzina spotkania: 14:00 ?
Organizujemy grilla? Ja moge zakupic wedline, piwko i inne takie, tylko trzeba okreslic liczbe obecnych.

chiba ;)

jak rozumiem o sprzet do grillowania zadbaja Chooper i Czarcik ;) bo jeden moze nie styknac na taka bande :lol:
kielbache i chlebus przywioze, no i wegiel wiec niech nikt nie kupuje czasem. Jakies tacki pierdoly to najwyzej tez kupie, chyba ze jeszcze cos zostalo? ale lepiej kupie ;)

tam jest duzy parking zdaje sie ogolnie dostepny.

Anonymous - 28-09-2006, 18:35

i koniecznie suszarkę do włosów zabrać, w razie niepogody i wilgoci, bo to radykalnie skróci czas rozpalania grilla. ja sobie i tak karkówkę przywiozę, no i wszyscy zaopatrzcie się w sztućce i jakieś tacki, tak na wypadek, jakby miało braknąć. do tego ketchup, musztarda dopasowana do indywidualnych potrzeb podniebienia smakosza, jakąś przepojkę, bo na miajscu mogą mieć ceny nieprzystępne dla portfela, albo skromny asortyment. i koniecznie przybory do grila, ktoś mógłby przywieźć i mi użyczyć, bo moje na działce zostały i nadal cieszą się wakacjami... :p

tak,... z grillem nie ma żartów. ;)

:twisted:

Sz@kal - 28-09-2006, 22:44

Czyli generalnie jak wygląda lista teraz? Chodzi mi o to ile ludu będzie bo jak za mało to dam ogłoszenie na eclipse.net :mrgreen: I jeszcze jedno pytanie.Ma to być 1 dzień tak? To co wy tak o tym małym piwku gadacie? :P Przecież wrócić jakoś trza ,nie? :wink:
Anonymous - 29-09-2006, 01:15

Sz@kal napisał/a:
I jeszcze jedno pytanie.Ma to być 1 dzień tak?

Nie, około tygodnia. Bo zaczynamy grilem a potem załapujemy się do takiego lajtowego programu sprawdzającego kondycje fizyczną i psychiczną, ale spoko naprawde lajt SELEKCJA chyba się nazywa :mrgreen:

Sz@kal oczywiście żartuje. To będzie jeden dzień :wink:

piwkotom - 29-09-2006, 02:02

aktualna, na bierzaco uzupelniana lista jest tutaj

grill bez piwka??!! :mrgreen:
oczywiscie to zarty troche. Bedziemy tam pare godzin wiec jedno piwko nikomu pelnoletniemu nie zaszkodzi. Bedzie alkomat i nikt na pewno nie wyjedzie jak bedzie mial "zle wyniki" ;)
Akurat do tego tematu podchodzimy bardzo powaznie.

pzdr ;)

young - 29-09-2006, 11:43

piwkotom napisał/a:
tommi napisał/a:
jak zamknę sesję to z chęcią bym się w końcu z wami spotkał bo tyle czasu już upłynęło... :(

No Misiek.... to sie sprez bo troche nas olewasz ostatnio :P

[ Dodano: 21-09-2006, 23:16 ]
Wiec tak.... proponuje ustalic spotkanie na 08.10.2006r. Spotkanie na parkingu pod Centrum Zdrowia Matki Polki, tak jak ostatnio. Godzina spotkania: 14:00 ?
Organizujemy grilla? Ja moge zakupic wedline, piwko i inne takie, tylko trzeba okreslic liczbe obecnych.
Jak na razie rozumiem ze beda:
Chooper,
Python,
apsik85,
Czarcik,
kostuch,
Bolek,
tommi,
CichyTom;
Leppe;
Kristo;
Potek;
Przemcio;
J@rek; ?
Memphis; ?
Sz@akal; ?
kris_S;
piotrus; ?
ja

Co jest z: Dominos, Picior, Dylson, DYnamac, Japaneze i inni?

Prosze o wypowiedz na ten temat.

Pzdr

NO TO TERAZ PRZESADZILES !!!!!!!!!!

DLACZEGO MNIE NIE MA NA żADNEJ LIśCIE ?

skoro nie chcecie żebym przyjechal, to nie....żegnam !!!!!!!!!!

piwkotom - 29-09-2006, 14:00

Skarbie, kurcze... jak mogles mi umknac...??? to przez tego (tfu!) opla pewnie.
BARDZO PRZEPRASZAM!!!!
Lista uzupelniona o Younga.

Bede sie staral jakos zrewanzowac za ta nieumyslna zniewage :oops: :oops: :oops:

Sz@kal - 29-09-2006, 19:56

piwkotom napisał/a:
wiec jedno piwko nikomu pelnoletniemu nie zaszkodzi

A niepełnoletnim to już zaszkodzi ,tak? :mrgreen:

Anonymous - 29-09-2006, 22:09

zawsze możemy sprawę skierować do nielatów.
Sz@kal napisał/a:
A niepełnoletnim to już zaszkodzi ,tak?
Wiesz że ci nie wolno...

a ja mam urlopik do 9, :mrgreen: ale to jeszcze nie gwarantuje że się stawie jak planowałem. :?

nie znam planu zajęć, jakbym miał zajęcia na uniwerku (pierwsze zresztą) to... :cry: :cry: :cry:

:evil: :evil: :evil: